Sú tieto šaty vhodné na svadbu?
Ahojte, mam doma tieto saty. V juni (zaciatkom) sme pozvani na svadbu (ano, viem, ze o pol roka). Ale nie som si ista, ci su na svadbu vhodne. Bude to klasicka vacsia svadba.
Tak neviem ci su tieto ok, alebo mam hladat dalej..
Dakujem za kazdu pripomienku

Prečo podľa teba nie sú vhodne?
@pribinak neviem, pridu mi tak malo slavnostne asi…Mala som ich na oslave 50.
Ja som nizsia, cize realne ich mam pod kolena 😊
@anonym_autor nedala by som si ich.
Kľudne. Šaty sú pekné.
A este dodam, ze ten dekolt samozrejme nemam taky 😂
@anonym_autor za mňa sú vhodné...doladis doplnky a bude to 🙂
Blondína v nich je vhodná.
@anonym_autor za mňa sú vhodné...doladis doplnky a bude to 🙂
@koniarova
@katulienocka999 a nie su primalo slavnostne? Ako citili som sa v nich dobre. Ale na svadbu mam zafixovane nieco “viac” neviem preco
@koniarova
@katulienocka999 a nie su primalo slavnostne? Ako citili som sa v nich dobre. Ale na svadbu mam zafixovane nieco “viac” neviem preco
@anonym_autor vôbec nie nie sú primálo slávnostné. Sú jemné, vkusné.
Podľa mňa šaty na svadbu vhodné sú. Mne akurát vadí smutná farba. Inak ich vieš slaávnostne doladiť svojím stylingom.
Su krásne budú vhodné
za mna uplne v pohode. doladis doplnkami.
Dakujem. Tak teda nebudem spekulovat a zameriam sa na topanky/doplnky ☺️
neviem aká látka, ale strih ok
@koniarova
@anonym_autor nemyslím si..nemusí mať každý dlhé plesové šaty,niektoré nosia aj také kratšie..na našej tiež mali niektoré a super vyzerali.. k tejto farbe šiat by som volila ináč osobne strieborné doplnky
@anonym_autor zalezi aj kde sa svadba kona. Na zahradnu svadbu sa oblecies inak ako do kostola
Pekné. Kľudne by som si ich obkiekla
Veľmi pekné šaty, presne s béžovými lodičkami a kabelkou, veľmi vkusnými šperkami, jemnými pančuškami budú super. Veľmi jemné vlny a pekný nude make up. Len treba porozmýšľať, čo si dáš hore, pokiaľ by bolo chladnejšie.
Veľmi pekné šaty, presne s béžovými lodičkami a kabelkou, veľmi vkusnými šperkami, jemnými pančuškami budú super. Veľmi jemné vlny a pekný nude make up. Len treba porozmýšľať, čo si dáš hore, pokiaľ by bolo chladnejšie.
@katulienocka999
@billy_jean mala som na oslave k nim telove lodicky a kabelku. Na svadbu pozriem nieco viac blink blink asi 😆
@anonym_autor daj svoju fotku, takto sa to velmi posudit neda. Nejaky sperk by to chcelo.
@anonym_autor daj svoju fotku, takto sa to velmi posudit neda. Nejaky sperk by to chcelo.
@tykat hladala som. Neviem nikde najst. Ja sa viac nefotim ako fotim 😄
Skusim najst ale este
za mňa pekné.
@katulienocka999
@billy_jean mala som na oslave k nim telove lodicky a kabelku. Na svadbu pozriem nieco viac blink blink asi 😆
@anonym_autor Nejaké strieborné doplnky ešte a bude to vyzerať slávnostnejšie.
@anonym_autor áno sú vhodné na svadbu, ale mne by sa viacej páčili v červenej farbe. ( Btw ja nosím obyčajné veci a nie šaty aj keď ich mám veľa ).
@anonym_autor Podľa mňa sú na svadbu v pohode. Sú pekné veľmi. Aie záleží aj od materiálu, postavy a pre mladú kočku úplne v pohode. Je to na Tebe.

Prečo podľa teba nie sú vhodne?