icon

Tričká a šaty bez podprsenky

29. mar 2025

ahojte baby, ako riešite ked mate nejake topy tricka alebo saty kde nepasuje podprsenka ? idem za chvilu na svatbu a nasla som saty ktore su krasne ale neviem aku podprsenku by som do nich dala, maju holy chrbat … mam dost male prsia cize keby idem bez by to nevyzeralo dobre lebo by som v tom výstrihu nemala nic … takisto na leto mam vela tričiek ktore maju holy chrbat a nenosim ich lebo nechcem ist uplne bez podprdy… skúšali ste take tie lepiace pásky ako tejpy ktorymi si oblepite prsia ? Drzi to cely den ? Alebo ako to riešite ? Dakujem

mirage
29. mar 2025

praveze stihla postava s malymi prsiami je vhodna na taketo topy a saty.. s paskami nemam skusenost, ale su rozne druhy podprseniek.

julovka8
Autor odpoveď zmazal
jaja20
29. mar 2025

Mám také nalepovacie podprsenky v bielej,nude aj čiernej farbe a používam ich v lete veľmi často.

janka95
29. mar 2025

Pozri si samodržiace podprsenky. Lepí to silno a je to naj na malé prsia. Určite by ti to malo stačiť. 🙂

lindous
29. mar 2025

Presne tak, pozri nalepovaciu podprsenku, mne osobne je to síce na bežný deň nepohodlné, ale na príležitosť veľmi fajn, ja mám z tezenisu takú silikónvú... tie pásky sú fajn na pozdvihnutie väčších prs, ale v tomto prípade ti moc nepomôžu, objem nevyčarujú z ničoho, ak sa ňou pokúsiš stalčiť prsia do výstrihu, iba ich to zdeformuje...

lucia13022023
29. mar 2025

Skúsila by som tu nalepovaciu podprsenku.. Na príležitost je vhodná, no na bežny deň by som si ju osobne nedala, nie je mi to príjemné. Ale to mi nie je žiadna podprsenka. Chodím bez 🙂

ivik4
29. mar 2025

Tiez mam mensie prsia ( ale aspon pevne) tak si schvalne nekupujem topy ci saty s väcsim vystrihom lebo to nevyzera velmi pekne. V lete chodim bez podprsenky stale. Co sa tyka takej lepiacej podprdy tak tu mam ale nieje mi vobec pohodlnna, vkuse je tak nejak ,,divne" a cakam kedy to bude naprd alebo sa odlepi

minenkaa
29. mar 2025

Mne sa páči práveže maličké prsia a veľký výstrih alebo holý chrbát ,prelep bradavky

joannita
29. mar 2025

Tie pásky ti prsia ale skôr optický ešte zmenšia, ak ti teda ide o to aby si vo výstrihu niečo mala.
Ukáž ake máš šaty, podľa toho poradím akú podprdu dať. Neviem aké máš ramienka na šatoch, ale ak hrubé, kúp si len takéto doplnky, ktoré si len pripojis na podrpu.

interjection27
30. mar 2025

Tiež mám malé a prsia a keď nosím topy s odhaleným chrbtom alebo šaty kde podprsenka jednoducho nepasuje, tak podľa hrúbky látky idem bez, alebo mám také tie silikónové krúžky, tie aspoň mne držia celý večer aj cez tanec. Mam skúsenosť aj s páskami, ale pod nimi som aj tak mala krúžky pre istotu, raz však bez nich a všetko bolo okej. Výhoda pások je, že pri správnom nalepení vedia dodať prsiam taký lift, takže robia krajší dekolt a výstrih.