Sú tieto šaty vhodné pre mamu na stužkovú?
Ahojte žienky.Poraďte mi, či sú tieto šaty vhodné na stužkovú. Sú jemné, saténové, príjemné, len ten výstrih. Neviem, či to nie je pre mňa (ako mamu ) moc. Ďakujem

Kludne si ich oblec, tie saty su podla mna uplne normalne. Z tych, co tu boli postnute, daleko najlepsie. Aspon nevyzeras ako pracovnicka banky alebo stara tetka. Vobec nepotrebujes ani zahalovat vystrih, ten je tiez uplne normalny. A tie argumenty, ze nechaj mlade baby vyniknut..no urcite, tam bude 20 mladych zab nastajlovanych na princezne a uz len ty prides a zatienis vsetky, lebo mas saty na ramienka 🙄to nemyslim v zlom, tie saty su proste normalne obycajne saty, ktore v reale nebude absolutne nikto riesit.
@anonym_8dc571 toto urcite napisala nejaka modelka!
@anonym_213ea0 takze na takýto názor ma pravo iba modelka??
Ak si na fotke ty, sorry ani postavu, ruky, ramená nemáš na také šaty.A ďalšia vec odhalené ramená, dekolt prenechaj mladším.
@anonym_8dc571 ahoj, fakt si toto myslis, ze nema postavu?
Ja nehovorim, ze je to Kylie Jenner, ale ja si myslim, ze ma celkom peknu postavu, vsak jej brucho neovisa, ma postavu presypacich hodin, keby zacala cvicit bola mala by super postavu, aj takto je to pekna zenska postava, nechapem co mas s jej rukami.
@anonym_213ea0 takze na takýto názor ma pravo iba modelka??
@mk22 nie, ale takto kriticky a hrubo, urazat a kritizovat druhu zenu je nepekne. Mohla napisat, aj to, ze nie tie sa ti nehodia a nie kritizovat postavu a hornu cast tela. Na druhom sa lahsie hlada chyba ako na sebe.
@mk22 nie, ale takto kriticky a hrubo, urazat a kritizovat druhu zenu je nepekne. Mohla napisat, aj to, ze nie tie sa ti nehodia a nie kritizovat postavu a hornu cast tela. Na druhom sa lahsie hlada chyba ako na sebe.
@anonym_213ea0 napísala ze ruky ramena nemá na takéto saty, co je na tom hrubé?
Sak sme dospelé to treba písať mojko krásnucka si ale rúčky mas trosku väčšie nesedia ti, hľadaj iné satecky moja.
Nikto ju tu neurazil, dala foto s otázkou a ma tu názory od žien, sto ľudí sto nazorov.
@anonym_213ea0 napísala ze ruky ramena nemá na takéto saty, co je na tom hrubé?
Sak sme dospelé to treba písať mojko krásnucka si ale rúčky mas trosku väčšie nesedia ti, hľadaj iné satecky moja.
Nikto ju tu neurazil, dala foto s otázkou a ma tu názory od žien, sto ľudí sto nazorov.
@mk22 vsak vidiet, ze ake zakerne a kriticke su ženy na iné ženy a nevedia sa navzajom podporit, ale za to velmi radi zhadzuju.
Moj osobny nazor je, ze zena na fotke ma uplne normalne ramena aj ruky a aj ten vystrih je v poriadku.
@anonym_213ea0 nikto tu hrubo nikoho neuráža. Ak by tu bola jej fotka len tak, bez otázky a začali by jej tam písať, že no aké tučné ruky atď, tak to by bolo urážlivé.. Ale ona sa vyslovene pýta na názor, to je dosť veľký rozdiel.
@anonym_213ea0 Keď sa ty vieš obliecť tak ako vieš písať, tak to musí vyzerať!
@anonym_6074e7 Tvoja odpoveď o tebe hovorí veľmi veľa 😁
Trochu sudnosti by ti nezaskodilo.Ozaj by si si toto dala na stuzkovu?
Trochu sudnosti by ti nezaskodilo.Ozaj by si si toto dala na stuzkovu?
@anonym_d51f0 áno dala....
@alenka900 nebudem sa s tebou naťahovať či som v tom vyzerala ako tetka - to vôbec nie, to je iba tvoj názor a ten môžeš mať akýkoľvek ☺️ tie šaty mi sadli a pristali mojej postave. som štíhla a športujem, takže ako tetka by som pôsobila možno pre niekoho kto má 20.. ale nie vedľa niekoho kto má 36 a nešportuje. tomu ver 😉
urcite su fajn, dala by som si nieco na vrch.. bolero, sako.. ladiace s topankami, kabelkou... na oficialnych castiach sa to hodi, a potom si to na zabavu, ak budete ostavat vyzlecies.. zapadnes medzi studentky raz dva :DDD za mna to ze si mama, neznamena, ze mas mat rolak, a nema ti byt nic vidno.. ano iste, 60tnicky medzi mamickami ti budu zavidiet, a co je ta po nich? :DDDD Men bola mama na maturite tiez v podobnom veku, a popravde ani neviem co mala na sebe ale aj tak tam s otcom vyzerali max ako clenovia profesorskeho zboru a nie ako rodicia dospeleho dietata :DD
@anonym_8dc571 Minimálne že poznám rozdiel medzi slovami tip a typ. Však? A o čom hovorí jej odpoveď?
Teda, zatial som tu ziadne vkusne saty na stuzkovu pre matku nevidela. Napriek profi stylistickym radam. 😂 Klasika na koniku, fakt sa dobre bavim.
@prosimopomoc deti?Nie sú to deti, sú to dospelí ľudia par rokov dozadu mali ľudia v tom veku svadbu a deti😆to len teraz sú to deti do 30 r🤣ale na stužkovú v prvom rade patria rodičia
@anonym_5185ee moja spolužiačka mala v čase stužkovej 17 rokov a ja veľmi čerstvých 18, takže ano, deti.
Kúp si niečo modernejsie, vhodnejšie, neviem. Ohradzas sa že si mladá matka - ja mám 34, som mladšia ale tieto šaty by som si na stužkovú nedala. Nesvedčia ti tie ramienka, keď sadnes uvoľniš sa škaredo ti ukážu tie pazuchy. Kúp si niečo lichotivejsie a vhodnejšie na túto udalosť 👍
@biba_18 tak tieto šaty sú príšerné...ako sa tu niekde spomínalo, že aké nosili staré babky v 80.rokov, tak tu máme jasný príklad. A nič v zlom....
@alenka900 staré babky? No iste.. 🤪
Zrejme si čakala len súhlasne komentáre, no tak ma potom mrzí, že sme ti nemohli vyhovieť..
Si rozhodnutá, rob ako uznas...
Súdiac podľa častých komentov na koni, zrejme nebudeš jediná nevhodne oblečená mama.
Na tvojom mieste si tieto saty neobleciem.Do takychto siat nemas postavu.
Nechápem tie komenty že nevhodné pre matku, daj si bolerko, zahal si ramená, tenké ramienka....
Na bežné plesy sa nosia šaty s výstrihom, tenkými ramienkami a odhalenými ramenami.
Len si preboha nedávaj bolerko, to sa ešte nosí že bolerko?? Skôr nejaké sako moderné, si mladá baba, obleč sa moderné, nie babkovsky.
Šaty sú pekné, páčia sa mi. Mám po 45 a dala by som si ich kludne.
Nechápem tie komenty že nevhodné pre matku, daj si bolerko, zahal si ramená, tenké ramienka....
Na bežné plesy sa nosia šaty s výstrihom, tenkými ramienkami a odhalenými ramenami.
Len si preboha nedávaj bolerko, to sa ešte nosí že bolerko?? Skôr nejaké sako moderné, si mladá baba, obleč sa moderné, nie babkovsky.
Šaty sú pekné, páčia sa mi. Mám po 45 a dala by som si ich kludne.
@joannita Tie jej šaty tiež nie sú žiaden módny kus.
Ako rýchlo zmazali fotky módne guru z koná, presne tak som si predstavovala tie saty týchto usadlých ženských. Samé nemajú vkus ale idú urážať autorku, keby to hodnotím mužským okom je jasne za kým sa otočia muži a komu dajú max podržať tašku 😁🌪️
@anonym_8ee4aa už som sa k tomu vyjadrila - mala som na stužkovej šaty ktoré pristali mojej postave 😉 za mnou by si sa otočila aj v takých šatách ako som mala. mne kamošky vravia že si môžem obliecť aj vreco - ak vieš čo to znamená… vymazala som to preto že táto diskusia nie je o mne a mojom vkuse…
@anonym_8ee4aa už som sa k tomu vyjadrila - mala som na stužkovej šaty ktoré pristali mojej postave 😉 za mnou by si sa otočila aj v takých šatách ako som mala. mne kamošky vravia že si môžem obliecť aj vreco - ak vieš čo to znamená… vymazala som to preto že táto diskusia nie je o mne a mojom vkuse…
@biba_18 už som myslela že sa neozves fuuu odľahlo mi že tvoje ego muselo opäť zareagovať.
Áno ešte 3x sa pochvál, kľudne len neviem či chceš presvedčiť nas alebo seba aká si kocka 🤔
Asi si tu nedostala odpovede ako si dúfala na seba……
@anonym_8ee4aa odvážny anonym 😂 ja som nič nečakala - ja som sa tu nič totižto nepýtala…chápeš že je v tom rozdiel že… 😏
@biba_18 nooo to si veľmi fandíš...fotku som síce videla, len krátko, ale bola tam vychudnutá postava bez ženských kriviek a pŕs v hrozných šatach...chlapi sa o takýto typ žien určite biť nebudú...a ako vravíš, len vreco na teba ...

@anonym_213ea0 Keď sa ty vieš obliecť tak ako vieš písať, tak to musí vyzerať!