icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?

10. jún 2025

Idem na kamaratkinu svadbu a neviem ci sa mi pacia alebo nie poraďte co si o nich myslite dakujem

Sú tieto šaty vhodné na svadbu?Sú tieto šaty vhodné na svadbu?Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Strana
z2
autor
10. jún 2025

Dakujem za nazory .. tuto som ich nasla na jednej babe co ich predáva, na nej sa mi zdali ze vyzeraju fajn

januska12323
10. jún 2025

Na nej sa mi tiež nepáčia 😁 tie čo baby pridali sú krajšie ale závisí od teba. Vhodné sú.

beata_k
10. jún 2025

Ani na nej nie su pekne. To to proste saty "lacna zaclona"

petracandle
10. jún 2025

Šaty sú krásne (subjektívny názor, vec vkusu) a vyzeráš v nich super (úplne objektívne).

Veľmi by ma zaujímalo ako dokonaloooo padnú šaty na svadby a iné spoločenské akcie tunajším princeznám, ktoré tvrdia ako ti vraj nepristanú 😃😃

petulda333
10. jún 2025

Ja ich mam v kosiku tiez,ale v smaragdovo zelenej. Mne sa pacia a chystam sa ich vziat na svadbu

beronsche
10. jún 2025

Autorka - ak ich ešte nemáš, nekupuj to.
Vyzeraju ako šaty zo sheinu, lacnota z toho kričí a tie podprsenkove korzety, okrem toho, že pôsobia nevkusné, casto aj optický deformujú prsia..

jaskolka
10. jún 2025

Mne to príde ako taká "lepšia"nočná košeľa. Ten vrch je čisto ako spodna bielizeň, nechápem teraz tej móde,aj na svadobných šatách už to som videla.

really8
10. jún 2025

Za mna su to krasne saty. Z fotky. Nazivo sama musis posudit ci nevyzeraju jak z trhu. Krasne ich vies vyniest doplnkami, ucesom, topankami...

domkakvet
10. jún 2025

Za mna nie

sisaka
10. jún 2025

Úplne v pohode na letnú svadbu a sedia aj na postavu. Normálne si ich daj, zbytočné hľadať niečo podľa vkusu cudzích ľudí.

nikaeli
10. jún 2025

Na mňa tie 'podprsenkové' šaty pôsobia ako spodné prádlo, akoby im chýbala ešte jedna vrstva. Mne osobne sa taký štýl nepáči, ale ja som človek, ktorý vzhľad iných nerieši. Takže ak sa tebe páčia a cítiš sa v nich fajn, uži si zábavu 👋🏻

liv1
10. jún 2025

Vy ste si ziadna nevsimla, ze to su 3 rozne zeny?
A nie autorka, za mna nie. Vyzera ten spodok lacno a vlastne ten vrch este viac

mameha7
10. jún 2025

Pekné romantické šaty na letnú svadbu. Celkom zjemňujú to tetovanie. Taká rocková princezná. Videla som tu na koníku aj väčšie hrúzy, náhodou tieto sú celkom pekné.

juliet86
10. jún 2025

urcite by som sa.neurazila.keby som nevesta. pekme.sa nastyleuj

jasminet
10. jún 2025

mne osobne sa nepaci ten vrch siat, deformuje prsia, hrudnik....

lujza_
12. jún 2025
@mameha7

Pekné romantické šaty na letnú svadbu. Celkom zjemňujú to tetovanie. Taká rocková princezná. Videla som tu na koníku aj väčšie hrúzy, náhodou tieto sú celkom pekné.

@mameha7 však na druhej a tretej fotke to tetovanie nemá , čiže predpokladám že ani v úvodnom príspevku to nie sú jej fotky , nechápem čo Vás všetkých neopravila keď ženy písali, ako sa jej hodia k postave , atď 🤷

Strana
z2