Svadobné šaty po druhýkrát

viejac
2. aug 2018

Ahojte. Potrebujem poradiť prosím. Budem sa vydávať druhý krát a naozaj neviem aké šaty si vybrať. Zatiaľ čo som si prezerala nejake stránky a náhodou to niekto videl reakcia bola to chceš svadobne šaty? A biele? Moja predstava bola vrch čipka od pása hladké buď rovne alebo mierne rozšírené a farebnu stuhu do pásu aby to nebolo že som v bielom. Trocha ma hneva že sa niekto montuje do môjho dňa to akože nemam pravo teraz na pekne šaty?

aliaska
2. aug 2018

Nedavno sa tu riesilo to iste. Je to tvoj-vas den a je len na tebe co si oblecies. To co opisujes je podla mna super a decentne, ale aj keby si chcela "tortove saty" je to len tvoja vec, nenechaj sa nikym znechutit

komplikovana
2. aug 2018

je to tvoja svadba tak si mozes obliect co len chces 🙂 ja ak sa raz vydam, tak len v kratkych, lebo dlhe moc nemusim. A komu sa nebude pacit, nech si trhne 😀 Tvoj vyber je uplne v pohode. Tak len smelo dotoho.

alex49
2. aug 2018

och, ved chod aj holá, ked chceš, je to tvoja svadba, nie tvojej babky, sesternice, alebo pána farára z dediny

dorotik
2. aug 2018

Definitivne si oblec to, co sa ti paci. 🙂

gir
2. aug 2018

Tvoja svadba - tvoje pravidlá. Obleč si čo sa ti páči, tá stuha na šatách je super. Je to tvoj deň,nenechaj si ho pokaziť.

viejac
autor
2. aug 2018

@viejac ďakujem Vám za rýchle reakcie. Našla som si aj ja nedávnu diskusiu na túto tému. Ale naš pripad je iny. Obaja sme rozvedeny mame spolu dve deti a ja nečakam ďalšie lenže sme z dediny a nam sa pači predstava našich princezničiek družičiek. No jasne že počuvame od najbližšich čo povedia ľudia. Môj nastavajuci sa už tak rozčulil že sa už aj pohadal so svojou mamou no je to komplikovane.

janinka007
2. aug 2018

@viejac ja som sa druhýkrát vydávala v normálnych svadobných šatách, prvýkrát som odbavila kostýmom...

siasis
2. aug 2018

Ja som mala tmavomodre saty na mojej svadbe 🙂 nazory ostatnych mi boli fu(c)k 🙂

danik1505
2. aug 2018

@viejac a tak si daj nejake kratke po kolena a hotovo 😊

ressankajanka
2. aug 2018

@viejac Určite je to tvoj deň a je na tebe, čo si zvolíš 😘 Tiež som sa minulý rok vydávala druhýkrát a šaty som si dala ušiť podľa predstáv, boli biele, ale mali zelené prvky, aj stuhu akú spomínaš, keďže svadba bola vonku v prírode. Držím palce, aby deň D vyšiel ako si vy dvaja budete priať a mohli ste na to dlho v dobrom spomínať 🙂

zooeynka
2. aug 2018

@viejac si dospela zena, matka, vychovavas deti a mas dilemu ake saty si obliect??? Si svojpravna prepana, oblec si to co chces ty! Nedaj si znechutit svoju svadbu, urob tak aby si ty bola stastna. Na reci dobroprajnych susediek sa vyser

viejac
autor
2. aug 2018

@ressankajanka viete keď sa niekoho na niečo pýtame tak len počujeme a načo chcete robiť svadbu. Ja už mam aj chuť naplanovať všetko spolu s mojim drahym a ostatnych pozvať keď už bude všetko naplánované.

ressankajanka
2. aug 2018

@viejac Verím ti, dedina vie byť zlá ☹ Môj druhý manžel veľmi túžil po svadbe, pretože ženatý nikdy nebol, ani detičky nemal (rovnako ako ja), ja som sa trošku svadby druhýkrát obávala, ale nakoniec to bol správny krok, cítim to tak 🙂 Dnes čakáme prvé bábätko 😍🤰 Určite nás okolie neodhováralo ani nič podobné, dokonca ani moja rodina, boli radi, že som dostala v živote druhý pokus. Plánujte spolu s drahým a vašimi detičkami, presne takú svadbu akú si prajete ❤ My sme mali všetko do prírodna, aj výzdobu stola, torty, mali sme len úzky kruh rodiny a veľmi pekne spomíname najmä na obrad. Posielam foto šiat aké som si dala ušiť ja 😉

janinka007
2. aug 2018

@viejac a čo sa ty koho pýtaš?? Si dospelá, vieš čo chceš, máš nejakú predstavu, tak na ostatných sa môžeš vytoto. Maximálne si tak môžeš zistiť, či niekto nemá nejakú potravinovú alergiu, resp. či nemáš vegetariánov medzi hosťami a podľa toho zostaviť jedálniček. Je to tvoja svadba

sissy27
2. aug 2018

@viejac ježiši, tvoja svadba tvoja vec. Na také priblblé reakcie by som odpovedala že a čo tam po tvojom názore, veď ani pozvaná nie si 😅 a bolo by vybavené.
Je to tvoj deň, aj keby 12. svadba, obleč si to, čo sa páči tebe.

ankare
2. aug 2018

Oblec si, co chces. 😉

selest
2. aug 2018

Vzdy sa najde niekto kto sa bude montovat a vnucovat svoj nazor. Je to vas den dajte si saty ake chcete aby ste mala krasnu spomienku na nicom a na nikom inom nezalezi. Oni nech si vyberaju svoje saty na svoju svadbu. Ignorujte ich

minttu
2. aug 2018

@viejac Mas pravo si obliect co len chces. Biele, cierne, princeznovske, tortove, zavoj dlhy sta princezna Diana, mini, priesvitne, kroj, skafander, cokolvek. Nikomu, ale naozaj nikomu do toho nic nie je. Je to len a len tvoja vec a kludne im tak aj odpovedz.

takaakoty
2. aug 2018

@viejac Teraz budem za rebela, ale mne sa biele saty na druhu svadbu nehodia. Biele, ale skombinovane, napr.s ruzovou, zelenkavou, žltou by boli moja voľba. Mne proste dlhé biele klasické šaty evokuju mladú nevestu, ktorar prvý krát vstupuje do manzelstva. Ale ak cítiš, ze tuzis po bielych šatách, kľudne si daj. Ved na svadbe nie su najdôležitejšie šaty 😉

miriam439
2. aug 2018

@viejac Mňa zaujalo to, že chceš farebnú stuhu do pása + si z dediny...
U nás som si teraz v poslednej dobe všimla, že viac dievčat malo biele svadobné šaty a na nich farebné výšivky v štýle folklór alebo aj také farebné vyšívané stuhy na páse v tomto štýle. Niektoré mali aj vo vlasoch taký farebný kvetovy venček. Fakt sa mi to veľmi páčilo, také niečo netradičné a pritom jemné... to ja len ako nápad... alebo potom keď "nechceš" biele šaty, tak bývajú aj svadobné šaty v takej jemnej smotanovej farbe alebo aj v marhúľkovej. Zvoľ si sama čo uznaš za vhodné a v čom sa budeš dobre cítiť.
Ja som si dala ušiť smotanový kostým a bolo mi úplne jedno, či s tým bude mať niekto problém. Bol to môj deň.

lindusss2016
3. aug 2018

@viejac a preco to neurobite len v kruhu najuzsej rodiny? Ja by som kupila.dovolenku, saty, ake sa mi pacia pre seba aj pre dievcata a odisla sa vydat niekam do teplych krajin a nech si vsetci trhnu. Za mna je klasicka slovenska svadba otras, ma to byt vas den a tu si ho vobec neuzijete, vsetci len zavidia a montuju sa do toho a nevestu to musi velmi frustrovat. Vykasli sa na ludi, robite to pre seba, tak si chodte svoje a nikoho nepocuvaj.

nikuska9284
3. aug 2018

Je to úplne vaša vec, čo si oblečiete. Mám kamošky, ktoré sa vydávali druhýkrát a mali oblečené krásne svadobné biele šaty. Je to váš výnimočný deň, tak si ho zariaďte podľa seba 🙂.

tuppuk
3. aug 2018

bude to hlavne tvoja a snúbencova svadba, takže nikoho do toho nič, akú máš predstavu o šatách. ako viem si predstaviť, že to asi moc príjemné nie je, no skús sa nad tým povzniesť

puklica13
3. aug 2018

@viejac tak sa nepytaj..kriste zena,,fakt potrebujes odobrenie od niekoho koho je do toho holy prt??

mnamko
3. aug 2018

ja som mala lososový korzet a maslovu suknu, vo vlasoch malinke lososove ozdoby,

viejac
autor
4. aug 2018

@ressankajanka Krasne a ešte sa spytam koľko Vas stali šaty a latku ste kupovali alebo ju davala krajčirka?

viejac
autor
4. aug 2018

@miriam439 viem že su aj šaty inej farby ale môj snubenec vravel že jeho prva žena mala šaty smotanove a jemu sa to nepačilo preto by som chcela biele len samozrejme dedina vie byť zlá. Veľa sme si toho zažili.

henikav
19. aug 2018

@viejac kaslite na ludi, kazda senzacia trva 3 dni. Kludne si daj aj velke svadobne saty a male krasne druzicky. Budete mat nadherne fotky. No a hlavne si to uzite.