icon

Tipy na oblečenie pre plus size ženu na oslavu

janulka182
25. sep 2025

Ahojte. Potrebujem poradit. V poslednom case som kvoli nejakym zdravotnym problem dost pribrala. Vobec sa necitim so sebou spokojna. Co cert nechcel, bola som pozvana na bratrancovu 50tku. Co si mam obliect, aby som sa cistila aspon trochu dobre? Saty? Ake by boli vhodne, ked mam vacsie brucho? Suknu s bluzkou? Poradte prosim.

biba_18
25. sep 2025

keď my nevieme ako si pribrala, aký typ postavy máš, aké brucho alebo zadok alebo prsia - dosť to závisí ...

anonym_a933e9
25. sep 2025

@janulka182 keď šaty tak do A a na to sako.Ja by som si dala nohavice a blúzku, top, sako.Volnrjdie nohavice s vysokým pásom a voľnú blúzku, top do toho

shee11
25. sep 2025

saty prestrihnute pod prsiami, pekne zakryjú bruško, stahovacie spodné prádlo velmi pomoze

janulka182
autor
25. sep 2025
@biba_18

keď my nevieme ako si pribrala, aký typ postavy máš, aké brucho alebo zadok alebo prsia - dosť to závisí ...

@biba_18 nie je to ziaden extrem. trochu brucho a zadok. len sa proste necitim teraz dobre, kedze som bola vzdy chuda. rada by som to nejako zakryla.

zuzidr
25. sep 2025

áčkove šaty, alebo strihnuté pod prsiami - košelového strihu napr...

felycity
25. sep 2025
@janulka182

@biba_18 nie je to ziaden extrem. trochu brucho a zadok. len sa proste necitim teraz dobre, kedze som bola vzdy chuda. rada by som to nejako zakryla.

@janulka182 podľa mňa nemusíš vyslovene ísť do šiat, aj elegantne nohavice a sako su fajn riešenie a ešte aj využiteľné viac ako možno šaty...

biba_18
25. sep 2025

ti tu píšu šaty do A - ale to tiež záleží aký typ postavy máš - to si nenapísala ...
ja mám presýpacie hodiny a keby som si dala šaty do A tak vyzerám ako sud - a pritom nie som ...
takže aj to je dôležité ...

anonym_cfe2e7
25. sep 2025

@janulka182 Tak ja ti saty prerstrihnute pod prsiami a naberane, ako tu dala vyssie shee11, urcite neodporucam, lebo budes vyzerat ako tehotna. Praveze pre plnostihle zeny sa odporucaju saty puzdroveho strihu od pasa dole rovne a idealne ak by boli na bruchu take prekladane. A treba sa vyhnut materialom lesklym a zamatu, tie opticky pridavaju na vahe.

osky
25. sep 2025

@shee11 tak toto za mna ze voec.ved uz aj ta modelka v tom vyzera hrozne.
To nie je na plnostihle zeny.
Lebo aj ten material pridava opticky kila a tym ze su dlhe ,sa to zvyraznuje

gaborka28
25. sep 2025

ja mam postavu jablko a som vacsia. saty do A strihnute pod prsiami mi robia doslova tehotenske brucho. mne sa najviac osvedcili saty do A, idealne po kolena alebo dlhe, v pase s maslou alebo proste opaskom. hore ziadne velke siroke rukavy. a idealne V vystrih.

mne napr vobec nepristanu uzke saty, praveze mi to este zvyrazni to brucho.

mirkam3
25. sep 2025

Ak máš len krivky s ktorými nie si teraz spokojna (nie si vyslovene “tlstá”), išla by som v niecom takomto:

mirkam3
25. sep 2025
muchotrafka298
25. sep 2025

Saty do A strihnute pod prsiami, len to nie. V tom vyzera kazda zena ako tehotna s nafuknutym bruchom, aj ta, co ma 50 kg aj s topankami. Toto urcite nie. Daj si nohavice s nejakym topom peknym, bluzkou, co vynosis aj normalne. Alebo elegantny overal, len to neviem, ze ci je to tvoj styl.

ibrunova
25. sep 2025

Šaty do A prestrihnuté určite nie! To vyzerá fakt otrasne.. Skôr niečo rovné, čo má v páse niečo nariasené smerom do boku, to opticky zmenšuje brucho.

januska12323
25. sep 2025

Skús nájsť fotku postavy podobnej tebe alebo sa odfoť, takto ťažko radiť.

dadis
25. sep 2025

@janulka182 Posli fotku svojej postavy, nech vieme poradit, nech mame cca predstavu

janulka182
autor
25. sep 2025

dakujem vam moc za rady. rozhodla som sa teda radsej pre nohavice s bluzkou a sakom. to bude asi najlepsie. a popozeram niekde stahovacie spodne pradlo. uz sa tesim, ked sa dam znova do formy....

anonym_35b722
25. sep 2025

@shee11 Tye sú pekné, ale aj je viac pri tele tak rozširujú hrozne Aje len ak je už viac moletka.

margotka17
25. sep 2025

@janulka182 možno niečo také k nohaviciam???

moneys
26. sep 2025

Dobrý deň,podľa seba viem,šaty prestrihnute pod prsiami ani v páse určite nie. Zavinovačlcie saty robia kúzla. Ak máte štíhle nohy,tak kľudne aj nad kolená.

zuzidr
26. sep 2025

Mnohé ste tu písali , že nie strihnuté a ačkove šaty, tak jamám zrovna mnohé také ….naozaj záleží od typu postavy

janulka182
autor
26. sep 2025
@zuzidr

Mnohé ste tu písali , že nie strihnuté a ačkove šaty, tak jamám zrovna mnohé také ….naozaj záleží od typu postavy

@zuzidr wow. Znova zacinam uvazovat o satach.

ibrunova
26. sep 2025
@zuzidr

@zuzidr ale toto nie sú áčkové strihané pod prsiami, ktoré rozšurujú. Tieto máš pekne v páse predelené, takéto sú presne vhodné a veľmi dobre ťa šatia 👍

evansova
27. sep 2025

Priliehavy top, rovnú sukňu tesne pod kolená, dlhšie rovné sako typu kardigan, teda bez gombíkov a kilá sú schované. Samozrejme, všetko z kvalitných materiálov.