Svadobné šaty a šaty o polnoci

20. aug 2023

Dobrý deň, o mesiac sa vydávam a chcem poradiť nejaké šaty nie svadobné ale tie druhé o polnoci

ninusa221
20. aug 2023

Však daj dáke aké si našla na nete aký si typ postavy ?

moonlight1210
21. aug 2023

Takezi od typu svadby, aku mas. Jednoduchu? Pocetnejsiu? Mas zvolenu nejaku temu? Napriklad v prirode v parku? Ci bezna svadba v sale kulturaku? …

Mozes zvolit napr. tiez dlhe, spolocenske. Kedze si nevesta, ista miera toho, ze budu trochu viac plesove, noblesnejsie, nez saty ostatnych zien, sa znesie.

Ale mozes zvolit aj take, ze zapadnes satami uz medzi ostatne zeny (takze keby prisiel niekto cudzi, uz by nevedel povedat, ktora z vas je dnes ta specialna).

Je to cisto uz na tebe. Na popolnocne saty nie su nejake specialne pravidla.

Niekde som citala, ze nevesta ako jedina smie mat tieto saty cervene a ine zeny by taku farbu na svadbu volit pre svoje saty nemali, ale bezne si aj hostky taku farbu oblecu, takze je zbytocne to dodrzovat.

Ja by som sa pri vybere este riadila aj ucesom, aky bude k svadobnym satam. Ak ho pri prezliekani nerozpustis, nepreceses na iny, tak nech tieto saty sadnu k nemu.
Aby to nevyzeralo divne, ze mas nieco ako popoludnajsie saty a na hlave vycesany bohaty slavnostny uces.

janikk54
21. aug 2023

no najprv by sme ta asi ozaj potrebovali vidiet 🙂 takto sa ozaj tazko radi. mozes byt chuda, plnsia, nemusi sa ti hodit to, co ti tu poradia 🙂

tanyan
21. aug 2023

Ja som si tie popolnočné vyberala tak, aby som si ich mohla ešte niekedy obliecť - pohodlné a elegantné letné šaty, vhodné pre hosťa na svadby, krsty...
Druhá možnosť je vybrať si v požičovni. Väčšina svadobných salónov ponúka aj spoločenské a popolnočné šaty - po použití ich vrátiš a nezavadzajú v skrini. Ďalšia výhoda je, že v požičovni ti ich aj prispôsobia podľa potreby.

pbra40
21. aug 2023

Ja som mala cely cas svadobne saty. Aj po polnoci. Chcela som si to uzit.

tanyan
21. aug 2023

@pbra40 Ja som šoférovala domov a svadobné by sa mi nezmestili pod volant... 😂