icon

Tipy na kvalitné legíny pre mamičky

smejko47
12. sep 2024

Ahojte, prosím poraďte nejaké fakt kvalitné legíny ktoré nepresvitajú, sú pevnejšie a ešte úplný ideál by bol pre nižšiu postavu.. nie som veľký zástanca nosenia iba legín, ale mám bábätko tak sme vonku niekedy aj 3x denne a je mi to najpohodlnejšie 😀 teraz sa už budú nosiť bundy takže by nemalo byť veľmi vidno ale predsa keď behnem kamoske na navstevu alebo tak aby som ich mala trosku kvalitnejšie 🙂

PS úplný ideál by boli také čo pomôžu mojej celulitíde a trosku zostatkovemu brušku 😀😀 len mi tu prosím nevypisujte že s takou postavou by som si nemala dat legíny, nejdem sa pretáčať len chcem niečo pohodlne a aj dobre vyzerajúce 🙈

Ďakujem pekný deň 🤗

Strana
z3
lakebabe
13. sep 2024

@lonely66 legíny ztade nemám, len par šiat , plavok, čo som skúsila v lete lebo ma prehovorili ze super veci. Veci krásne všetko super, ale slabá kvalita , životnosť biedna uz po lete už neriskujem. Je to to isté ako bol aliexpres

joannita
13. sep 2024

@lonely66 stiahni si apku Shein, urcite sa nepomylis 🙂
Ano ja tam nakupujem casto a vzdy mi všetko prišlo ako malo a som spokojna. Platba je vopred, ale nemusis sa bat, su seriozni, aj mi vratili peniaze na ucet.
Len varujem, je to prudko návykovy obchod 😂🤦‍♀️

joannita
13. sep 2024

@lonely66 teraz citam co pise lakebabe, no jasne ze je to cina, to vieme a necakaj odtial dior alebo chanel 🙂
Ano je to nieco ako aliexpres, ale ja odtial nakupujem hlavne leginy a s tymi som velmi spokojna.
Btw. Slovenska stranka iModa nakupuje v Shein a predava ich s 3x takymi cenami. Cely sortiment iModa je Shein 🙂 a ani sa nestitia dat fotky modeliek zo shein. Rovnako Leginovo nakupuje leginy od nich, resp z podobych cinskych obchodov a tak isto aj Lelosi, len si tam zdrbnu svoje logo.
Kvalita legin je velmi dobra, hovorim mam ich doma cez 20. Mam aj sportove podprdy, ano tie sa niektore paraju, ale vacsina je super. Mam aj tricka a tielka, tie su tiez super.
Podotykam ze ja na trhu u vietnamcov nenakupujem chodim len do obchodov klasickych Zara, HM atd, takze moje vnimanie kvality nieje skreslene 🙂
Ked chces kupit lacne leginy, ktore su ovela lepsie ako lelosi, nevahaj.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
tiezjedna
14. sep 2024

@smejko47 My Protein👍

lakebabe
14. sep 2024

@lonely66 tezenis máš najlepšie vyskúšať osobne, sú v Auparku v Za. Jedný som vzala omylom väčšie preto som kúpila druhé. Dosť ta vcucnu tieto konkrétne

Strana
z3