Tipy na nákup oblečenia pre mamy po pôrode
Prosim pomoc. Som 30 rocna mama na rodicovskej, konfekcna velkost sla hore o jedno cislo, zostali sirsie boky, vacsie prsia (pocitovo ze aj prsty na nohach sa mi zvacsili) v skrini nic nesedi.
Kde nakupujete a co nakupujete ked nechcem zit len teplakoch, skrinu mam plnu same bluzky,kosele,saka lebo som pracovala v banke ale neplanujem sa tam vratit.
Kazdy obchod co som navstivila je bud oblecwnie ktore mi pride ako na 18 rocnu alebo na 50 rocnu / nic medzi tym….
Saty bud mikro mini alebo dlhe na modelku. Rifle bud roztrhnute alebo mega kapsace alebo siroke alebo ze zadok trci von
S ktorou znackou ste spokojne ze aj po oprati si trosku oblecenie drzi tvar, kde kupit basicove tricka?
Mam pinterest plny inspiracii ale realita v obchodoch je veelmi vzdialena.
Obyčajne tričká jednofarebné nakupujem bud v takko, alebo new yorker. Rifle aj u Číňana, aj nohavice tam majú celkom pekne. Blúzky bud v hm alebo tescu.
Tesco, HM, CA
Reserved, H&M, C&A, Cropp, New Yorker
s.oliver (tricka), pripadne bonprix. nieco aj lidl (napr. jegginsy mam odtial).
je to iba v tvojej hlave, že chceš niečo čo v obchodoch nie je, mám 55 a rifle nakupujem aj v bershke 😂 v horespomenutých tričká nenakupujem, podľa mňa sú to fast fashion handry a absolutne nesedia na môj typ postavy… ak máš prsia a užší driek výborne na tento typ postavy sedia tričká gap.
About YOU ,vždy mám v košíku aspoň päťdesiat veci od topánok,spodné prádlo,šaty,sukne nohavice a keď je akcia kupujem,každý mesiac nieco
Bestsecret znackove veci za dobre ceny
Trička CONVERSE,nohavice Levis,Gap h-star
Skus aj dámske košele ,ja cez leto nosím len tie ,vyhrniem rukávy
Stradivarius, Orsay, mohito, reserved, ale viem kúpiť nejaké blúzky alebo tričká aj v gate, rifle som naposledy kúpila v Tescu.
Only na about you
Ja tiež iba About you, tam je široký výber aj takých normálnych veci, len treba vyfiltrovat. Značky úplne rôzne, to zistia sama, co Ti bude sedieť.
Vrátenie vždy zadarmo.
tak potom aj answear aj zalando pozri, tiež ale jakú máš postavu záleží… a vkus…
Najčastejšie Zara, H&M, Stradivarius, Mohito
Massimo dutti, oysho
je to iba v tvojej hlave, že chceš niečo čo v obchodoch nie je, mám 55 a rifle nakupujem aj v bershke 😂 v horespomenutých tričká nenakupujem, podľa mňa sú to fast fashion handry a absolutne nesedia na môj typ postavy… ak máš prsia a užší driek výborne na tento typ postavy sedia tričká gap.
@biba_18 ak je niečo skutočne fast fashion, tak je to zrovna Bershka, má to jeden korporát, ktorý vlastní aj Zaru, Pull&Bear a Stradivarius. Všetko fakt fashion vyrobené v otrasnych podmienkach väčšinou deťmi.
@biba_18 ak je niečo skutočne fast fashion, tak je to zrovna Bershka, má to jeden korporát, ktorý vlastní aj Zaru, Pull&Bear a Stradivarius. Všetko fakt fashion vyrobené v otrasnych podmienkach väčšinou deťmi.
@esteris samozrejme, písala som o tričkách. rifle sa na tebe nerozpadnú po 2 prianiach….
Dakujem zeny kazdej jednej, pojdem popozerat eshopy🙂

Ja mam rada mohito, reserved, magentu, a sekace ....