icon

Sú krémové šaty vhodné pre hosťa na svadbu?

9. júl 2025

Ahojte, viacmenej poznám odpoveď, ale potrebujem uistenie, keďže viaceré ženy z rodiny ma uisťujú a presviedčajú o opaku. Brat sa bude ženiť a teda vybrala som si tieto šaty v modrej farbe, ak by som však neriešila, že to je svadba, tak si isto vyberiem krémové. A niektoré ženy mi tvrdia, že biela vadí ale krémová už nie. No ja si to nemyslím. Teda vzala by si niektorá z vás šaty v tejto farbe na svadbu? Vďaka za odpovede, poprosím slušne, bez primitívnych komentárov.

Sú krémové šaty vhodné pre hosťa na svadbu?
domiklik
9. júl 2025

@anonym_autor ach, mňa ako nevestu by to absolútne nič netrápilo... Bola som nedávno na jednej medzinárodnej svadbe, takýchto bledých siat tam bolo asi 5.

biba_18
9. júl 2025
@domiklik

@anonym_autor ach, mňa ako nevestu by to absolútne nič netrápilo... Bola som nedávno na jednej medzinárodnej svadbe, takýchto bledých siat tam bolo asi 5.

@domiklik ja som mala svadbu pred 30 rokmi - myslíš že si pamätám kto mal čo oblečené? 😂

domiklik
9. júl 2025
@marsmykkok

Lepšie modré, ale viem si predstaviť aj tieto, len by sa museli "rozbiť" doplnkami. Teda napríklad hrubý látkový opasok výraznej farby a výraznej farby topánky a kabelka.

@anonym_autor a inak šaty sú krásne, viem si k nim predstaviť jednoduché pudrove lodičky, perlový náhrdelník, ak chceš byť trochu napadnejsia zvol fascinator ton v tóne, budeš nádherná. Hlavne to prosím nerozbijaj nejakým otrasný opaskom a výraznými farbami, bude to pôsobiť lacno.

domiklik
Autor odpoveď zmazal
catherinah
9. júl 2025

Sú krásne. Odkial?

autor
9. júl 2025
@domiklik

@anonym_autor a inak šaty sú krásne, viem si k nim predstaviť jednoduché pudrove lodičky, perlový náhrdelník, ak chceš byť trochu napadnejsia zvol fascinator ton v tóne, budeš nádherná. Hlavne to prosím nerozbijaj nejakým otrasný opaskom a výraznými farbami, bude to pôsobiť lacno.

@domiklik vďaka, úplne podobne uvažujem a opasok by tie šaty zničil 🙂 to by ma ani nenapadlo

autor
9. júl 2025
@kristinka92

Mne by to vadilo napríklad a veľmi. Pozor aby si si nepokazila vzťahy hneď na začiatku so švagrinou

@kristinka92 vzťahy si určite nepokazím, šaty mi za to nestoja. Ja som bola tiež pár rokov dozadu nevestou a mne by to ako neveste nevadilo, ak by si niekto obliekol hoci aj biele šaty. Ja mám dostatok sebavedomia a rozumu na to, aby som tomu venovala svoju pozornosť a energiu. A popravde, na svadbe sa dialo toho tak veľa, že som nejak neriešila nikoho šaty. Bol to deň o mne a mojom manželovi a veľmi sme si ho užili 🙂

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
autor
Autor odpoveď zmazal
mk1111111111
9. júl 2025

Mne sa zdaju ruzove. 🧐 ruzove mozu byt

zuzana76
9. júl 2025

su krasne, odkial su prosim ta?

zuzana76
9. júl 2025

mne by to vobec nevadilo, ani biela, vzala by som si ich, su krasne

zuzana76
9. júl 2025
@domiklik

@domiklik suhlasim, ziadne rozbijanie opaskom, vobec sa k nim nehodi

selena_luna
9. júl 2025

Su nadherne. Pre istotu by som sa spytala nevesty, lebo ona nemusi mat cisto jasno biele, moze ist tiez do kremova, ale su naozaj krasne ♡

oblecenie99
9. júl 2025

Mne ako neveste by to vôbec nevadilo, zase netreba z toho robiť haló... ja som mala jemné púdrovoružové šaty, okrem mojej mamy a sestry to nikto dopredu nevedel, tak teraz čo, mala som zakázať ružovú? Mama aj svokra mali dokonca šaty podobného odtieňu ako ja - nevesta, iba krátke, ja som mala klasickú veľkú sukňu dokonca s vlečkou, tak si myslím, že bolo dosť vidno, kto je nevesta a náhodou to vyzerá na fotkách pekne, ako stojíme za našim stolom, svadobné mamy v podobnom odtieni šiat ako nevesta. Ak sa pamätáte na svadbu Kate a Williama, nevestina sestra (Pipa) mala dokonca dlhé biele šaty.

Niekto hore to dobre napísal: ide o to, aby tie šaty neboli nejaké výrazné a na štýl "svadobné". Táto maslová či krémová farba je úplne v poriadku. Priprav sa na to, že niekto ťa možno vezme do úst, ale môže ti to byť jedno. Podľ mňa sú tieto šaty super výber.

autor
9. júl 2025

@anonym_autor ďakujem žienky, teda nakoniec sa poradím s nevestou, aby som ju prípadne predsa len nepohoršila. Je to jej deň 🙂

katka_tg
9. júl 2025

Moja svagrina prisla na moju svadbu v bielych dlhych satach. Ale ona je sebestrednost sama o sebe :D tieto tvoje su krasne, ak si nie si ista, porad sa s nevestou - nebudes musiet tapat na konovi 🙂

torysheer
9. júl 2025

@anonym_autor sú úžasné, toto nemôže vadiť nikomu, Krásne, vhodné, určite to nie je nič čím zatienis nevestu v bielom, a budeš krásna. Radšej tieto ako modré

danica2711
9. júl 2025

aké pokazenie vzťahov, aké pohoršenie, preboha... ja som si ako nevesta svoju svadbu užívala a bolo mi srdečne jedno, čo má kto oblečené! Autorka, kľudne si ich obleč a dobre sa zabav

jajka257
9. júl 2025
@anonym_autor

Vďaka dievčatá, vidím, že sa to rozni. Čakala som, že ma viacmenej všetky zrušíte, že vhodné nie sú 🙃.Sedia mi obe farby, modrých mám viac a keďže sú dosť drahé, hodili vy sa mi v krémovej do šatníka viac. Asi si objednám oboje, uvidím aká je reálna farba, prípadne sa asi opýtam nevesty.

@anonym_autor ja by som si ich nevzala. Úprimne? Mne došla na svadbu jedna blízka rodinná prislusnucka. Mala krémové dlhé šaty. Ja svadobné krémové. Pre mňa to bolo strašné . Vtedy som si povedala, že toto nikdy nikomu nespravím. Na svadbu ani biele ani krémové.

simona19871216
9. júl 2025

@anonym_autor môžu byť

nelka93
9. júl 2025

Záleží od nevesty, ja osobne by som nebola nadšená, lebo krémová je u nás pre svadobne mamy. Najlepšie je, ked sa opytas budúcej svagrinej ci je s tým ok 🙂

princezna_bosorka
9. júl 2025

@anonym_autor je to rizikove... spytaj sa nevesty

biba_18
9. júl 2025
@nelka93

Záleží od nevesty, ja osobne by som nebola nadšená, lebo krémová je u nás pre svadobne mamy. Najlepšie je, ked sa opytas budúcej svagrinej ci je s tým ok 🙂

@nelka93 nie je nič krajšie ako žena v prechode v béžových šatách ☺️

petulda333
Autor odpoveď zmazal
biba_18
10. júl 2025
@petulda333
Odpoveď bola zmazaná

@petulda333 akože tieto nevesta neschválila? a prečo?

petulda333
10. júl 2025
@biba_18

@petulda333 akože tieto nevesta neschválila? a prečo?

@biba_18 odpoved mam iba to,ze ju budu drazdit 😳

biba_18
10. júl 2025
@petulda333

@biba_18 odpoved mam iba to,ze ju budu drazdit 😳

@petulda333 ale od nej máš tú odpoveď? a prečo si sa vôbec pýtala??

petulda333
10. júl 2025
@biba_18

@petulda333 ale od nej máš tú odpoveď? a prečo si sa vôbec pýtala??

@biba_18 ja som sa nepytala. Ju som videla asi 3x. Pisal mi zenich nastavajuci. Nevesta si nezela aby sme mali biele saty. Jemu som spomenula,ze ake mam saty a ona chcela vidiet. Lutujem,ze som ukazala,ale nechcem robit dusno,kedze viem aka ona je,len preto som ukazala