icon

Tipy na pohodlné a trendy oblečenie na doma

Včera o 20:08

Ahojte, potrebujem vymenit satnik na doma. Mam tam oblecenie este z vysokej skoly a po 2 detoch sa uz do vacsiny ani nezmestim. Viete mi dat tipy co je trendy a zaroven pohodlne na doma? Mozno aj konkretne linky na oblecenie, alebo znacky oblecenia, ktore v satniku “na doma” nesmie chybat? Vdaka 🧦🛋️🧘‍♀️

evcagabi
Včera o 20:17

Na doma mam leginy a tricka o cislo vacsie 😅

ivik4
Včera o 20:19

Ja si na veciach na doma nepotrpim, ziadne trendy. Nosim teplaky obtiahnute ale aj volne ,tricka jednoduche jednofarebne obycajne napr. z gatu.
Svetriky mam tie ktore uz nenosim na vonka lebo uz nevyzerali v top stave

lasona
Včera o 20:23

Ja mam rada pekne veci aj na doma, chcem sa cítiť p3kne. Nosím v lete bud bavlnené saty, a keď je chladnejšie tak nosím teplakovu súpravu, takú zamatovu, peknu, slušnú. Žiadne rozgajdane veci...mrkni tchibo, intimisimi, tezenis

anonym_224cd9
Včera o 20:24

To akože fakt riešiš trendy aj v tomto? Tak rozhodne tu nijaká nepobehuje v zástere alebo šatovke, ale tričko, legíny, tepláky, čokoľvek.....má doma každá. Väčšine chlapov je to aj tak jedno🙂.

domkakvet
Včera o 20:28

@anonym_autor nosim leginy, vyradene svetre a rozgajdane veci, na doma nemam nic nove.

anonym_9a08b2
Včera o 20:31
@anonym_224cd9

To akože fakt riešiš trendy aj v tomto? Tak rozhodne tu nijaká nepobehuje v zástere alebo šatovke, ale tričko, legíny, tepláky, čokoľvek.....má doma každá. Väčšine chlapov je to aj tak jedno🙂.

@anonym_224cd9 môj ex vždy frflal, že chodím doma v teplákoch, že by to chcelo niečo lepšie.. Tak som mu povedala, že niečo lepšie si dám, keď on bude chofiť doma v obleku 😃😃 rozumej, on chodil celé dni v trenkách pomaly po starom otcovi..

andrejkaandri
Včera o 20:35

Vo veciach "na doma" vyzerám jak bezdomovec 🤣 ale zas je asi rozdiel keď či človek býva v bytovke alebo v dome, ja mám veľa vecí na doma lebo existujem aj na dvore, vždy niečo treba.

anonym_b04512
Včera o 20:37

@anonym_autor Klasika to co väčšina .POHODLNÉ .Môj manžel pyžamo a prevzali to aj deti 😅🤦‍♀️

autor
Včera o 20:44

Tak ja musim kupit nieco nove, lebo som roky nosila velkost XS-S a teraz su mi tie veci tak vypasovane, ze v tom ledva dycham 😀 Takze idealne potrebujem nakupit velkost M a ked uz budem kupovat, rada by som kupila nieco co bude vyzerat ako tak dobre. Mozno nieco v com sa nebudem hanbit vybehnut na polhodku aj z domu von. Tak hladam inspiraciu, tiez som asi nikdy na doma veci nekupovala, vyradila som co som mala na cvicenie, do prace a podobne.

really8
Včera o 20:44

Akozeeee. Ja som spokojna s lelosi spodkami. Maju tam aj fajn komplety ale vacsinou mam hore nejake bavlnene tricko

yelena159
Včera o 20:53

Tepláky, tričko, mikina/sveter.

anonym_9a1d60
Včera o 20:55

Ja mam rada na doma pohodlne bavlnene saty,

anonym_c0ebf3
Včera o 20:59

Lelosi leginy, tricko ktore uz som vyradila z bezneho provozu😆

anonym_332cf9
Včera o 21:24

@anonym_autor doma jedine legíny, kratase, väčšie tričká žiadne trendy

anonym_517167
Včera o 22:01

hocijaké dlhé tričko pod zadok

biba_18
Včera o 22:13

ja vačšinou v zime široké tepláky a mikinu a pod to tričko, v lete široké tenké gate a tričko, keď je horúco nejaké tenké domáce šaty a keď je superhorúco, kraťasky a tielko…
tepláky žiadne neforemné , síce široké ale moderného strihu, tie tenšie haremky…

anonym_b04512
Včera o 22:17
@anonym_9a08b2

@anonym_224cd9 môj ex vždy frflal, že chodím doma v teplákoch, že by to chcelo niečo lepšie.. Tak som mu povedala, že niečo lepšie si dám, keď on bude chofiť doma v obleku 😃😃 rozumej, on chodil celé dni v trenkách pomaly po starom otcovi..

@anonym_9a08b2 Ha ha niečo mi pripomína 😂😂😂😂

btus
Včera o 22:27

pohodlné elstické rifle, alebo nejaké staršie športové lezecké gate (https://www.hudysport.sk/nohavice-la-sportiva-m..., https://www.decathlon.sk/p/348014-411109-pohodl... , https://www.ok-moda.sk/zeny/nohavice/outdoor/ma... , normálne tričko, mikiny. Žiadne elasťáky ani tepláky. to len na cvičene. A nemám rada ani rozgajdané tričká a veci o číslo či dva väčšie. Snažím sa aj doma nechodiť ako bezdomovec.

valria
Dnes o 08:03
@anonym_9a08b2

@anonym_9a08b2 Ex....Takže problém nebol v tvojich teplákoch...

autor
Dnes o 09:02
@anonym_c0ebf3

Lelosi leginy, tricko ktore uz som vyradila z bezneho provozu😆

@really8
@anonym_c0ebf3 ake su tie lelosi leginy? Oni aj stahuju v pase, ked je taky hrubsi? Velkost vam sadla dobre? Pozeram, ze ich je hrozne vela druhov, mate aj viac poskusane, ze aky je v nich rozdiel?

anonym_c0ebf3
Dnes o 09:20
@anonym_autor

@really8
@anonym_c0ebf3 ake su tie lelosi leginy? Oni aj stahuju v pase, ked je taky hrubsi? Velkost vam sadla dobre? Pozeram, ze ich je hrozne vela druhov, mate aj viac poskusane, ze aky je v nich rozdiel?

@anonym_autor nestahuju az tak preto ich mam rada na doma. Velkost sedi a ja si kupujem take nie sportove.

really8
Dnes o 09:28
@anonym_autor

@really8

@anonym_autor leginy mam len jedny, tie zateplene. Vacsinou beriem volnejsie teplaky alebo nohavice. Riad sa popisom a rozmermi lebo nie je S ako S

milanemila
Dnes o 09:33

@anonym_autor podla mna fajn komplety na doma/pyzama maju aj v hmku, zare a reserved. Neviem ake su trendy, ale kup si hlavne nieco co je pohodlne a v com sa budes citit dobre. Ja toez raz za cas komplet zmenim tuto domacu “garderobu”, lebo ani doma nechcem byt v nejakych vytahanych, flakatych, nebodaj deravych handrach.
Teraz v zime mam aj take upletove veci alebo mam rada aj veci s modalom. Hlavne skor elasticke ale leginy nenosim doma.

iwesska
Dnes o 09:34

Trendy na doma?😂 Sto rokov teplaky/leginy + tricko a mikina. Ci chces chodit doma v robe?

margotka17
Dnes o 09:53

@anonym_autor ja nosím voľné tepláky a tričká, nemám rada obtiahnuté veci na doma. Bežne z Bonprix objednávam. Donosim veci mikiny, ktoré už nepoužívam do práce.

autor
Dnes o 11:49
@iwesska

Trendy na doma?😂 Sto rokov teplaky/leginy + tricko a mikina. Ci chces chodit doma v robe?

@iwesska myslim, ze som to tu uz pisala. Chcela by som kupit nieco v com sa nebudem hanbit vybehnut na polhodku do obchodu.