Stylové šaty pre plnoštíhlu postavu do 20 eur
Baby prosim Vas su teraz vypredaje,v aprili idem kolegovi ma 50tku,ake saty zvolit?take nadkolena ak sa da,posielam aj foto mojej postavy,,,boky a brucho,aby zakryli,poprosim foto,popr.link,saty si nemozem dovolit velmi drahe max do 20€,dakujem za rady
Preco si nedas tie cierne co si tu daka fotku??
Ja mám na predaj krásne sú čisto nové presne pre bacuľky a za 25 eur
@sumegova vdaka nie
áno mám ich červené sú super
@ana82 a si moletka?
áno 🙂 len ja mám inak postavu ako ty, len pozor na veľkosť neviem či si objednávala už bonprixu, tam je väčšinou všetko väčšie treba sledovať recenzie, tieto konkrétne mám 40/42 (inak si beriem 44 alebo 44/46 ako píšem sledujem recenzie podľa toho kupujem)ak ti pomôže ja mám cez prsia 114cm, za tie peniaze neni o čom zober keď tak ich vrátiš
@ana82 ja mam cez prsia 110 tak mam vziat 44/46? Aby zakrylo boky a brucho?
Popr.ak mozes dat foto bez tvare ?
som v práci, ale určite ti bude stačiť 40/42 keď si dáš 44/46 budeš ako vo vreci bude ti moc veľké....vermi zakryjú čo treba 🙂
@ana82 ok a este porad farbu;)
A ty si asi stihla ze?len prsia mas velke?myslim odomna
ale prd cez boky mám ani neviem cez 120 určite, sadlo všade🙈 ja som len myslela, že som iný typ postavy ako ty asi aj vyššia, určite si zober červené, videla som na jednej pani aj tie modré, nebolo to zlé, ale podľa mňa sú červené krajšie, držím palce, neboj sa pekná v nich budeš😉
ešte dodám, keď už ideš objednávať kukni si aj nejaké gačky sťahovačky😀 ak nemáš, tie tiež urobia svoje 😉
@ana82 oni maju?
@ana82 dakujem
áno mám viaceré som spokojná
odkial si? Ja chodim k jednej kocke do butiku s modou a ma tam paradne saty, aj poradi, mozes si ich samozrejme vyskusat a ceny su do tych 20 Eur. Poradili mi ho, ked uz som bola zufala, ze co si obliect na kamaratke na svadbu
Je to v BA, v Devinskej
@qetka to mam strasne daleko ale dakujem
Podľa mňa tieto čierne čo si dala o 12:02 sú najkrajšie a úplne vhodné..
@jana_eyre_2 dakujem
Mne sa aj tie druhe pacia
Skús pozrieť Bonprix majú aj celkom pekne a lacné šaty ,osobne objednávam v zľave
https://www.bonprix.sk/saty/velkost_44/c-114/?s...

@enoula tak uz neviem ake