Sú tieto šaty vhodné na stužkovú?
Ahojte, hodi sa podla vas takyto styl siat na stuzkovu? Myslim taky material, farba by bola mozno ina, co sa tyka vystrihu, skor sa mi pacia tie, ktore ho maju rovny, nie do V. Inak ten rozparok a viazanie na chrbte sa mi paci. Co myslite?

Od urovne skoly mavaju aj oblecenie decka na stuzkovej. Tie saty su cez...ale ked som teraz videla fotky z priemyslovky, mali tam take. Dcera znamej z gympla tiez poslala fotky a veru take neboli🙂
Áno, sú vhodné 🙂
Asi závisí od toho, čo chceš ukázať. Ak vkus a zmysel pre eleganciu, tak nie sú vhodné. Ak všetko, čo ti príroda nadelila, tak sú 😉
ano mam take iste len s rovnym vystrihom v zelenej farbe.. podla mna su velmi pekne
Prve vulgarne, lacne.. druhe super 🙂 ten chrbat sa mi velmi paci na oboch.
Podľa mňa sú pekné, aj farba je pekná. Kľudne si ich obleč, si mladučká a v päťdesiatke si už také šaty neoblečies. Tak si uži krásny deň 👍
@luna11 toooo, akože gympel je väčšia úroveň ako priemyslovka????? To by ma v živote nenapadlo.
Mne sa tieto saty pacia, kolegynina dcera mala podobny, kolegyni sa to vobec nepacilo, kvolu rozparku, ale ked videla ako pekne to vyzera na dcere a ten rozparok, vidno len, ak si vystrcis nohu ako ta modelka, a pri tanci a beznej chodi to absolutne nebolo take hlboke ako na fotke, tak sa ukludnila a so satami suhlasila.
@margotka17 na pohlad to tak vyzeralo a pri tych konkretnych to tak aj je. Samozrejme nezovseobecnujem
Áno.......v pohode......bola som na stužkovej,a boli tam také.
Vazne sa vam zda v poriadku aby si na stuzkovu ku profesorom, profesorkam, riaditelovi/ke, rodicom a starym rodicom davala dievcina saty co skoro nic nezakryvaju? 🤯
Mne by take saty nevadili, len si vzdy predstavujem, ako pripinaju na take stuzku - kam 🙂 Ze ci nad tym premyslas...
@margotka17 ja mam tieto saty a vobec nevyzareju vulgarne ani neukazuju prilis vela
Veľmi pekne aj jedny aj druhé. Už sa len rozhodnúť 😉
Vystrih vpredu, holy chrbat a este rozparok az po slabiny.
Tak matury mas v mladosti len raz. Ale i tak.
Akurat sa v nich prejdi rychlou chodzou, pobehni, zavrt. Ako reaguje sukna.
Aby si neriesila, ze si to budes stale jednou rukou pridrzat, nech sa ti predny cip nemota pri chodzi a tanci medzi nohami. Alebo prilis neodletuje bokom.
Studenti v den maturit toho riesia este vela a pobiehanie hore-dole v zakulisi je bezna vec. Nebudes vsade iba dostojne pomaly kracat.
Podla mna su velmi pekne a kludne by som ich zobrala hoci aj na stuzkovu
Nie, nie su vhodne.
Sledujem komentáre, dala by niektorá foto aké šaty sú teda vhodné na stužkovú ? Zatiaľ riešim len venček, ale aj to je tvrdý oriešok...
Taktiež sa mi páčia tie s rovným výstrihom.
Za mňa sú krásne a ja by som si ich bez problémov dala na stužkovú slávnosť.
Hlavne nech sa cítite sebavedomo a pohodlné.
Šnurovanie na chrbte je zaujímavé ale chce to vymakany chrbát, peknú pleť bez pigmentovych škvŕn, znamienok či akné a typ postavy kde sa neukladá tuk v dolnej časti chrbta. Ak taky chrbát máš smelo do toho.
Zabite ma, ale spodný diel šiat ide mimo moje chápanie.
Nežijeme v 18. storočí že sukňa musí byť po zem tak načo. S takou dĺžkou riskujes že sa ti opätok zavadi o šaty a spadnes ako vreco krumpli.
Na stužkovej som bola v roku pána... No dobre, radšej to nejdem písať 😂 V tej "pravekej" dobe sexi baby čo chceli ukázať pekné nohy aj tie pekné nohy ukázali - v kratších šatách.
Táto móda dlhých rob s rozparkom po vagínu je fakt divná. Jedine logické vysvetlenie sú zisky ázijských textiliek kde sa takéto "skvosty" šijú - rozparok na dlhej sukni výrazne šetrí materiál.

No ak nevystrcis nôžku na obdiv,tak budú nudné....nič také,čo by ma na nich zaujalo ... ak chces mať výstrih a ukazovať nôžky na obdiv, urcite aj krajšie nájdeš ...