Veľké ženy, kde kupujete pre seba oblečenie?

tykat
29. mar 2017

Ahojte. Som zúfalá...pochodila som obchody a kúpiť peknú prechodnú bundu, kabátik, dlhšie sako...proste niečo na jar je pre mňa nemožné. Mám 180cm a nosím veľkosť 46-48...s veľkosťou problém nie je ale všetko mi je krátke, sťahovací pás mám pod prsiami, nič mi nesedí keďže som vysoká 😒
To isté nohavice, blúzky, tuniky, saká, košele, tričká...všetko krátke a vo väčších veľkostiach aj divné farby a vzory (bez urážky ako pre staré babky).

Prosím dajte tipy kde nakupujete, najradšej kamenné obchody, som rad keď si to vyskúšam a nemusím nič posielať späť.

bobik77
29. mar 2017

Veľmi rada poradím. Mám 178 a 100kg, všetko nakupujem v second hande. Neviem odkiaľ ste ale v KE je sieť Textile house, kde nájdete takmer nové a veľmi kvalitné značkové veci. Nikdy som si v obchode nevedela kúpiť ani nohavice a pod. Tu nakupujem aj topánky úplne nové, nikto mi neverí že ich mám odtiaľ. Takže veľmi odporúčam.

tykat
autor
29. mar 2017

@bobik77 ...ďakujem za radu, som z BA, v secondhandoch nenakupujem ale asi budem musiet skocit aj tam...na velke zeny fakt nic poriadne nie je, este som kupovala v CA ale v poslednom case uz XXL kolekcia su uz len nejake divne vrecovite polopriesvitne handry, pripadne vsetky tricka alebo tuniky maju infantilne napisy a dekoracie. A nohavice maju sice predlzene ale hrozne strihy, akoby vysoke zeny boli vsetky morbidne obezne, sirokanske stehna aj lytka, na bruchu mi tiez odstavaju.

dokina
29. mar 2017

Ja mam podobne problemy: najlepsie kusky mam zo second🙂, cosi z Marks Spencers, Lindexu, CaA a este aj v Caremo sa da cosi nakupit. Predajna je v BA v OC Slimak a nohavice si davam usit.

valy
29. mar 2017

na aku vysku siju tie saty? ja mam 165 a mne byva skoro vsetko dlhe

libawet
30. mar 2017

@tykat dávať si šiť na mieru.

adeli79
30. mar 2017

@tykat ja mám 180 cm, veľ 44-46. Nohavice a rifle jedine z Bonprix. A celkovo veľa vecí kupujem cez Bonprix.

bobik77
30. mar 2017

tykat Inak aj ja občas objednávam z Bonprixu, ale to sa kvalitou nedá porovnať to čo je v second hande. Verte mi to sú len predsudky ľudí. Sú tam tak kvalitné veci a značky že C&A alebo bonprix je nič.

tykat
autor
30. mar 2017

Dakujem baby...tak skusim ten secondhand...pozerala som aj nejake na nete a su tam aj nove veci, celkom dobre znacky...som prekvapena ze mali aj drahsie veci - kvalita a cena asi aj podla toho kolko je clovek ochotny dat za nosenu vec. Len to musim vidiet nazivo a vyskusat, nie cez net objednavat. V BA nejaky dobry nepoznate? Najradsej niekde Stare Mesto, Nove Mesto...nech tam zajdem.

bobik77
30. mar 2017

@tykat tiež je tam Textil house, je to najväčšia sieť, ale pozri si na nete lebo niektoré sú lacnejšie a niektoré majú takzvané Exluziv veci.