Tipy na dámske zateplené legíny
Ahojte,
poraďte mi nejaké zateplené legíny na zimné prechádzky a turistiku. Najlepšie niečo čo máte vyskúšané. A ideálne v čiernej farbe, bez nejakých nápisov a lóg.
@mrtina2 ja som si kupila bombove. Ak mas 75+kg kil tak ti poradim
@mrtina2 Lelosi
tiež rada nosím lelosi. Vynosila som ich aj teraz tehotná a pokračujem s nimi aj po pôrode 🙂 ale ak na tu turistiku a pod. tak treba k nim niečo dlhšie cez zadok, lebo prefuknu
Ja som si asi pred tromi rokmi kúpila calzedonia, nosím ich skoro každé ráno november-marec na venčenie.
@mrtina2 ja som si kupila bombove. Ak mas 75+kg kil tak ti poradim
@anonym_c84b92 kúpila som na facebooku stranka baculka. Zateplene leginy , 13-14€ stali, mega dobre!
tiež rada nosím lelosi. Vynosila som ich aj teraz tehotná a pokračujem s nimi aj po pôrode 🙂 ale ak na tu turistiku a pod. tak treba k nim niečo dlhšie cez zadok, lebo prefuknu
@anonym_d8059f sú aj zateplené 😁 a majú tiež také zateplené sukne presne vhodné na turistiku.
Ahoj,mám 1 legíny z Calzedonie, vnútri sú "plyšové" a sú teplé. Ďalšie mám Zajo,turistické zateplené a nosím ich s turistickou sukňou kľudne aj vo velmi chladnom, zimnom počasí.
Merino leginy terchova od froggywear.. len ich maju tak sporadicky bohuzial.. prezili tehotenstva, materske, to boli vlastne moje jedine zimne leginy na vsetky aktivity vonku a drzia stale
Ja kupujem tchibo a vydrzia roky
@anonym_d8059f sú aj zateplené 😁 a majú tiež také zateplené sukne presne vhodné na turistiku.
@mizoko mám tie zimné, polarosi sa tuším volali. Ale mám ich už dlho, možno sú odvtedy aj iné modely, sukne som neskusala 🙂 len teda ja potrebujem mať spodok v teple, aj turistické bundy aj mikiny mám predĺžené, inak mi to nie je príjemné ak sa napr pri výstupe spotim a potom ma prefukne 🙂
Baby a máte niektora aj take zvonku akoby sofshelove / sustiakova .. že keď si trosku kľaknem do snehu nebudú hned mokré
@mizoko mám tie zimné, polarosi sa tuším volali. Ale mám ich už dlho, možno sú odvtedy aj iné modely, sukne som neskusala 🙂 len teda ja potrebujem mať spodok v teple, aj turistické bundy aj mikiny mám predĺžené, inak mi to nie je príjemné ak sa napr pri výstupe spotim a potom ma prefukne 🙂
@anonym_d8059f na to sú práve tie sukne. Ja mám jednu a je to paráda 😁
Baby a máte niektora aj take zvonku akoby sofshelove / sustiakova .. že keď si trosku kľaknem do snehu nebudú hned mokré
@anonym_a824cf áno, od cmp a etirel mám. Nosím na bežky
Lelosi
@anonym_d8059f na to sú práve tie sukne. Ja mám jednu a je to paráda 😁
@mizoko nenapadlo by mi to riešiť tými suknovymi, dakujem za tip 😊
Ja som si objednala z temu a sú parádne 👌

exisport, decathlon, - ok