icon

Tipy na nákup oblečenia pre mamy po pôrode

25. apr 2025

Prosim pomoc. Som 30 rocna mama na rodicovskej, konfekcna velkost sla hore o jedno cislo, zostali sirsie boky, vacsie prsia (pocitovo ze aj prsty na nohach sa mi zvacsili) v skrini nic nesedi.
Kde nakupujete a co nakupujete ked nechcem zit len teplakoch, skrinu mam plnu same bluzky,kosele,saka lebo som pracovala v banke ale neplanujem sa tam vratit.
Kazdy obchod co som navstivila je bud oblecwnie ktore mi pride ako na 18 rocnu alebo na 50 rocnu / nic medzi tym….
Saty bud mikro mini alebo dlhe na modelku. Rifle bud roztrhnute alebo mega kapsace alebo siroke alebo ze zadok trci von
S ktorou znackou ste spokojne ze aj po oprati si trosku oblecenie drzi tvar, kde kupit basicove tricka?
Mam pinterest plny inspiracii ale realita v obchodoch je veelmi vzdialena.

lasona
25. apr 2025

Ja mam rada mohito, reserved, magentu, a sekace ....

kavasmliekom
25. apr 2025

Obyčajne tričká jednofarebné nakupujem bud v takko, alebo new yorker. Rifle aj u Číňana, aj nohavice tam majú celkom pekne. Blúzky bud v hm alebo tescu.

marusiao
25. apr 2025

Tesco, HM, CA

yelena159
25. apr 2025

Reserved, H&M, C&A, Cropp, New Yorker

deedol
25. apr 2025

s.oliver (tricka), pripadne bonprix. nieco aj lidl (napr. jegginsy mam odtial).

biba_18
25. apr 2025

je to iba v tvojej hlave, že chceš niečo čo v obchodoch nie je, mám 55 a rifle nakupujem aj v bershke 😂 v horespomenutých tričká nenakupujem, podľa mňa sú to fast fashion handry a absolutne nesedia na môj typ postavy… ak máš prsia a užší driek výborne na tento typ postavy sedia tričká gap.

minenkaa
25. apr 2025

About YOU ,vždy mám v košíku aspoň päťdesiat veci od topánok,spodné prádlo,šaty,sukne nohavice a keď je akcia kupujem,každý mesiac nieco

biba_18
25. apr 2025
@minenkaa

About YOU ,vždy mám v košíku aspoň päťdesiat veci od topánok,spodné prádlo,šaty,sukne nohavice a keď je akcia kupujem,každý mesiac nieco

@minenkaa tak predpokladám že sa pýta na značku…

nenne27
25. apr 2025

Bestsecret znackove veci za dobre ceny

minenkaa
25. apr 2025

Trička CONVERSE,nohavice Levis,Gap h-star
Skus aj dámske košele ,ja cez leto nosím len tie ,vyhrniem rukávy

minenkaa
25. apr 2025
@biba_18

@biba_18 tak odkiaľ kupujeme a potom sim písal znacky

minenkaa
25. apr 2025
@biba_18

@biba_18 pýtala sa presne kde nakupujeme a čo a s akými značkami sme spokojne

nika23t
25. apr 2025

Stradivarius, Orsay, mohito, reserved, ale viem kúpiť nejaké blúzky alebo tričká aj v gate, rifle som naposledy kúpila v Tescu.

marcellka32
25. apr 2025

Only na about you

catherinah
25. apr 2025

Ja tiež iba About you, tam je široký výber aj takých normálnych veci, len treba vyfiltrovat. Značky úplne rôzne, to zistia sama, co Ti bude sedieť.
Vrátenie vždy zadarmo.

biba_18
25. apr 2025

tak potom aj answear aj zalando pozri, tiež ale jakú máš postavu záleží… a vkus…

nynia
25. apr 2025

Najčastejšie Zara, H&M, Stradivarius, Mohito

domiklik
25. apr 2025

Massimo dutti, oysho

esteris
26. apr 2025
@biba_18

je to iba v tvojej hlave, že chceš niečo čo v obchodoch nie je, mám 55 a rifle nakupujem aj v bershke 😂 v horespomenutých tričká nenakupujem, podľa mňa sú to fast fashion handry a absolutne nesedia na môj typ postavy… ak máš prsia a užší driek výborne na tento typ postavy sedia tričká gap.

@biba_18 ak je niečo skutočne fast fashion, tak je to zrovna Bershka, má to jeden korporát, ktorý vlastní aj Zaru, Pull&Bear a Stradivarius. Všetko fakt fashion vyrobené v otrasnych podmienkach väčšinou deťmi.

biba_18
26. apr 2025
@esteris

@biba_18 ak je niečo skutočne fast fashion, tak je to zrovna Bershka, má to jeden korporát, ktorý vlastní aj Zaru, Pull&Bear a Stradivarius. Všetko fakt fashion vyrobené v otrasnych podmienkach väčšinou deťmi.

@esteris samozrejme, písala som o tričkách. rifle sa na tebe nerozpadnú po 2 prianiach….

autor
26. apr 2025

Dakujem zeny kazdej jednej, pojdem popozerat eshopy🙂