icon

Sú tieto šaty na svadbu vhodné pre hostí?

anonymus007
20. aug 2024

Ahojte, sú podľa vás tieto šaty vhodne na svadbu ako hosť? Cítim sa v nich veľmi pohodlne a elegantne. Plánujem si k ním dať zlate doplnky a sandálky na opätku. Jedine čo mi “dáva chrobáka” do hlavy je ich materiál. Je podľa vás vhodne mať šaty na svadbu takéhoto materiálu - naťahovací a mierne vrúbkovaný. Vidieť to však iba zblízka a materiál nepôsobí lacno. Veľmi pekne ďakujem za odpovede 😊

Sú tieto šaty na svadbu vhodné pre hostí?
Strana
z2
ivanavin
21. aug 2024

Ahoj, to čo tu mnohé písali, že nie biele, čierne a červené, to je taká.... Hm, stará škola, povery a ohováračky 😃 biele radšej nie, aj keď moja sesterka mala krátke biele na mojej a brala som to úplne v pohode, každý videl že nie je nevesta. Spávala som s ňou keď jej mama mala nočnú, kľudne nech by si dala aj neónové 😃 to že čierna je len smútočna je blbosť, inak tieto šaty na pohreb, no to by som chcela vidieť tie pohľady 😅😅 a červené údajne nosia ženy čo na seba potrebujú upútať pozornosť a /alebo ženíchove bývalé a milenky 😃

jankassa
21. aug 2024

@osky na svadbách kde som bola ja bolo zvyčajne aj cepcenie a redovy tanec na ten sa nevesta prezlečie do červených šiat alebo do kroja. Preto za mňa niesu vhodné ani červené šaty. Samozrejme to nemusí byt na každej svadbe ale keďže tam není uvedené kde ani aká svadba to bude tak som uviedla aj červené šaty.

mk1111111111
23. aug 2024

Za mna, su krasne, s doplnkami budu top, ak mas taku postavu.
Tradicia: nie biela, cervena, cierna je pravda, ale zvacsa sa uz nedodrziava. Na mnohych svadbach uz ani tie tradicne odcepcovania, redovy a pod.nebyvaju. Vsetko sa meni. Daj si to, v com sa citis dobre. Samozrejme s ohladom na nevestu

sfet
Autor odpoveď zmazal
adonish
8. aug 2025

@anonymus007 krasne, elegantne, podla mna su vhodne

Strana
z2