icon

Stylové šaty pre plnoštíhlu postavu do 20 eur

26. jan 2024

Baby prosim Vas su teraz vypredaje,v aprili idem kolegovi ma 50tku,ake saty zvolit?take nadkolena ak sa da,posielam aj foto mojej postavy,,,boky a brucho,aby zakryli,poprosim foto,popr.link,saty si nemozem dovolit velmi drahe max do 20€,dakujem za rady

autor
27. jan 2024

@yvanielka tie cervene?hodia sa na taku postavu?

banalu
27. jan 2024

@lienka.7 lepsie ako neforemne vrecia alebo mega sukne, ktore v kombinacii s predelenym pasom a velkymi prsiami, zene jednoducho pridaju na objeme a urobia z nej snehuliaka. Vyber som sa snazila pre autorku, podla toho co pridavala a aku ma postavu.
Videla som zeny s postavou jablka vo wrapovych satach a teda to vie aj im urobit peknu postavu. Netreba sa obliekat do stanu, len preto, ze sme ako z katalogu. Autorka ma navyse velmi pekne nohy (to co z nich bolo vidiet) a tie treba ukaza.

valise
27. jan 2024

Puzdrove saty s vystrihom do "V" a pod to stahujuce pradlo (na Aliexpres maju paradne s kosticami za 4€, pekne tvaruje). A u nas mame napr. perfektny sekac, kde som kupila nove saty "Next" este s visackou za 0,50 €. Takze do 20 € sa urcite saty zohnat daju.

autor
Autor odpoveď zmazal
lienka.7
11. feb 2024

Za mňa nie.

mikinka123
11. feb 2024

Niee

hendikep
Odpoveď bola odstránená
autor
11. feb 2024

@lienka.7
@mikinka123 ani kebyze dam lepsiu podprsenku?
@hendikep nic som tam nenasla

lienka.7
11. feb 2024

@autorka vyzerá to strašne lacno, a ani to mini ti 3x nejde...prepáč. Keď už tak, niečo takéto....

ankare
11. feb 2024

Nie. Materiál vyzerá lacno

ankare
11. feb 2024

@lienka.7 práveže mini sa jej hodí, má pekne nohy

autor
11. feb 2024

@ankare no su z gate za 15€
Zajtra sa odfotim este z bonprixu co mi prisli len ja sa v nich citim vselijako ale poslem foto a este jedne co mam doma cierne

larinka552
11. feb 2024

Tie ruzove saty. Strih by bol aj dobry ale farba nie.
Mozno je to sposobene iba zlym svetlom na fotke...
Lepsie by to ukazalo, keby su vzorovane. Takto je to trochu ako pyzamo + pokrcene.

lienka.7
11. feb 2024

@ankare v tých šatách vyzerá @autorka ako taka cukrikova guľa. To, ze ma niekto pekne nohy este neznamená, že môže nosit mini, pokial mu to nepasuje k postave.

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
ibatanecnica
12. feb 2024

ja som nosievala takéto strihy keď som mala o pár kg viac a tiež mám väčšie prsia https://www.bonprix.sk/pletene-saty-s-leskom/p-...
treba kliknúť na tie zelené,

Inak za mňa tie čierne sú naj čo máš na sebe

ankare
12. feb 2024

Tie čierne sú fajn. Oziv to topánkami a doplnkami.

nafka0483
12. feb 2024

Z tych vsetkych co si pridala neprichadzaju do uvahy ziadne ine len tie cierne!
Porovnaj si tie fotky, v ciernych mas predlzenu postavu, v tych farebnych si vsade taka gulka, najma v oblasti brucha. Cierne ti pasuju skvelo. Vyraznejsie doplnky, vysoke topanky a vyzeras oveeela stihlejsie.
Navyse su male cierne uplne univerzalne, vyuzijes aj na ine prilezitosti 🙂

stanulienkat
12. feb 2024

Tie cierne este ok. Tie modre urcite nie, neskutocne ti pridavaju kila. Vyzeras v nich na 130 kil. Radsej vol dlzku po-pod kolena. Kratke mini saty skracuju opticky postavu a clovek potom vyzera este tlstejsi.

autor
12. feb 2024

@stanulienkat ok dakujem baby

miricka77
12. feb 2024

@nikelca Odkiaľ mas tie šaty?Su krasne.Das prosím ta link?

veronicka1901
12. feb 2024

Aj za mňa tie čierne, peknú postavu ti robia 🙂

nikelca
12. feb 2024

@miricka77 z temu

autor
Autor odpoveď zmazal
ankare
13. feb 2024

Tu sa mi zdás príliš obtiahnuta

lienka.7
13. feb 2024

@autorka urcite nie. Neviem prečo si silou mocou vyberas saty, ktoré zvýrazňujú vsetky tvoje nedostatky 🤦‍♀️

autor
13. feb 2024
enoula
13. feb 2024

Podla mna pri tvojom výbere siat, posobi aj ten material samotny zle, respektive kombinacia farieb/materialov. To by nevyzeralo fajn na oslavu ani pre stihlunku zenu. Deformuje to postavu