Sú tieto šaty na svadbu v kaštieli vhodné?
Ahojte, poraďte prosím, sú tieto šaty vhodné na svadbu? Naposledy som bola na svadbe ako dieťa, takže netuším, čo sa nosí 😁 Nie je to príliš? Štýl aj farba? Doplnky môžu byť? Svadba je v kaštieli, ja mám 181cm/62kg, len pre referenciu 😁

Všetko, čo si dala môže byť, ale tie svetlé topánky a kabelka sa mi tam nehodia.K takým slávnostným šatám mne pasuje zlatá, strieborná, čierna,béžová.
@canis_lupus Tie tmavozelené sú pecka 👍, krásne fakt.
@canis_lupus na obrazku pekne, ale ak ti pride nieco v beznej kvalite shein, budes vyzerat ako osklbane kura... good luck, ale myslim, ze aj v niektorych sekacoch zozenies lepsie
@canis_lupus šaty sú naozaj krásne, určite vyniknes ale doplnky by som dala skôr zlaté. Nejaké pekné zlaté sandále a.t.d
Tie svetlo ružové sú pekné ale tebe naozaj seknu viac výraznejšie farby. Išla by som do tej zelenej. Máš krásnu postavu, takže môžeš vyberať. Aj svetlomodré by sa ti hodili. Tie sandálky k tým šatám sa nehodia. Šaty sú plesové a tie sandálky na bežné nosenie. Nejaké elegantnejšie by to chcelo. Aj farby dokopy sýto červená a tá zelená veľmi nie. Teraz sa nosia také transparentné alebo kombinácia s kamienkami alebo telové alebo čierne.
Isla by som do tych tmavozelenych (prispevok z 10:35), je to krasna farba, urcite v nich nebudes posobit "mrtvo" ci ako si to napisala 🙂 v tych svetloruzovych mozno ano. cervene sa podla mna na svadbu velmi nehodia, je to prilis vyrazna farba
@canis_lupus Šaty pekné, určite zvoľ sytu farbu, lebo si taký farebný typ, že v bledej farbe vyzeráš zle...- čiže červenú, zelenú... Ja som v živote nepočula, že by nemohli byť na svadbu červené šaty... To je taká blbosť ako že biele šaty symbolizujú panenstvo nevesty 😀😀😀.
Doplnky by som zvolila neutrálne - biela, čierna, hnedá, strieborná, zlatá, alebo aj bledá verzia farby šiat - ružová - červený, zelená -bledozelená...
@canis_lupus také topánky určite nie, tie nie sú slávnostné...kabelka normálna spoločenská, už k tým pekným šatám mi príde tá kabelka moc zaujímavá, bude sa biť o pozornosť šaty vs.kabelka...
@canis_lupus ja považujem tvoj prvy vyber siat za dobrý. Cervena je super. Ja som mala na jednej svadbe tiež cervene saty, hoci trošku iný štýl. Nevidím na nich nič zle. Topánky si k ním ale zvolila katastrofálne. A úplne prekombinovane doplnky do tej istej zelenej a perál. Bud ano perlový opasok, ale perlám na kabelke by som sa už vyhla. Alebo opasok preč a potom kabelka s perličkovou rúčkou. Ale určite nie v tej zelej, vôbec sa k tým dať nehodí. A dnes sa už vôbec takto neladia doplnky do jednej farby. To sa nosilo možno pred 10-20 rokmi tak. Si mladá žena, predpokladám, že ovladas aspoň základy angličtiny, tak zadaj do google alebo na pintereste heslo how to style red dress wedding guest alebo red dress dridesmaid alebo niečo podobne a nájdeš kopec inšpirácie.
@eternity24 a inšpiráciou ti môže byt len fotka tých siat, podobnú kabelku s perleťovou úpravou majú ma zare aj v mangu. Ďalej by som dala zlate, strieborné alebo aj ružové sandálky. A bud nejaké výrazne nausnice. Alebo možnosť dva jemne nausnice a nejaký náhrdelník/retiazku. Alebo možnosť 3 peknú celenku. Čo sa týka hlavy iba jednu z týchto možných kombinácii. A na ten perlový opasok zabudni.
@canis_lupus šaty nádhera kabelka zaujímavá ako doplnok však možno inej jemnejsej farby sandále vobec

@canis_lupus tie tmavozelené sú mega, aj k tvojej pleti a farbe vlasov. Kľudne s tou zelenou kabelkou a sandalmi, aspoň nebudeš nudná.