icon

Sú luxusné značky naozaj hodné svojej ceny?

18. jan 2024

Napríklad Gucci, Versace, Balmain a iné.. mne sa úprimne ani nepáčia, teraz som videla na predaj nejaké čižmy od Gucci a teda otras, stáli 500€ či teplák, ktoré vyzerajú ako z cirkusu. Každý má ale vkus iný, že.

Strana
z2
momoftwo35
Autor odpoveď zmazal
lenkakravcova
18. jan 2024

Vraj že keď človek má len tak tak na to, aby si tieto veci kúpil, tak si ich práve bude kupovať..
Ale ten kto má milióny nosí napr obyčajne čierne tričko (a bohatstvo mu reprezentujú skôr doplnky: luxusné hodinky, topánky, aleho kabelka - bez do očí bijucich napisov).
Ten kto je bohaty, to veľmi ukazovať nepotrebuje.. 🙂

nini1978
18. jan 2024

@jamimo ano presne -balenciaga je super trash
Jedine kvôli kim môžu predávať za ceny aké predávajú

nini1978
18. jan 2024

Okrem iného je už dávno známe,že malomeštiakov tak veľmi láka obrovský nadpis(veď nech ho už vidia riadne z ďaleka),že módni návrhári ako gucci ,prada ,versace Dior ecc majú dve línie
Jedna veľké nadpisy pre triedu B a ďalšia je potom určená pre klientov,ktori majú vkus a obrovské finančne možnosti a potrpia si na kvalite a nie na “ohureni” alla Plackova a jej podobní
Ja keď som bola na slovensku v lete a videla, koľko kabeliek Dior je na uliciach,horšie ako na trhu v Turecku

ndrag
18. jan 2024

Niesu 🙂. Tie najviac vykricane znacky sa navyse targetuju hlavne na strednu vrstvu, co sa chce predvadzat. Ked chces kvalitu a dizajn, tak hladaj a najdes aj v stredne drahych vodach.

darkswan
18. jan 2024

@jamimo moncler mi nepride veru kolotocarsky a su to napr.funkcne kvalitne bundy, drahe znacky maju aj podarene aj menej podarene kusky, treba si vediet vybrat a ta kvalita je veru velakrat citit

jamimo
18. jan 2024

@darkswan súhlasím, ale kvalitný a ten krajší Monclear kúpiš skôr v Taliansku. Nie na bazoši 😉 ako napríklad čiapka s nápisom cez pol hlavy. Monclear som nosila 15 rokov späť, no keď vidím, aká sedlačina sa z toho stala... 🤷‍♀️ viď elita národa napr. Donovaly

kengurica
19. jan 2024

Vždy si predstav na tých svetríkoch, tričkách, mikinách ten nápis "Balenciaga", "Gucci" a podobne, keby ho nahradíš nápisom vo vietnamčine, alebo v slovenčine - nejaké meno , napríklad "Fulajtár" alebo podobne.
Jednoducho sa odosobniť od tej "značky" , povedať si "je to pekné aj tak"? (no v 99% nie)

zeldia
19. jan 2024

Ja nie celkom rozumiem tejto debate. Prečo si myslite že značky vyrábajú len vyrobky potlačené svojim logom. Ja ma DG sukňu dobre mi sadla tak som si ju kupila. Je to obyčajná cierna sukna z mierne elastickéj látky do polovice lýtok s rozparkom vzadu. Kto ju uvidí a vie šiť tak ani ho nenapadne že je to značková sukna niečo podobne ušije v podstate každá “domáca krajčírka vrátane mňa”. Okrem dvoch mini kovových písmen na pase ktoré bez problémov mozem odpárať na nej neni vôbec nic čo by odkazovalo na značku. Kupila som si ju lebo som chcela. Mala som z nakupu zážitok a veľmi sa z nej tesim.

lejllamt
19. jan 2024

Niečo ako toto? 😂 Fakt ani zadarmo....a s istotou viem povedať, že by som sa ani nekamarátila s človekom, ktorý by to nosil 😀...zlatý Deichmann 😄

elis248
23. jan 2024

@jamimo jéj, také rifle mal aj môj tatino. Ale vtedy betónoval na dome😆😄😆😄

jamimo
23. jan 2024

@elis248 vidíš, dobre by si teraz predala 🤭

Strana
z2