Sú tieto šaty vhodné na prijímanie?

ja by som si ich nedala, nepridu mi moc slavnostne
Moj nazor je nie
Mne toto príde ako saty, ktoré si dáš so sandalikmi na večeru do plážového baru niekde v Chorvatsku po celodennom kúpaní. Na prijímanie nevhodné. Ale zas je pravda, že dnes ľudia na takéto slávnosti chodia v kadečom. Volila by som niečo viac šik.
Absolútne nie. Toto sú šaty na leto, pod ne plavky a ideš na kúpalisko.
To sú šaty na plavky na pláž...
Absolútne nevhodné.
V ziadnom pripade. Na kupalisko ano, ale na prijimanie si oblec nieco pekne, slavnostne a elegantne a taktiez nieco vhodnejsie pre tvoju postavu.
Skôr na pláž ako do kostola.
Ne
Toro su lezerne saty na volny cas(veru aj na plavky), na prijmanie treba daco elegantnejsie. Fakt radsej ciernu suknu a bielu bluzku ako hentie biele saty.
Tak na pláž.
Ked v nich chces prijimat pozvania na zmrzku a mojito tak ok.
Ja neviem zeny ale vy nevidite?
Si robíš srandu??
Véd to sú plazove šaty kdesi na terasu..
Nie, nie sú vhodné na PSP. Šaty sú pekné, no skôr na letnú prechádzku, plaváreň...
podľa mňa to vhodné šaty nie sú - ale je tu jedno ALE - ak si ich vezmeš lebo pre teba sú prijateľné, nikto nemá právo nad tým ohrnovať nos a keď to bude robiť, je to jeho vec ...
moja najlepšia kamoška mala na krste svojej vnučky podľa mňa hnusné letné široké plážové nohavice a na to rovnako hnusnú plážovú tuniku - a svet sa nezrútil, ona je taká a dieťa to prežilo a aj ostatní v kostole 🙂 ak iné nemáš, nemusíš nutne kupovať nové ...
Nie, prijímanie je slávnosť a tak sa treba primerane obliecť.
Ideš aj do kostola? Či len potom na obed atd...?
Ja som videla krstná mamu oblečenú v šatách, ktoré boli skôr len tak do mesta na kávu, také skoro ako na doma, a to peňazí má dosť. Takže to nie je o tom, že by na iné nemala.
Určite nie.
Nie. Sú malo slavnostne.
Prepáčte za názor, ale tie šaty vyzerajú ako firhang. Zaveste ich na okno, tam vám poslúžia najlepšie. Ani na pláž nie sú vhodné. Ešte ako nočná košieľka by boli akceptovateľné.
A kde píše co si máte obliecť na prijímanie?
Nejakej žene ide o postavu, bud chudá album silnejšia, iná zas nemá peniaze na dokonale šaty, ďalšia zas nenosí kabátik, kostým..
Choďte v tom, v čom sa cítite dobre.
Prečo Vás zaujíma názor iných žien. Keď sa v tom cítite dobre nemáte čo riešiť.. Véd každá sme iná, tam nieje dresskodex , čo môžte a čo nie.
Vyzehlit, nejaký šperk a ok. Som v kostole často a na akejkoľvek slávnosti a ľudia chodia aj v rifliach , úplne obtiahnute šaty, krátke dlhé farebne..
Idem v tom, v čom sa cítim dobre a načo mam..
Nie
Nejakej žene ide o postavu, bud chudá album silnejšia, iná zas nemá peniaze na dokonale šaty, ďalšia zas nenosí kabátik, kostým..
Prečo Vás zaujíma názor iných žien. Keď sa v tom cítite dobre nemáte čo riešiť.. Véd každá sme iná, tam nieje dresskodex , čo môžte a čo nie.
Vyzehlit, nejaký šperk a ok. Som v kostole často a na akejkoľvek slávnosti a ľudia chodia aj v rifliach , úplne obtiahnute šaty, krátke dlhé farebne..
@jam29 mne je najlepsie v teplakoch, ale na prijmanie ani na inu udalost si ich proste nedam. Je to buranstvo.
Za mňa tieto:
https://www.megashops.eu/sk/damske-saty-548-1/?...
Toto nie, to su šaty niekde na pláž, neformálne stretnutie niekde na zmrzlinu a pod. A hlavne vyniknú ak je clovek krásne opaleny, nie smrteľne biely 🫣. To potom aká taká teta z trhu.....
Ja by som išla do niečoho jednoduchého, jednofarebné a bud zaujímavý opasok, šperk, kabelka...
@jam29 keďže sa pýta na názor, asi nebude z tých, čo mňa potom ako vyzerám. Áno, ľudia chodia absolútne nevhodné oblečený na rôzne udalosti, dresscode a etiketa málokomu čo hovorí. A kúpiť sa dajú aj vo výpredaji, v sekaci krásne šaty, netreba milióny.
Mne sa veľmi páči štýl princezny Kate alebo aj našej bývalej prezidentky, jednoduchá a ženská krása. Pripadne Viktória Beckham