Sú tieto šaty naozaj pekné?
Ahojte sú tieto šaty pekne ? Nekúpim ich z tejto stránky, chcem si dať ušiť presne také isté, preto ma zaujíma iný názor okrem manžela. Zatiaľ ich nechcem ukázať nikomu inému. Prosím nech napíšu iba také mladšie ročníky, nepíšem to v zlom ale tá staršia generácia nosí úplne niečo iné a iný štýl. Ďakujem veľmi pekne

Tak tieto druhé sú veľmi pekné. Za mňa super
Na tú príležitosť ako stvorené. A ak sú to olašskí rómovia, tak úplne.
Tri prvé sú veľmi preplácané, druhé sú pekné, jemnejšie.
Inak na tej prvej fotke má modelka väčšiu hlavu ako trup?
Tie druhé sú krásne,len aby ti ich vedeli presne tak ušiť a vyzdobiť.
Tie druhé sú pekné. Tie prvé sa mi nepáčia. Ale ja už mám 38 to som už asi stará takže môj komentár je zbytočný 😂
Šatky sú pekné, ale ja by som si vybrala inú farbu, možno tmavú červenú vinovu, alebo zelenú smaragdovu.
@mimikarol Určite nieje 🤔
Preboha 🤣
Tie šaty samé o sebe nemusia byť tak strašné. Tie prvé. Ale sú odfotené na žene ktorej nesedia (fotoshop veľkej hlavy 🤣) plus to nehodiace sa pozadie..
Tie druhé sú fotenie v úplne inom prostredí a sú aj samé o sebe decentnejšie, preto vyznievajú lepšie. Chcelo by to fotku oboch šiat na sebe. Až potom môžeš vidieť ktoré sa ti vôbec hodia. Choď si niekam odskúšať podobne strihy a farby do požičovne pred rozhodnutím. 🙂
Otrasné a gýčové… som starší ročník s vkusom🙃
Mne sa páčia oboje ale tie prvé keby sú v inej farbe napríklad v tmavej zelenej alebo slabo ružovej 🙂
Je to na cigansku svadbu tak sa treba prispôsobiť dress kódu. Ak prijmes názor starej tresky, choď do tých druhých bez tej strasovej ozdoby na páse, pridaj výrazne doplnky v zlatej farbe a budeš hviezda.
Tie druhé sú pekné. 😉
@katka700 Ďakujem
Mám po 30tke, nevnímam sa ako stará žena. Ale mám rada šaty, ktoré dýchajú luxusom. Keď idem niekam, chcem byť krásna dáma. Ja mám rada jednoduchosť a kvalitu. Mám rada šaty od zn. Karen Millen. Ale to som ja. Chcem vyzerať ako bond girl, nie ako disko guľa.
Tieto šaty kričia gýč. Ale ak sa tebe páčia? Nehľadaj názor tu. Nie nadarmo sa hovorí 100 ľudí 100 chutí. Ak sa ti páčia, budeš v nich pôsobiť sebavedomo, môžu ti všetci vyliezť niekam. Hlavne aby si sa cítila dobre ty.
Presne...to vobec nie je o veku, ale o style zeny, samozrejme aj o tom, aku ma postavu, ci si odhalujuce saty moze dovolit alebo nie, na aku prilezitost to je, lebo je ine ist na konferencne posedenie after party, do baru s kamoskami alebo na svadbu...atd. Vsade sa hodi nieco celkom ine. Do urcitych siat sa nehodia podprsenky, aj to treba zvazit, nanajvys "samodrzky", no napriklad nemusis sa v tom citit komfortne. Akoze sorry, ja nemam uz ani 35, ale urcite nemam satnik ako 60 rocna. A dokonca mozno aj niektora 60 rocna by ta prekvapila svojim vkusom a stylom. Odporucam ti pozriet si casopisy ako Harper's Bazar a viac si toho precitat, lebo prepac, ale ak sa ti tieto saty pacia tak je to dost daleko od vkusu. Ano - ako baby pisu, na romsku svadbu fajn, blink blink, prsia von, kriklave farby, kvety, ozdobky, riasenie a hlavne vsetkeho vela...a aj na hlavu poriadnu tiaru nasadit ako vila Amalka 🤭
No ja som nepriamo bola na rómskom krste( boli v jednej budove 2 rozdielne akcie) a teda tam boli iné róby, všetky ženy sa leskli zlatom na šatách aj na sebe, myslím skôr tie druhé šaty a riadne dozdobiť ešte ak chceš zapadnúť..
Tie prvé mi prídu úplne ako na oslavu 15tin rómskej slečny, takých párty som zopár videla v TV, tak tie určite nie za mňa..
Mne sa páčia
Tie druhé sú krajšie, pretože nie sú tak gýčové...
Ak sa tebe páčia prečo nie😉ale skôr sa mi páčia tie druhé mám síce 51 rôčkov ale módu milujem
Ak máš čierne vlásky a snedšiu pleť určite by som aj farbu tých druhých šiat nechala tak želám super zábavu 😉👍 Andrea
Ahoj,druhé sú pekné. Prvé nieeee, sú strašne prečačkané. Menej je viac😉
Druhe
Tie zlate su fajn, co si napisala ze mas v zalohe. Neurazis a ani nimi “neprekricis” nevestu ☺️

Mne sa nepáčia prepáč