icon

Tipy na rifle pre ženy

30. aug 2025

Mám 41 rokov, nosila som doteraz skinny. Cítim sa v nich dobre, ale chcem si kúpiť aj nejaký iný strih. Celkom ma zaujali mom fit rifle. Nosíte ich? Alebo aké typy rady nosíte? Kľudne ma poteší aj značka, link. Ktoré budú lichotivé k postave...a hlavne nie moc tvrdé...

Strana
z4
deti95060810
30. aug 2025

tiež skinny. 😉

a_andrejka4
30. aug 2025

Ja mam len skinny a neplanujem si kupit ani rovne ani zvonove ani ziadne ine široke druhy 🤣

janai1
30. aug 2025

Tiež len skinny. Žiaden iný strih sa mi nepáči 😀

autor
30. aug 2025
@a_andrejka4

Ja mam len skinny a neplanujem si kupit ani rovne ani zvonove ani ziadne ine široke druhy 🤣

@deti95060810
@a_andrejka4 a kde kupujete? Lebo ja potrebujem kúpiť rifle. Nám jedny skinny dlhé a jedny 7/8-nove... A potrebujem aspoň. 1-2 ks dokúpiť, nech nenosim do práce len tieto dva kusy... Ja som minimalistka, ale zas nech nevyzeráme v práci úplne mimo, keďže kolegyne všetky plne skrine handier 🤣

gabrielkaa
30. aug 2025

@anonym_autor vsetky tipy 🙂. Rovné, skinny, wide legs. Niektoré mám s Bershka, a potom “7for all Mankind” , cos…. Ale rifle su tvrdsie vzdy. Cez leto nosím lanové nohavice, tie sú pohodlnejšie

koniarova
30. aug 2025

Mám 48. Skinny neexist.

gabrielkaa
30. aug 2025
@koniarova

Mám 48. Skinny neexist.

@koniarova 😀presne tie sive mam na sehe akurat.

koniarova
30. aug 2025
@gabrielkaa

@koniarova 😀presne tie sive mam na sehe akurat.

@gabrielkaa sú mäkké? Tie si ešte len plánujem kúpiť.

gabrielkaa
30. aug 2025
@koniarova

@gabrielkaa sú mäkké? Tie si ešte len plánujem kúpiť.

@koniarova oni su siroke, takze fajn. Ak ta bude tlačiť pas, tak si ich vytiahni vyššie. Ja si ich práve sťahujem na boky 🙂

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
koniarova
30. aug 2025
@gabrielkaa

@koniarova oni su siroke, takze fajn. Ak ta bude tlačiť pas, tak si ich vytiahni vyššie. Ja si ich práve sťahujem na boky 🙂

@gabrielkaa aj ja mám rada na boky stiahnuté. Idem ich objednať. Vďaka

pralinka86
30. aug 2025

Skinny, ale posledne som vzala take rovne, a su super. Este aj boli za paradnu cenu, tusim 15, tak to bola mega kúpa. A este su aj dost dlhe na 170 vysku, jupiii
https://www.aboutyou.sk/p/only/dzinsy-onlluna-2...
A aj z mohito mam jedny oblubene, take 7/8 dlzky ale

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
sense
30. aug 2025

Nosím bootcut alebo straight ale aj ako na foto od @koniarova

zuzanockamt
30. aug 2025

@anonym_autor Len tieto. Ešte sú aj v sivej.

andrejka2424
30. aug 2025

Kúpila som si dvoje mom a mala som ich len raz.Otrasne som sa v nich žiaĺ cítila.Tie široké a zvonové sa mi nepáčia ani na druhých a naozaj nikdy by som to na seba nedala.Takže som zmierená,že budem out, ale nebudem nosiť niečo,v čom sa cítim zle.Skús, možno ti sadnú.

autor
30. aug 2025

Baby a tie, ktoré nosíte široké rifle alebo teda nie skinny... V zime nudíte k nim krátke bundy? Lebo ja mám dlhé bundy na zimu, teda cca do pol stehien a k tomu široké rifle, to by som sa fest blbo cítila... Ja som mala skinny z Lidla a boli super, teraz neviem nejako nájsť také, čo by mi sedeli a preto hľadám aj niečo iné...

katka533
30. aug 2025

@anonym_autor ja mam 43 a doteraz som nosila len skiny a vzivote by som nechcela ine. Az kym som si nekupila mom fit bez elastanu a zistila som, ake su strasne pohodlne. Potom som kupila aj siroke az po zem, tiez s vysokym pasom neelasticke a najnovsie aj ballon, vsetky s vysokym pasom bez elastanu

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
autor
30. aug 2025
@andrejka2424

Kúpila som si dvoje mom a mala som ich len raz.Otrasne som sa v nich žiaĺ cítila.Tie široké a zvonové sa mi nepáčia ani na druhých a naozaj nikdy by som to na seba nedala.Takže som zmierená,že budem out, ale nebudem nosiť niečo,v čom sa cítim zle.Skús, možno ti sadnú.

@andrejka2424 a ktoré teda nosis?

0silvia0
30. aug 2025
@anonym_autor

Baby a tie, ktoré nosíte široké rifle alebo teda nie skinny... V zime nudíte k nim krátke bundy? Lebo ja mám dlhé bundy na zimu, teda cca do pol stehien a k tomu široké rifle, to by som sa fest blbo cítila... Ja som mala skinny z Lidla a boli super, teraz neviem nejako nájsť také, čo by mi sedeli a preto hľadám aj niečo iné...

@anonym_autor ja som naposledy kupovala tieto.

autor
30. aug 2025
@katka533

@anonym_autor ja mam 43 a doteraz som nosila len skiny a vzivote by som nechcela ine. Az kym som si nekupila mom fit bez elastanu a zistila som, ake su strasne pohodlne. Potom som kupila aj siroke az po zem, tiez s vysokym pasom neelasticke a najnovsie aj ballon, vsetky s vysokym pasom bez elastanu

@katka533 prosím kde si kúpila mom fit?

autor
30. aug 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 no takú dlhú nemám... Ani krátku...

autor
30. aug 2025
@0silvia0

@anonym_autor ja som naposledy kupovala tieto.

@0silvia0 ďakujem, kuknem

katka533
30. aug 2025
@anonym_autor

@katka533 prosím kde si kúpila mom fit?

@anonym_autor vsade ich maju, treba vyskusat podla dlzky. Ale najviac mi sedia stradivarius

mircalla
30. aug 2025

@anonym_autor Skinny. Mala som aj mom fit v Reserved som kupila. Pekne sedia. Sedia mi aj boyfriend cut, siroke nenosim, len letne nohavice nosim siroke. Mam cez 50, ale rifle nosim casto

ivik4
30. aug 2025

Vsetky ake su len nie zvonove

andrejka2424
30. aug 2025
@anonym_autor

@andrejka2424 a ktoré teda nosis?

@anonym_autor Skinny z Lidla, aj 3/4 z Orsay a také 7/8 z lidla,čo majú na spodu gumky a sú mäkké ako tepláky.

gabrielkaa
30. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor nie aj dlhé . Napríklad aj dlhší kabát ako mám tu

deti95060810
30. aug 2025

mavi - zn. skinny riflí ktoré nosím .
teraz v lete nie, by som sa uvarila. ale sú mäkké, veľa je v nich elastanu. veľ. nosím 26.

lucia13022023
30. aug 2025

Skinny vôbec. Wide leg, straight fit... Iné nie.

Strana
z4