Sú tieto šaty vhodné na pohreb?
Ahojte, sú tieto šaty podľa Vás vhodné na pohreb?

Podla mna nie, pridu mi skor spolocenske tym strihom... Na pohreb by som ja vybrala ine.
@karin19971 ja by som na pohreb vybrala niečo jednoduchšie
Za mňa tiež skôr nie… mne osobne sa nepáčia síce celkovo, ale to je individuálne, no keď už, prídu mi vhodné skôr na nejakú večernú akciu
Sú pekne, ale na pohreb nie.
Na pohreb by som hľadala niečo jednoduchšie
@karin19971 sú vhodné. Predsa nebudeš v takejto póze ani s úsmevom. Sú to jednoduché šaty, nic nimi nepokazis.
Za mna ok, cierne a ma to dlhsi strih. Mala som nieco podobne pred rokmi. Na tej foto ta poza kazi ten dojem. Keby tam pani rovno stoji, tak to vyzera inak
Za mna vhodne saty
Samozrejme, sú vhodné. Hladké, elegantné, sú univerzálne.
Podľa mňa v pohode.
Sú vhodné
lesklý satén, výstrih ... čo ja viem ...
@karin19971 ano len sa nebudes tak krutit a usmievat
Určite áno, nemusíš byť oblečená v čiernom vreci. Smútiť môžeš aj v tmavomodrej 😃
@karin19971 úzke pod kolená by boli vhodné tie sú dosť spoločenské
Áno ,veď budeš mať na tom ešte nejaký zvršok akoby sa niekomu nepáčil výstrih, takže okej.
Hlavne saty, co clovek moze potom aj inde bezne nosit,nie na jeden pohreb a inak nepouzitelne
@karin19971 sú krásne a absolútne vhodné aj na pohreb. Všetko čo má byť zakryté, je zakryté.
@karin19971 su čierne a to je oodla mna dolezite, ved nebudes len v nich ale budes mat aj niečo navrch trebars kabat
@karin19971 ano
No nie. Nejdeš na oslavu .......
@karin19971 áno sú, len sa nesmieš tak usmievať🫢
áno sú úplne v pohode. Veď budeš mať na tom ešte kabát
@karin19971 keby si dala otazku, či su tieto šaty vhodné na oslavu, napíšu ti, že preboha nie, veď nejdeš na pohreb 😅
@karin19971 áno, sú, vôbec nevidím na nich nič zlé a hlavne ich môžeš zobrať aj inde.
Ak ich mas v skrini kludne pouzi.ak si ich chces objednat kvoli pohrebu tak pozri nieco jednoduchsie
Áno
Zasnem... tieto saty na pohreb vraj nie ale na otazky ci mozem rifle do divadla, ci mozem na ples kratke saty, ci musi mat muz na ples oblek atd., tam vsade odpovede ze jasne dnes sa uz nosi hocico 😂
Tie, čo tvrdíte, že nie sú vhodné, schválne, dajte foto, čo teda vhodné je. Tieto sú jednoduché, čierne, bez vzoru, výstrihu, sú primeranej dĺžky, vkusné a elegantné Samozrejme, že sú vhodné.

áno