icon

Tipy na obchody s veľkým výberom podprseniek vo veľkosti G

9. apr 2025

Prosím , poraďte nejaký obchod kde majú naozaj veľký výber podprseniek vo veľkosti 60-75, a väčšie košíčky G. Skúšala som internetové ale nič nerobím len vraciam balíky na poštu. Preto by som rada išla niekde skúsiť.

lasona
9. apr 2025

Jedine ist do kamennej predajne. Napríklad v RK je predajňa madam. Široký sortiment, pani sa ti venuje a už ma veľkosti v oku. Len cena je vyššia. Rátaj cca 50 eur kus a viac

luciaruz
9. apr 2025

Bonprix má veľkosti až do "I". Kupujem u nich, za mňa fajn, a ceny su v pohode

autor
9. apr 2025

@lasona to mi je jasné. Že cena je vyššia. Nevadí.
@luciaruz chcem kamennú predajňu

autor
9. apr 2025

@lasona a kde v RK? Nedas adresu?

nevenka
9. apr 2025

@luciaruz mne odtial nesedi napriklad nic. Uz neobjednam maju plytne tie kosiky a daleko od seba na moj vkus. Ale niekomu mozu sadnut.
@autorka ja uz som si nasla znacku Ava a Gorsenia - nie vsetky mi sadnu, Gorsenia taka makka mi sedi, povedala som si, ze to posledny raz risknem, bola v akcii ta podprda. Tiez som chodila v kuse vracat baliky... Ale to je 80G. Budem asi kupovat z Allegra, lebo je to polska znacka a maju ich za 25-35 eur, u nas pytaju za tu istu aj 60-70, no nenormalne vela.

pinkgirl
9. apr 2025

Odporúčam predajne Triumph. A hlavne skúšať. Ak ti sadne, kúp si rovno 2ks trebárs v dvoch farbách.

autor
10. apr 2025

@pinkgirl presne tak mám v pláne. Som pozerala, že to je akurát ZA

conta22
10. apr 2025

Určite Attractive - majú pobočky v Ba a Nitre, lepšie podprsenky a poradenstvo som nezažila 👌

martina21
10. apr 2025

tak isto doporucujem Attractive, Bratislava,Nitra, ja som isla vlakom len kvoli tomu. Pomeraju, poradia, pani vam nosti neustale rozne podprsenky dava cas na skusanie, venuje sa, vysvetluje ako obliekat ako napravit prsia. Maju aj instagram, treba pozriet.

maryetta
10. apr 2025

Ja som bola pred mesiacom v obchode. Taky malicky. V okresnom meste na vychode. Vyskusala som hadam 10ks. Cislo ktore som si myslela ze sedi prekvapivo nesedelo.
A tiez som brala rovno dve.

lasona
10. apr 2025

V centre mesta na ulici Podhora. Oproti je talianska zmrzlina. Nemáš kde zablúdiť, rk je malinke mesto

ivica5555
10. apr 2025

Triumph