icon

Sú tieto šaty vhodné na svadbu ako hosť?

slniecko200
14. sep 2025

Potrebujem poradiť čo myslíte sú tieto šaty vhodné alebo nevhodné na svadbu ako hosť? Ďakujem

Sú tieto šaty vhodné na svadbu ako hosť?
thereisabear
14. sep 2025

Nevhodné

andrea2323
14. sep 2025

Nie, su prilis biele..

pribinak
14. sep 2025

Nie. Toto šaty na prechdzku po meste. Navyše priveľa bielej

lindous
14. sep 2025

Veeeeľmi na hrane, ja by som si ich určite nedala...

rybkoava
14. sep 2025

Nevhodné, biele šaty má mať len nevesta. Navyše mne sa ten strih, ani na tej modelke nepáči. Aj, keď naživo môžu byť pekné.

domkakvet
14. sep 2025

@slniecko200 uplne nevhodne.

katica06
14. sep 2025

Určite nie

tykat
14. sep 2025

@slniecko200 ak mas 12r OK, inak hladaj nieco vhodnejsie, aj farebne aj strihovo.

anonym_7cebed
14. sep 2025

@slniecko200 Nie, hladaj nejake ine, podla moznosti nie biele. Idealne su pastelove farby, staroruzova, bledomodra, zlta, zelena. Urcite nejake take najdes.

martinka13
14. sep 2025

Nie

malaopicka
15. sep 2025

Záleží koľko máš rokov a akú postavu. Vo všeobecnosti si ťa isto s nevestou neponyli, z tohto hľadiska sú za mňa vhodné. Ako slobodná bezdetná by som si och kľudne dala a k tomu fialové/ruzove topánky a kabelku a nejaké kvetove náušnice, jemný mejkap. Hodia sa mi ozaj na mladú ženu, aj modelka je už podľa mna na ne stará.

mullerova46
15. sep 2025

@slniecko200 mne prídu v pohode. Teraz sa už nechodí vymodeny na svadbu, mladí ľudia nosia aj bavlnený overal. Boli sme na zmiešanej svadbe s angličanmi a tam sa vôbec tak neriešili. Hlavne je cítiť sa dobre a neprísť v teplákoch podľa mňa.

kiki68
15. sep 2025

Za mna oki, dala by som k tomu fialove doplnky a tiez zlate nieco na krk, na ruku a bude to uplne v pohode. Jednoduchy uces. A bude jasne, ze nie si nevesta. AK mas stihlu postavu je to dobry strih. Napr mne taketo saty sedia, ja a aj moja mama mame postavy ako 18 rocne dievky. To je genetika, mne sa napr nehodia saty, co maju velky dekolt

pribinak
15. sep 2025
@kiki68

Za mna oki, dala by som k tomu fialove doplnky a tiez zlate nieco na krk, na ruku a bude to uplne v pohode. Jednoduchy uces. A bude jasne, ze nie si nevesta. AK mas stihlu postavu je to dobry strih. Napr mne taketo saty sedia, ja a aj moja mama mame postavy ako 18 rocne dievky. To je genetika, mne sa napr nehodia saty, co maju velky dekolt

@kiki68 šaty mozu mat veľký výstrih, ale nie dekolt

anonym_033e14
15. sep 2025

Ja som mala také podobne na jednej svadbe, ale mali červené kvety. Dala som si červené doplnky. Sú vhodné. Vsak nie sú svadobné. Ja som veľakrát videla biele šaty na svadbe s kvetmi.

anonym_678c7d
15. sep 2025

@slniecko200 Áno, sú vhodné.

anonym_cc0315
15. sep 2025
@mullerova46

@slniecko200 mne prídu v pohode. Teraz sa už nechodí vymodeny na svadbu, mladí ľudia nosia aj bavlnený overal. Boli sme na zmiešanej svadbe s angličanmi a tam sa vôbec tak neriešili. Hlavne je cítiť sa dobre a neprísť v teplákoch podľa mňa.

@mullerova46 Asi zalezi, kto sa zeni a aki su hostia. Ja som bola na svadbe a vsetky zeny dlhe, elegantne saty, atd. No chudobni chodia riadne dogabani...

majamat
Autor odpoveď zmazal
anonym_d480b2
15. sep 2025
@majamat
Odpoveď bola zmazaná

Sú to šaty s Mohita. Mám ich v dlhej verzii a na leto sú pekné ale na svadbu nie. Okrem toho, tieto krátke, sú naozaj krátke (ok... Ak má autorka 155cm, tak nie je problém) ale ak má cez 170cm a je aj štíhla budú jej pod zadok. Na svadbu nevkusné.

@majamat sú snehobiele...

mullerova46
15. sep 2025
@anonym_cc0315

@mullerova46 Asi zalezi, kto sa zeni a aki su hostia. Ja som bola na svadbe a vsetky zeny dlhe, elegantne saty, atd. No chudobni chodia riadne dogabani...

@anonym_cc0315 😂 joj to by som s tebou teda nechcela sedieť za jedným stolom. Pani bohatá, múdra a krásna.

majamat
Autor odpoveď zmazal
majamat
Autor odpoveď zmazal
anonym_76d98f
15. sep 2025

Na svadbu sú v pohode, veď nie sú čisto biele a kratšie ako svadobné 😉

domiklik
15. sep 2025

@slniecko200 biele saty na svadbe dnes riešia už len totky na Slovensku. V lete som bola na svadbe, kde jedna 70 ročná Angličana mala biele šaty. Nejako sme to v zdraví prežili, pani vyzerala pekne. Ale asi záleží akych hostí máš na svadbe. Keď sa tam ma stretnúť vzorka slovenskej malomestianskej smotánky, to si k tym satam daj aj náramok proti urieknutiu. Pre istotu.

lasona
15. sep 2025

Kebyže ich nakombinujes s nejakými výraznými fialovymi nausnicami, fialové topanky tak možno...ale ak.nevesta bude mať veľmi jednoduché saty, tak by som si ich asi neobliekla. Nemáš niečo iné? Tej bielej mi príde tam dosť a videla som saty naživo v obchode

pribinak
15. sep 2025
@domiklik

@slniecko200 biele saty na svadbe dnes riešia už len totky na Slovensku. V lete som bola na svadbe, kde jedna 70 ročná Angličana mala biele šaty. Nejako sme to v zdraví prežili, pani vyzerala pekne. Ale asi záleží akych hostí máš na svadbe. Keď sa tam ma stretnúť vzorka slovenskej malomestianskej smotánky, to si k tym satam daj aj náramok proti urieknutiu. Pre istotu.

@domiklik netáraj somariny….ziadne tetky len na Slovensku…je rozdiel ak di dá biele šaty nejaká seniorka a rozdiel mladá kocka

Napr v USA ale zažila som to aj v Taliansku nevesta vybrala šaty ešte aj druzickam. Často býva predpísaný dress code v com máš prísť a v akej farbe
Tak netáraj somariny

domiklik
15. sep 2025
@pribinak

@domiklik netáraj somariny….ziadne tetky len na Slovensku…je rozdiel ak di dá biele šaty nejaká seniorka a rozdiel mladá kocka

Napr v USA ale zažila som to aj v Taliansku nevesta vybrala šaty ešte aj druzickam. Často býva predpísaný dress code v com máš prísť a v akej farbe
Tak netáraj somariny

@pribinak áno, to je úplne v poriadku keď si stanovís dress code,druzickam kúpiš šaty, druzbom obleky, ale svadobné trendy sa menia a biela sa už dávno nerieši. Je 21 storočie, časy sa menia,teda na Slovensku asi nie, tu niektoré nevesty schvaľujú svadobným hosťom šaty 😃 Ale teda, zrovna Talianky tu bielu na svadbe milujú