Tipy na kvalitné legíny pre mamičky
Ahojte, prosím poraďte nejaké fakt kvalitné legíny ktoré nepresvitajú, sú pevnejšie a ešte úplný ideál by bol pre nižšiu postavu.. nie som veľký zástanca nosenia iba legín, ale mám bábätko tak sme vonku niekedy aj 3x denne a je mi to najpohodlnejšie 😀 teraz sa už budú nosiť bundy takže by nemalo byť veľmi vidno ale predsa keď behnem kamoske na navstevu alebo tak aby som ich mala trosku kvalitnejšie 🙂
PS úplný ideál by boli také čo pomôžu mojej celulitíde a trosku zostatkovemu brušku 😀😀 len mi tu prosím nevypisujte že s takou postavou by som si nemala dat legíny, nejdem sa pretáčať len chcem niečo pohodlne a aj dobre vyzerajúce 🙈
Ďakujem pekný deň 🤗
Pikaluna mam niekolko a dcerka tiez, priam neznicitelne 😇
@selenka7 ja som mala dokonca vacsiu velkost M miesto mojej S a presvitaju. Gatky nosim samozrejme telovej farby, do legin vyhradne tanga aby neboli vidiet.
Ale tu sa nebavime o farbe a strihu gatiek, ale o tom ci presvitaju leginy. Do inych legin ktore mam si mozem dat aj tigrovane nihavicky a nepresvitaju....o tom je tato tema 😉
@smejko47 pozri ZAJO a Tchibo. Oboje kvalitné, výborné, i keď ZAJO skôr na chladnejšie obdobie a sú také pevnejšie. Ony sú vyslovene turistické,nosím ich aj bežné, ale Tchibo sú bomba. Vysoký pás, rôzne farby, veľkosti sedia.a sú kvalitné, neparaju sa, vyzerajú stále ako nové, mám ich asi 10 ks a nosím denne
Za mňa lelosi 🙂 nosím ich už veľmi dlho 4-5 rokov 🙂 alebo skús timme
@ika11123 už sa sajú objednať aj zkratene verzie
@lonely66 napr https://www.tchibo.sk/products/402030754/sporto...
Od nich všetky športové,sú dosť dlhé, vysoký pás, perfektne sedia
@lonely66 presne. Cierne lelosi su ok, aj tmavomodre dajme tomu, ale vsetky farebne co mam presvitaju.
Baby o tom ani nevedia lebo si nekuknu na zadok v podrepe (co chapem 😂)
Ale ked sa spravi drep, brutal presvitaju.
Kvalita sla veeelmi dole vodou, farby sa vyperu extremne rychlo.
Baby, tie co mate rady Lelosi, odporucam, objednajte si radsej leginy zo shein, uplne lacne leginy a uvidite ten rozdiel v kvalite. Ja ich mam uz asi 20 zo shein a s lelosi sa nedaju porovnat. Su fakt super.
Inak lelosi nakupuje leginy tiez od podobnych dodavatelov ako shein, amazon atd, drbnu tam len svoje logo a predavaju s 500% marzou.

@merrysa asi nemas celulitidu, alebo mas taky hrubsi material...