Sú tieto šaty vhodné na promócie?
Dobrý deň, chcela by som sa poradiť. Myslíte, že sú niektoré z týchto šiat vhodné na promócie pre študenta?

Druhe ❤️
Pre studenta akoze si ich ma obliect ten student? Pre mna napr. ani jedny, nieco menej tmave a dlhe si pre studenta predstavujem. Ked uz by som musela tak druhe.
Prvé
Prvé a tretie áno
Najmenej vhodné sú druhé
Prve
Tie tretie sa mi najviac páčia.
Vsetky, okrem druhych.
podľa mňa jedny z tých dlhých. Nechápem ten novodobý trend krátkych šiat na promócie.
V tretich by som kludne isla. Ja som mala na promociach cierne po kolena, top bol zdobeny cipkou a ani mi nenapadlo sa zamyslat ci sa hodi ci nie, dievcata mali aj kratke aj dlhe, ale vsetko decentne
Aj ja sa pridavam k 1. a 3.
Tiež sa pridávam, 1. a 3. super, 1. sa mi páčia najviac… len by som dala pozor, či budú naozaj vyzerať takto aj naživo 😅 … čo sa týka 2., tak u nás hole ramena byt nemohli, kto nemal nič na vrch, dali mu šatku 😅 a neviem, či by si chcela niečo na ne… tak na to možno pri výbere pozor
1 a 3
1,3 sa páčia mne.
Prvé a tretie
Prvé 🙂
1 a 3. Ostane nie zle, ale take "tuctove"
@zmrzlinka8 trend? ja som mala promócie pred 33 rokmi a mala som krátke ☺️
Je to Shein. Kvalita nič moc, ono to ani zďaleka nebude vyzerať tak dobre ako na týchto foto. Na tvojom mieste by som šla osobne niečo pozrieť do obchodu (ak máš atypickú postavu). Alebo vyskúšaj V*****. Tam za zlomok ceny predávajú značkové kvalitné šaty (ak máš postavu, na ktorú sadne väčšina vecí). Ak chceš strih s rozšírenou sukňou, stačí ti vedieť iba rozmer cez prsia a pás.
Vhodne su vsetky, zavisi len od vkusu 😉
Mne sa najviac hodia (pacia) v zostupnom poradi 4-3-2-1
Ja som mala promocie uz pred takmer 11 rokmi a mala som tiez farbu modru, odtien kralovsky modra. Šaty boli kratke, tesne nad kolena, s našitou retiazkou a so širokými ramienkami. Takze nie je to novodoby trend 😃
Ja som mala na bakalárovi krátke ahole ramená a na Mgr dlhé a holé ramená. Vtedy sa tak nosilo. Veľa nás malo hole ramena
Všetky
1
Za mňa prvé, hneď mi padli do oka 😍
Mne sa strašne páčia tie štvrté.
Prvé a tretie. Plecia, kozy, kolená... treba nechať doma. Je to slávnostná príležitosť, nie party 😉
Vhodne su vsetky, zavisi len od vkusu 😉
Mne sa najviac hodia (pacia) v zostupnom poradi 4-3-2-1
Ja som mala promocie uz pred takmer 11 rokmi a mala som tiez farbu modru, odtien kralovsky modra. Šaty boli kratke, tesne nad kolena, s našitou retiazkou a so širokými ramienkami. Takze nie je to novodoby trend 😃
@larinka552 ja hovorím novodobý trend z trochu dlhšej perspektívy, mám tých rokov trochu viac.
A nebudete mať jednotné absolventské školské uniformy? Lebo pod nimi tie šaty aj tak nie je veľmi vidno... 🙂
1. a 3.
Za mna prve, ale museli by vyzerat presne tak isto ako na tej modelke. Ak je to vsak zo Shein, tak neviem ci by som riskovala, skus pozriet realne fotky, co tam pridali kupujuce v recenziach. Tie druhe asi trochu nevhodne, tretie su podla mna otrasne, posledne su celkom pekne, idealne keby ti dlzkou sadli par cm pod kolena, tak ako modelke, urcite nie nad a teda aj ten vystrih aby bol decentny.

Prve a tretie super