icon

Tipy na kvalitné legíny pre mamičky

smejko47
12. sep 2024

Ahojte, prosím poraďte nejaké fakt kvalitné legíny ktoré nepresvitajú, sú pevnejšie a ešte úplný ideál by bol pre nižšiu postavu.. nie som veľký zástanca nosenia iba legín, ale mám bábätko tak sme vonku niekedy aj 3x denne a je mi to najpohodlnejšie 😀 teraz sa už budú nosiť bundy takže by nemalo byť veľmi vidno ale predsa keď behnem kamoske na navstevu alebo tak aby som ich mala trosku kvalitnejšie 🙂

PS úplný ideál by boli také čo pomôžu mojej celulitíde a trosku zostatkovemu brušku 😀😀 len mi tu prosím nevypisujte že s takou postavou by som si nemala dat legíny, nejdem sa pretáčať len chcem niečo pohodlne a aj dobre vyzerajúce 🙈

Ďakujem pekný deň 🤗

joannita
12. sep 2024

@merrysa asi nemas celulitidu, alebo mas taky hrubsi material...

selenka7
12. sep 2024

@joannita staci spravne vybrat velkost, farbu legin aj farbu spodneho pradla. Ja mam niekolko ks Lelosi aj Pikaluna, rovnako moja dcera a nikdy nam nepresvitali.

rikarika
12. sep 2024

@smejko47 z lacných Lidl, z drahších calzedonia, zajo, nike

cyberk
12. sep 2024

Pikaluna mam niekolko a dcerka tiez, priam neznicitelne 😇

joannita
12. sep 2024

@selenka7 ja som mala dokonca vacsiu velkost M miesto mojej S a presvitaju. Gatky nosim samozrejme telovej farby, do legin vyhradne tanga aby neboli vidiet.
Ale tu sa nebavime o farbe a strihu gatiek, ale o tom ci presvitaju leginy. Do inych legin ktore mam si mozem dat aj tigrovane nihavicky a nepresvitaju....o tom je tato tema 😉

merrysa
12. sep 2024

@joannita to asi nepatrilo mne? ( s tou celulitídou 😀), pytala si sa, či nesmrdia 😀

avanka
12. sep 2024

@smejko47 pozri ZAJO a Tchibo. Oboje kvalitné, výborné, i keď ZAJO skôr na chladnejšie obdobie a sú také pevnejšie. Ony sú vyslovene turistické,nosím ich aj bežné, ale Tchibo sú bomba. Vysoký pás, rôzne farby, veľkosti sedia.a sú kvalitné, neparaju sa, vyzerajú stále ako nové, mám ich asi 10 ks a nosím denne

timea301196
12. sep 2024

Za mňa lelosi 🙂 nosím ich už veľmi dlho 4-5 rokov 🙂 alebo skús timme

ika11123
12. sep 2024

@smejko47 lelosi sú fajn ale ja mám 157cm a je mi všetko dlhe

timea301196
12. sep 2024

@ika11123 už sa sajú objednať aj zkratene verzie

lonely66
Odpoveď bola odstránená
selenka7
12. sep 2024

@lonely66 material je uplne rovnaky, len sa mi zda, ze velkostne su lelosi trochu vacsie. Ale je pravda, ze len troje Lelosi som kupovala nove, ostatne moje aj dcerine mame odtialto a z V... (apky, ktorej nazov sa tu nesmie napisat 😄).

selenka7
12. sep 2024

@joannita tak neviem, ci si mala stastie na nejaky divny kusy mne sa to nikdy nestalo. Nenosim sice uplne svetle, ale mam aj tyrkysove vzorovane, aj do ruzova.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
avanka
12. sep 2024

@lonely66 napr https://www.tchibo.sk/products/402030754/sporto...
Od nich všetky športové,sú dosť dlhé, vysoký pás, perfektne sedia

lonely66
Odpoveď bola odstránená
avanka
12. sep 2024

@lonely66 sú perfektné, fakt sa prispôsobia postave. Skús veľkosť M, nesadnu, vrátiš. Ja mám 176 cm a 63 kg a nosím S 36/38 a ani ich necítim, že ich mám..nosím ich denne na bicykel a veľakrát sa pozabudnem a idem aj do mesta. Mám viac dizajnov

joannita
12. sep 2024

@merrysa jezis prepac, nie to nepatrilo tebe 😂

joannita
12. sep 2024

@lonely66 presne. Cierne lelosi su ok, aj tmavomodre dajme tomu, ale vsetky farebne co mam presvitaju.
Baby o tom ani nevedia lebo si nekuknu na zadok v podrepe (co chapem 😂)
Ale ked sa spravi drep, brutal presvitaju.
Kvalita sla veeelmi dole vodou, farby sa vyperu extremne rychlo.

joannita
12. sep 2024

Baby, tie co mate rady Lelosi, odporucam, objednajte si radsej leginy zo shein, uplne lacne leginy a uvidite ten rozdiel v kvalite. Ja ich mam uz asi 20 zo shein a s lelosi sa nedaju porovnat. Su fakt super.
Inak lelosi nakupuje leginy tiez od podobnych dodavatelov ako shein, amazon atd, drbnu tam len svoje logo a predavaju s 500% marzou.

smejko47
autor
13. sep 2024

Baby z tých calzedonia a tezenis máte niektoré z týchto?

lakebabe
13. sep 2024

@smejko47 ja mam tie úplne prvé z tezenis už druhy kus . Sú veľmi elastické, perfektne tvaruju a tie prve mam už štyri roky . Sedia úžasné aj postavu robia, ale nie je to bavlna sú jemné leskle. Za mňa najpodarenejši model z toho obchodu

joannita
13. sep 2024

@smejko47 ano tie tezenis co si dala na obr mam

joannita
13. sep 2024

@smejko47 pokial chces ale kvalitne, nepresvitne, pevne push up leginy, obkednaj zo shein za par eur taketo nejake, rozneho druhu a farieb. Od 9e zdarma doprava. Mam od nich asi 20 legin.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
lakebabe
13. sep 2024

@lonely66 bezpečná je ale je to Čína ako aliexpres a oblečenie co som ztade vyskúšala je strašne slabej kvality, po dvoch mesiacoch lezú nite, roztiahlo sa co je škoda lebo veci pekne

lonely66
Odpoveď bola odstránená