Tipy na odolné bundy pre mamičky
Maminy, prosím vás z akého materiálu, kľudne aj konkrétne tipy máte bundy? Moja dcérka 1,5r sa chce keď sme niekde len nosiť lebo však boji sa, hanbí sa,…poznáte to. Lenže ako je takéto počasie mám strašne špinavé bundy, nejde to ani vlhčenou vždy musím prať. Keď sme niekde nie je mi to prijemne keďže vyzerám úplne špinavo na dolnej časti ako jej končia nohy🙈 ďakujem za rady a ak máte aj tipy budem rada
@anonym_autor no podla mna to moze byt aj kuzelna bunda raz ked ma dcera spinave nohy tak aj bunda sa zaspini.
Sice sa lahko povie ale tak skusit proste cupnut si k dcere, objat,upokojit, chytit za ruku.
A kam takto chodite ze sa tam boji a ste tam zaroven v bundach a obute? Preco nie je teda radsej v kociku?(normalne sa pytam ze ma to zaujima,bez rypania)
@anonym_autor no podla mna to moze byt aj kuzelna bunda raz ked ma dcera spinave nohy tak aj bunda sa zaspini.
Sice sa lahko povie ale tak skusit proste cupnut si k dcere, objat,upokojit, chytit za ruku.
A kam takto chodite ze sa tam boji a ste tam zaroven v bundach a obute? Preco nie je teda radsej v kociku?(normalne sa pytam ze ma to zaujima,bez rypania)
@anonym_15ef2b ak ide napríklad do obchodu 5 min od bytu, neberú kocik, dieta si zmyslí, ze nevládze a chce ísť na ruky... milión situacii
Máme schody z bytu aj do bytu. Nevie ešte po nich chodiť. Občas nechce ísť výťahom tak zas ju beriem niekoľko poschodí peši. V kočíku ju beriem len moc neobsedí, aj keď ideme pri domu do lekárne tam prejde ale naspäť nechce alebo keď platíme tak chce byť pri mne. A presne dalších milión situaci, niekedy stačí že na ňu cudzí prehovorí, že sa boji psíka okolo a takéto. Skúšala som aj tak upokojiť len od malička je dosť kontaktná
@anonym_15ef2b
@anonym_autor ja mam rainsisters a vydrzalo to aj malej grcky 😂
@kiki68 pozriem ďakujem 😂
@anonym_15ef2b a ešte áno hocijaká bunda sa samozrejme zašpiní len teda nech to viem keď tak utriet vlhčenou utierkou, vreckovkou…
Softshellová parka, to bola moja naj bunda celú matersku
Aj vietor aj trochu dazdu zvladla, aj dlhsia, vzor bol taky jemný melir vo farbe, takze relativne cisto vyzerala 🙈😄

@anonym_autor ja mam rainsisters a vydrzalo to aj malej grcky 😂