Sú modré šaty vhodné na svadbu?
Prosím vás sú tieto šaty vhodné na svadbu ? Tie modré myslím
Ďakujem za rady ❤️

Pre nevestu áno.
Tak-kolko mas rokov.
To je podstatne...
Pretoze to su saty pre mladu babu,vysoky rozparok,prilisny vystrih...dost odvazne.
Za mňa skôr na ples.....
A veľmi sa mi páčia 🙂
Na moju svadbu prislo 6 dievcat v ratane mami v kralovskej modrej😁ale neviem ci sa nedohodli lebo som cakala chlapceka a jednoznacne ANOOOOOO
Tak ja som bola na svadbe, kde nevesta mala tmavomodre saty, takze v tom pripade nie, inak farba ako taka, je ok na svadbu, ak bhde nevesta klasicky v bielom 😆
Podľa mňa farba je fajn, ale tá "vlečka" mi príde veľmi nepraktická. Každý by na to stúpal, hlavne pri tanci veľmi nepraktické. Mne na vlečku samotných svadobných šiat stúpali :D Ale jedna hostka mala podobnej farby dlhé šaty ako tieto, pekné. Prečo nie 🙂
Záleží od toho kde svadba, aká svadba, či väčšia, menšia, formálnejšia, menej formálna, neviem nakoľko poznáš nevestu so ženíchom, že v akom duchu to asi celé bude, keďže sú dosť plesové aj s tou vlečkou a tak... vo všeobecnosti sú asi vhodné, ale nedala by som si ich na každú svadbu..
Tak-kolko mas rokov.
To je podstatne...
Pretoze to su saty pre mladu babu,vysoky rozparok,prilisny vystrih...dost odvazne.
@osky neviem si predstaviť, teda ak bude hosť, ako bude tancovať s tou vlečkou.
Krásne ale absolútne nepraktické na svadbu. Tá vlečka to akože čo? Prečo? Načo?
@osky neviem si predstaviť, teda ak bude hosť, ako bude tancovať s tou vlečkou.
@anonym_c54bd6 možno nechce tancovať, nie každý tancuje na svadbe 😀 niekto tam ide len piť a jesť 😂😋
Kralovska modra je krasna farba, na svadbu urcite vhodna, ale tieto saty su podla mna plesove, na svadbu ako host by som si ich nedavala
Ja myslim, ze autorka sa pyta na konkretne tieto modre saty, ci sa hodia na svadbu, nie vseobecne ci je ok obliect sa do modrej farby. Za mna tie saty su na svadbu ako host prilis, nehodia sa na beznu slovensku svadbu. Ale krasne su, na ples (aj to nie na dedinsky..)
farba ok, strih nie a aj o materiali by som mala pochyby…
Skôr ma ples ako na svadbu
Modre saty ano, ale tieto konkretne su uz prilis, skor na ples alebo nejaku extra nobl svadbu v luxusnom kastieli.
@anonym_autor farba áno, strih nie.
Saty rovnakej farby som mala na sestrinej svadbe.ale uplne iny strih vystrih do V dlhy rukav bez vlecky len s rozparkom strihane pod prsiami. Vyuzila som ich aj rok predtym na plese ako tehotna a este ich urcite parkrat oprasim..
Tieto su skor na ples, na svadbu sa hodi skor nieco menej honosne
@anonym_autor vpohode, ja by som si ich neobliekla, sú príliš plesové a mňa, ale ziadne "fópá" nevyrobis
@anonym_autor ja by som sa opytala nevesty. Chcela som svetle nadychane saty,hoci s kvetmi a keď som videla jej jednoduche rovne svadobne ,pochopila som,prečo mi povedala, ze radšej iné nech si dám. Ola by som lepšie oblecena ako ona ,resp.saty by boli take viac,čo by putali pozornost,nez tie jej.
Modré šaty sú vhodné na svadbu.
Nie,je to róba na ples a na svadobnu hostinu su neprakticke.

jasnééé 😁