Tipy na dámske šiltovky pre odstávajúce uši
Dobre ráno zienky…. 😊
Prosím máte niektorá tip na dobrú dámsku siltovku, ktorá je ako keby trosku “dlhšia” - myslím tým tu celu časť čo ide okolo hlavy a bola by vhodná pre odstavajuce uši? Začali sme totižto chodiť rekreačne na bicykle s muzom a keď von pečie tak nemám čo dať na hlavu, keďže žiadnu šiltovku nevlastním. Na dovolenke a cez leto primárne nosím klobúky, ale páčia sa mi skôr tie elegantne a to sa vôbec nehodí so športovým oblecenim a vyzerá to komicky 😃 od malinká mi odstavaju uši, nie som s tým zmierena do teraz a to mám pomaly 40 čiže žiadne utiahnute, ulizane copy u mna nehrozia 😃 keď som si aj nejakú šiltovku v obchode skúšala na voľný cop alebo rozpustené vlasy, tak mi to akurát tak zvýraznilo uši pod vlasmi, lebo šiltovka mala koniec tesne nad ušami 😃…
Ak by ste mali nejaký dobrý tip, pripadne aj skúsenosť, kľudne mi hoďte názov znacky alebo aj kde takú šiltovku môžem kúpiť, samozrejme cenovo tak maximálne do 40€, viac za to nedam 😃 ale môžete hodiť aj tipy na drahšie pripadne, idu mi narodeniny tak možno muzovi podhodim nápad na darcek…
Dakujem vám krasne a prajem každej uspesny utorok😊
Ja úprimne som tiež celkom nepochopila, co hľadáš. Akože šiltovku "s uškami?" Alebo s tým akoby zakrytým dlhým "krkom" ? Ci jednoducho väčšiu šiltovku?
Šiltovky pre dospelých už majú obvykle jednotnú veľkosť a vzadu si to vieš upraviť tým pásikom.
Na Temu, ak chceš pozrieť, som videla dámske šiltovkove klobúky, ktoré majú aj prikryté trochu uši, neviem ale, ci toto ty hľadáš.
@jaskolka hlada hlbsiu cast co ide na hlavu.
Predstav si to ako palacinkaren a hlboku panvicu na dusenie masa. Pri rovnakom priemere/obvode.
@klip0 Dakujem za tip to by bolo fajn 😊
@emma2782 Dakujem pekne za tip, temu som veru nepozerala 😃
@1ryba v detskom? Myslíš normálne dámsku šiltovku alebo detskú čo je väčšej veľkosti? Lebo to by má nenapadlo tam hľadať
@jaskolka no najlepšie by pre mna bola klasicka šiltovka, akurát s trochu dlhším vrchom, ale aj tie satkove čo tu baby pridali vyzerajú celkom fajn.
@klip0 vôbec nechodíme po meste, iba do lesa alebo na luku, kde nie sú ľudia a ani premávka. Les mame rovno za domom, Takze nevidím dôvod si pariť hlavu v prilbe, chodíme veľmi pomaly, keďže s bicyklom som začala len teraz, nikdy som nejazdila v premávke a ani po chodníku. Len ide leto a hlavu si primárne na lúke potrebujem chranit pred upálom, keďže už teraz pečie jak besné a v lete to bude ešte horšie.
@1ryba Ja mam tiež takú menšiu hlavu, tak vyskúšam 😃 len tie uši ….ďakujem za tip 😃

Ešte doplním, ze na nete som už niečo aj pozerala ale ja mám pocit že Google nepochopil tomu čo som sa snažila vyhľadať a vyhadzovalo mi normálne šiltovky s klasickou dĺžkou 🙁🙁