Tipy na extra dlhé legíny pre vysoké ženy
Mate prosim tipy na extra dlhe leginy? Mam vysku 180+ a vacsina legin mi je kratkych.. Chcela by som si kupis sportove, no zatial co som pozerala/skusala malo dlzku do pol lytok mojich.. nejake overene tipy vysokych zien? 🙂
@karolinakr_ba ja mam 180cm a mam predlzeny strih od Lelosi a sú fakt dlhé.
@karolinakr_ba lululemon ma niekolko dlzok, odporucam.
@karolinakr_ba tiež mám dobré skúsenosti s Lelosi, mám výšku 183 cm a sú fakt dostatočne dlhé
@karolinakr_ba ano, na tabulky sa da spolahnut
longee.cz Majú dĺžky 34,36 aj 38.
@karolinakr_ba áno veľkosť sedi
Tiez mam lululemon a su mi dokonca dlhe (mam 178 cm)
@karolinakr_ba ja mam 180cm a mam predlzeny strih od Lelosi a sú fakt dlhé.
@jablkovastrudla
@vulka
@guudy
@jajo1
@4stanka4
Dobre tipy ste mi tu dali, tak skusim to iste aj s trickami s dlhym rukavom 🙂 Skusenosti kde ste nasli take co maju aj rukavy dostatocne dlhe aj v pase su normalne a nevykuka driek?! 🙂
@jablkovastrudla
@vulka
@guudy
@jajo1
@4stanka4
Dobre tipy ste mi tu dali, tak skusim to iste aj s trickami s dlhym rukavom 🙂 Skusenosti kde ste nasli take co maju aj rukavy dostatocne dlhe aj v pase su normalne a nevykuka driek?! 🙂
@karolinakr_ba tričká kupujem cez about you v sekcii tall najčastejšie Only alebo GAP
@karolinakr_ba tričká kupujem cez about you v sekcii tall najčastejšie Only alebo GAP
@4stanka4 ano, to aj ja tak 🙂 No vela tam toho, co by sa mi pacilo, nepribuda zial..
@4stanka4 ano, to aj ja tak 🙂 No vela tam toho, co by sa mi pacilo, nepribuda zial..
@karolinakr_ba presne toho istého názoru som aj ja a co ma najviac hnevá ze všetko sú to také ponuré tmavé farby
@karolinakr_ba presne toho istého názoru som aj ja a co ma najviac hnevá ze všetko sú to také ponuré tmavé farby
@4stanka4 ja napriklad nemam rada, ked je na niecom velkymi pismenami znacka.. a gap tall sice ma strihovo OK veci, no tie znacky vsade..

@karolinakr_ba lululemon ma niekolko dlzok, odporucam.