icon

Sú tieto šaty vhodné na štátne skúšky?

vnvnvn
16. máj 2025

Ahojte baby, prosim vas, su podla vas tieto saty vhodne na statne skusky? Budem mat k tomu jednoduche nizke lodicky, kabelku, a nieco na vrchu (ak nude chladno)

Sú tieto šaty vhodné na štátne skúšky?
Strana
z2
lienka.7
17. máj 2025
@vnvnvn

Ďakujem krásne za všetky rady 😊 Na otázky či to myslím vážne - ja som fakt nemala šajnu čo obliecť, mam 23 rokov a zatial som az takuto formalnu udalost neabsolvolala (okrem maturity ale tam som teda nikoho v business dress code nevidela, okrem chalanov). Určite prehodnotím outfit a pôjdem asi teda do klasickych business šiat, alebo sukňa/nohavice + blúzka a prípadne to sako navrch, myslim si ale že už bude teplo. Čo sa týka farebných kombinácii - musí to byť striktne čierna/tmavomodrá? Napadá ma ešte teda šedá...lodičky mám čierne a tie teda budem mať určite, majú okolo 7 cm. Fakt Vám ďakujeem, ste zlaté 🙏

@vnvnvn ja som mala červený nohavicovy kostým a bielu blúzku a čierne lodičky. Nemusíš mať vyslovene tmavé, čierne.

katrin21
17. máj 2025

Za mna nie, skor na svadbu.
Alebo na ne este nieco na vrch,.

dadadada1
17. máj 2025

@vnvnvn jednoznačne zahaliť plecia

evansova
17. máj 2025

Urcite by som zvolila nieco formalnejsie. Je to statny akt, preto aj komisia pri vyhlasovani výsledku stoji.

princezna_bosorka
18. máj 2025

@vnvnvn ja by som si sako nechala za kazdych okolnosti, inak su super.

mima172
18. máj 2025

Za mňa nie. Šaty sú krásne, no štátnice si žiadajú niečo decentnejšie, elegantnejšie. Sukňový kostým, sukňa + blúzka, nohavicový kostým, puzdrové šaty pod kolená + sako atď.

amy234
18. máj 2025

Sú tie šatky veľmi pekné, ale radšej zvoľ bielu blúzku a sukňu po kolená, prípadne sako ak bude chladno. Výzor veľa robí, podľa teba ťa bude ,,súdiť,, komisia ako prvé, správ dobrý dojem.

Strana
z2