Sú tieto šaty vhodné na promócie?
Ahojte,
poprosím poradiť, hodia sa podľa vás takéto šaty na promócie?
Ďakujem.

@anonym_autor áno, sú veľmi pekné
@anonym_autor Šaty sú perfektné, ak sa hodia k tvojmu farebnému typu. Treba si dať vyčesať slávnostný účes, aby bol celkový dojem slávnostný.
@anonym_autor píšte tie,čo ste už promovali,šaty majú byť decentné a tieto sa hodia
@anonym_autor Podla mna sa nehodia na taku udalost. Su skor do prace, do mesta. Nie su nicim slavnostne. Nie, nemusis mat vyslovene robu, ale tieto saty su proste len "normalne" letne saty.
Sú krásne. Určite si ich daj. Ja som bola na promóciách teraz a niečo strašné čo si baby či už mladšie alebo staršie dali na seba. Tieto sú elegantné zároveň jednoduché. Za mňa určite.
@anonym_autor Áno☺️👍!
@anonym_autor Pekné, ale na promócie sa odporúčajú tmavé farby.
@anonym_autor Šaty sú veľmi pekné, len ja by som k tomu na promóciu zvolila tmavšie doplnky. V takomto outfite by som išla skôr na svadbu. Ale urob, ako to ty budeš cítiť.
@anonym_autor ano
@anonym_autor pred 20rokmi sa nosili slavnostnejsie. Neviem, ci sa doba tak zmenila, ale za mna su toto obycajne saty do prace do officu. Neviem teda.
@anonym_autor su pekne strihovo, len ta farba....zalezi kolko mas rokov...ja si buduci rok obleciem /dufam/ podobne, ale mam 48r. Moja dcera by si takuto farbu nedala...nieco do bleducka modra, kremove, svetloruzove, fialove - farba skor pre mlade dievca
@stvura Šaty sú pekné,jednoducha elegancia, pre mladú dámu ako stvorené. Podľa mňa je dobre zvolená i farba, sedí k farbe vlasov a pleti.

Nudné, pre staršie ročníky...