Sú tieto šaty vhodné na štátne skúšky?
Ahojte baby, prosim vas, su podla vas tieto saty vhodne na statne skusky? Budem mat k tomu jednoduche nizke lodicky, kabelku, a nieco na vrchu (ak nude chladno)

Neviem co sa nosí na šťastné skúšky, ale šaty su pekne
@kavasmliekom dakujem krasne 😊
Podľa mňa by boli vhodnejšie zahalené plecia, inak je dĺžka a strih v poriadku. Čo sa vzoru týka, ja osobne mám iný vkus, ale nemyslím si, že je to nevhodné 🙂 Ja som mala na štátniciach midi šaty s krátkym rukávom a drobnými kvietkami.
Ak si zahalis plecia ok, inak nie.
@vnvnvn podla mna nie, dlzka a strih ok ale odhalene plecia a vyrazny vzor nie
Sú vhodné len si daj niečo na ramena
@vnvnvn ja tiez hovorim, ak budes mať navrchu sako, áno, môžu byt. Bez saka určite nie.
prikláňam sa k názoru, že nie sú vhodné… určite niečo menej výrazné so zahalenými plecami
Krásne šaty. Určite k tomu sako.
Sako, svetrik.
Hole plecia (a asi aj holy chrbat, neviem ako su strihane vzadu) nie.
Nemyslíš vážne,že s tak odhalenými plecami by si išla na štátnice? Šaty krásne. Ale na inú príležitosť.
Šaty krásne, ale na štátnice nevhodné.
Na štátnice menej výrazný vzor.
Su vhodne, nejdes predsa do kostola.
Za mna vobec nie. Nie len tymi odhalenymi ramenami, ale aj tym, ze tieto saty na mna posobia ako na nejaku garden party… jednoducho na nejaku taku prijemnu, neformalnu „udalost”. Na statnice urcite nie.. ja by som v tomto nesla. Inak saty ako take nie su zle, aj ked to nie je moj styl.
Prikláňam sa k názoru, že sú nevhodné - odhalené ramená a príliš výrazný vzor
Ja mám za sebou niekoľko úspešných štátnic a teda za mna vhodne nie sú. Nejdes na plaz, ale na štátnu skúšku. Odporucam ti dat skôr kostým, teda sako na vrch, aj keď bude teplo, tu polhodinu vydrzis. Určite sa tam najde niekto zo starej skoly, kto tá bude hodnotit aj na základe vzhladu. Musis byt sympatická, potom ti aj pomozu a sympatie určite vyvolas aj tým, keď uvidia, že si prišla decentne oblecena vzhľadom na tuto prilezitost. A samozrejme, investujte do kvalitneho občerstvenia
Na statnice bud puzdrove "business" saty, alebo bluzka, kosela, puzdrova kostymova sukna, nohavice, sako. Nie party saty.
Mas idealnu prilezitost kupit si rozsirenu kombinaciu v ciernej alebo tmavomodrej farbe (sukna, nohavice, sako, saty, niekedy byva aj vesta k tomu) a so zopar bluzkami mas kombinacie na vsetky mozne formalne prilezitosti od statnic, navstevy sudu, pracovneho pohovoru, stretnuti s klientami, pohrebov, formalnych oslav az po bezny den v praci.
Daj si sako a úplne ok
Výrazný vzor a holé plecia sú absolútne mimo.
Pozri si klasické púzdrové šaty s nejakým rukávom, prípadne bez rukáva a potom preži celý deň v saku a pod...
Ano ale musis mat sacko
Ďakujem krásne za všetky rady 😊 Na otázky či to myslím vážne - ja som fakt nemala šajnu čo obliecť, mam 23 rokov a zatial som az takuto formalnu udalost neabsolvolala (okrem maturity ale tam som teda nikoho v business dress code nevidela, okrem chalanov). Určite prehodnotím outfit a pôjdem asi teda do klasickych business šiat, alebo sukňa/nohavice + blúzka a prípadne to sako navrch, myslim si ale že už bude teplo. Čo sa týka farebných kombinácii - musí to byť striktne čierna/tmavomodrá? Napadá ma ešte teda šedá...lodičky mám čierne a tie teda budem mať určite, majú okolo 7 cm. Fakt Vám ďakujeem, ste zlaté 🙏
Su uplne ok, hore jednofarebne sako alebo podobne, ved si mlada. Urcite nemusis prist v konzervativnom business kostyme.
Ďakujem krásne za všetky rady 😊 Na otázky či to myslím vážne - ja som fakt nemala šajnu čo obliecť, mam 23 rokov a zatial som az takuto formalnu udalost neabsolvolala (okrem maturity ale tam som teda nikoho v business dress code nevidela, okrem chalanov). Určite prehodnotím outfit a pôjdem asi teda do klasickych business šiat, alebo sukňa/nohavice + blúzka a prípadne to sako navrch, myslim si ale že už bude teplo. Čo sa týka farebných kombinácii - musí to byť striktne čierna/tmavomodrá? Napadá ma ešte teda šedá...lodičky mám čierne a tie teda budem mať určite, majú okolo 7 cm. Fakt Vám ďakujeem, ste zlaté 🙏
@vnvnvn farieb sa neboj, kľudne svetlé, tmavé,
či už béžové, modré, čierne, sivé, aj červené často vidieť. Môžeš šaty, úzka sukňa, široké nohavice, blúzka, čokoľvek, skôr sa orientuj na office módu, niečo jednoduché, čo aj neskôr môžeš skombinovať s výraznými kúskami, nech to aj využijes.

Neviem co sa nosí na šťastné skúšky, ale šaty su pekne