Tipy na rifle pre ženy
Mám 41 rokov, nosila som doteraz skinny. Cítim sa v nich dobre, ale chcem si kúpiť aj nejaký iný strih. Celkom ma zaujali mom fit rifle. Nosíte ich? Alebo aké typy rady nosíte? Kľudne ma poteší aj značka, link. Ktoré budú lichotivé k postave...a hlavne nie moc tvrdé...
Ja mam len skinny a neplanujem si kupit ani rovne ani zvonove ani ziadne ine široke druhy 🤣
Tiež len skinny. Žiaden iný strih sa mi nepáči 😀
Ja mam len skinny a neplanujem si kupit ani rovne ani zvonove ani ziadne ine široke druhy 🤣
@deti95060810
@a_andrejka4 a kde kupujete? Lebo ja potrebujem kúpiť rifle. Nám jedny skinny dlhé a jedny 7/8-nove... A potrebujem aspoň. 1-2 ks dokúpiť, nech nenosim do práce len tieto dva kusy... Ja som minimalistka, ale zas nech nevyzeráme v práci úplne mimo, keďže kolegyne všetky plne skrine handier 🤣
@anonym_autor vsetky tipy 🙂. Rovné, skinny, wide legs. Niektoré mám s Bershka, a potom “7for all Mankind” , cos…. Ale rifle su tvrdsie vzdy. Cez leto nosím lanové nohavice, tie sú pohodlnejšie
Mám 48. Skinny neexist.
@koniarova 😀presne tie sive mam na sehe akurat.
@koniarova 😀presne tie sive mam na sehe akurat.
@gabrielkaa sú mäkké? Tie si ešte len plánujem kúpiť.
@gabrielkaa sú mäkké? Tie si ešte len plánujem kúpiť.
@koniarova oni su siroke, takze fajn. Ak ta bude tlačiť pas, tak si ich vytiahni vyššie. Ja si ich práve sťahujem na boky 🙂
@koniarova oni su siroke, takze fajn. Ak ta bude tlačiť pas, tak si ich vytiahni vyššie. Ja si ich práve sťahujem na boky 🙂
@gabrielkaa aj ja mám rada na boky stiahnuté. Idem ich objednať. Vďaka
Skinny, ale posledne som vzala take rovne, a su super. Este aj boli za paradnu cenu, tusim 15, tak to bola mega kúpa. A este su aj dost dlhe na 170 vysku, jupiii
https://www.aboutyou.sk/p/only/dzinsy-onlluna-2...
A aj z mohito mam jedny oblubene, take 7/8 dlzky ale
Kúpila som si dvoje mom a mala som ich len raz.Otrasne som sa v nich žiaĺ cítila.Tie široké a zvonové sa mi nepáčia ani na druhých a naozaj nikdy by som to na seba nedala.Takže som zmierená,že budem out, ale nebudem nosiť niečo,v čom sa cítim zle.Skús, možno ti sadnú.
Baby a tie, ktoré nosíte široké rifle alebo teda nie skinny... V zime nudíte k nim krátke bundy? Lebo ja mám dlhé bundy na zimu, teda cca do pol stehien a k tomu široké rifle, to by som sa fest blbo cítila... Ja som mala skinny z Lidla a boli super, teraz neviem nejako nájsť také, čo by mi sedeli a preto hľadám aj niečo iné...
@anonym_autor ja mam 43 a doteraz som nosila len skiny a vzivote by som nechcela ine. Az kym som si nekupila mom fit bez elastanu a zistila som, ake su strasne pohodlne. Potom som kupila aj siroke az po zem, tiez s vysokym pasom neelasticke a najnovsie aj ballon, vsetky s vysokym pasom bez elastanu
Kúpila som si dvoje mom a mala som ich len raz.Otrasne som sa v nich žiaĺ cítila.Tie široké a zvonové sa mi nepáčia ani na druhých a naozaj nikdy by som to na seba nedala.Takže som zmierená,že budem out, ale nebudem nosiť niečo,v čom sa cítim zle.Skús, možno ti sadnú.
@andrejka2424 a ktoré teda nosis?
Baby a tie, ktoré nosíte široké rifle alebo teda nie skinny... V zime nudíte k nim krátke bundy? Lebo ja mám dlhé bundy na zimu, teda cca do pol stehien a k tomu široké rifle, to by som sa fest blbo cítila... Ja som mala skinny z Lidla a boli super, teraz neviem nejako nájsť také, čo by mi sedeli a preto hľadám aj niečo iné...
@anonym_autor ja mam 43 a doteraz som nosila len skiny a vzivote by som nechcela ine. Az kym som si nekupila mom fit bez elastanu a zistila som, ake su strasne pohodlne. Potom som kupila aj siroke az po zem, tiez s vysokym pasom neelasticke a najnovsie aj ballon, vsetky s vysokym pasom bez elastanu
@katka533 prosím kde si kúpila mom fit?
@anonym_autor Skinny. Mala som aj mom fit v Reserved som kupila. Pekne sedia. Sedia mi aj boyfriend cut, siroke nenosim, len letne nohavice nosim siroke. Mam cez 50, ale rifle nosim casto
Vsetky ake su len nie zvonove
@andrejka2424 a ktoré teda nosis?
@anonym_autor Skinny z Lidla, aj 3/4 z Orsay a také 7/8 z lidla,čo majú na spodu gumky a sú mäkké ako tepláky.
mavi - zn. skinny riflí ktoré nosím .
teraz v lete nie, by som sa uvarila. ale sú mäkké, veľa je v nich elastanu. veľ. nosím 26.
Skinny vôbec. Wide leg, straight fit... Iné nie.

tiež skinny. 😉