Vkusnosť a vhodné oblečenie v horúcom počasí
V sobotu bolo horuco a v uliciach a v obchodoch uz bolo vidno rozne outfity. Mne osobne su visiace kozy v hlbokych vystrihoch dost negustiozne. Ta hlboka ryha a tie zvesene kozy. Sorry zeny, nedalo by sa zvolit vhodnu podprsenku alebo aspon vhodnejsi vystrih? No snazil som sa tam nepozerat, ale bolo toho prilis. Nieco taketo, tu foto som nasiel tu na koni a upravil.

Škoda drat klávesnicu, zas potrebuje niekto rozprudit debatu. Predpokladám že autor má rodinu, kde to dokonalosťou a symetriou len tak prekvitá
Podľa mňa tým autor chcel iba naznačiť, že ženy by mali nosiť tričko bez výstrihu 😉, pláž je pláž a tak nič podľa mňa tým strašne nemyslel, ze všetci sa hneď urážajú, na druhej strane nikdo mu nekáže pozerať sa trošku výkrik do tmy
Podľa mňa tým autor chcel iba naznačiť, že ženy by mali nosiť tričko bez výstrihu 😉, pláž je pláž a tak nič podľa mňa tým strašne nemyslel, ze všetci sa hneď urážajú, na druhej strane nikdo mu nekáže pozerať sa trošku výkrik do tmy
@zuzubb007 ale načo mu to vlastne je? nech si každí nosí co sa mu páči...a moje prsia ešte sú celkom fajn .. po troch deťoch 😉🥰😇😅 padáky bolí v tejto podprsenka...a vôbec ja sa ani nemám zaco ospravedlňovať....co by dali mládenci za takéto fotky na ,,onlyfans,, tam zevraj poniektorím stačia nohy...toto cele je úplne trápne...asi mu normálne robí dobre, že sa tu o tom píše...sranda a možno je to aj žena...co my vieme
@zuzubb007 ale načo mu to vlastne je? nech si každí nosí co sa mu páči...a moje prsia ešte sú celkom fajn .. po troch deťoch 😉🥰😇😅 padáky bolí v tejto podprsenka...a vôbec ja sa ani nemám zaco ospravedlňovať....co by dali mládenci za takéto fotky na ,,onlyfans,, tam zevraj poniektorím stačia nohy...toto cele je úplne trápne...asi mu normálne robí dobre, že sa tu o tom píše...sranda a možno je to aj žena...co my vieme
@dzjanetta no podľa autora by si už nemala nikdy moc ohýbať.....vieš, len tak si musíš čupnúť, žiadne rýchle zohnutie 😁😁😁 ...lebo co keď akurát sa bude niekto pozerať čo chce kúpiť maslo a ty ho rozrušis, že musí založiť diskusiu. No ved mysli na ich blaho trošku...
@zuzubb007 nie, nie.On jasne napisal, ze vystrihy mozu nosit len tie s dokonalymi kozami, na ktorych on bude bez zabran slintat a o ktorych bude este po veceroch slintat. Od septembra sa celu zimu tesi na teply maj, ked zeny vytiahnu ohozy s vystrihmi. Cas ked sa sukne a ratasy zmensia na minimum a on ma o co oko opriet. Ty by si mu uprela jedine potesenie v zivote...
@dzjanetta no podľa autora by si už nemala nikdy moc ohýbať.....vieš, len tak si musíš čupnúť, žiadne rýchle zohnutie 😁😁😁 ...lebo co keď akurát sa bude niekto pozerať čo chce kúpiť maslo a ty ho rozrušis, že musí založiť diskusiu. No ved mysli na ich blaho trošku...
@jankalukasova jeziiiis to memysli vážne toto...ďakujem za označenie 😁😁😁 sa po.eriem z toho co niekoho napadne...🫣🤭🫢🤗
aha na druhý deň som mala ine plavky...a 🍉🍉 boli pri sebe...tie oranžove asi hodím do koša🙈🙉🙊
..mam rada tieto tipy plaviek...nakoľko mi neopali ramienka....a za druhe môj manžel sa nesťažuje 🥰😁🫠😘
@dzjanetta ja som váhala či Ťa označiť alebo nie. Zrovna totiž ten Tvoj príspevok ma zaujal, už som to tu písala nižšie. Tak som presne vedela, o ktorú fotku ide. Je mi úplne jasné, že Teba takéto niečo proste uraziť nemôže. Pri Tvojom zmyšľaní.. proste sotva. Ale, že toto vôbec niekomu napadne. A keby si somár pozrel zvyšok profilu, tak by vedel, že si ako príklad vybral naozaj peknú, udržiavanú ženu, ktorá sa o seba stará. Proste celý ten príspevok nemá zmysel a logiku. No chudák je to.. aniaslo si nemôže v kľude kúpiť 😂🙈
@viestta ale zas nie moc vysoko, čo keď sa ti pri tom zas vyhrnie tričko a vyskočí tvoje nedokonalé brucho?? Chudák, takto to maslo nikdy nekúpi
Vole, mať tak tvoje problémy!
Keby si sa aspoň neskrýval za anonymnú tému, že by všetci videli, s kým to máme do činenia...
ja dam ruku do ohna, ze to je nejaky skaredulko bez peknej zeny doma
A my, s plochou hruďou máme aké spodné prádlo zvoliť, aby bola vaša samozvolená hodnotiaca maličkosť spokojná? 🤔
... ešte toto aby niekto ženám diktoval... 😂
Ale chudatko...., vsade, kde sa len pozries, na teba zizaju tie nevkusne visiace zenske prsia.... a ty sa MUSIS len bezbranne znechutene pozerat!
@prunee citujem od teba "a ty sa MUSIS len bezbranne znechutene pozerat!" Kedysi tu bola diskusia o nehanebnej susede, ktorá sa tuším nahá opaľovala na vlastnej záhrade a muž zakladatelky tej diskusie sa chudák MUSEL na ňu z okna, z presného uhla pozerať.
@prunee citujem od teba "a ty sa MUSIS len bezbranne znechutene pozerat!" Kedysi tu bola diskusia o nehanebnej susede, ktorá sa tuším nahá opaľovala na vlastnej záhrade a muž zakladatelky tej diskusie sa chudák MUSEL na ňu z okna, z presného uhla pozerať.
@letfenixa na tu si pamatam, kolko sa narobil aby "musel"
Mna by zaujimalo ze ako sa tu ocitla foto konkretnej uzivatelky. Lebo deta da sa dat aj do googli "lajdaky" a ma xy fotiek. Ale tu si nasiel konkretnu osobu presiel jej profil a capol to sem.
Chceme Vergilia v originalu😂teda zvesene kozy. Si nemohlo cvak do vystrihu😂
Inak uz dlho sa zamyslam, kam zmizli pekne dievcenske nohy. Ked si predstavim nas, tak 7 kamosiek v minisukniach z Burdy😂ako bohyne. Dnes tie baby ako krpate futbalistky... Sice v jednej bol potencial peknych noh, ale ta vlacila siroke rifle po zemi a k tomu mala minikorzet, v mojom skromnom prieskume na poliklinike.
Chceme Vergilia v originalu😂teda zvesene kozy. Si nemohlo cvak do vystrihu😂
Inak uz dlho sa zamyslam, kam zmizli pekne dievcenske nohy. Ked si predstavim nas, tak 7 kamosiek v minisukniach z Burdy😂ako bohyne. Dnes tie baby ako krpate futbalistky... Sice v jednej bol potencial peknych noh, ale ta vlacila siroke rifle po zemi a k tomu mala minikorzet, v mojom skromnom prieskume na poliklinike.
@ahhola Ty vieš o tom, že každému sa páči niečo iné?Krpaté futbalistiky, či dlhé žirafy si svoj vzhľad ani výšku nevybrali. Perlíš ako furt.

Asi byt radsej "negustiozny" telom, ako mozgom, ... ty to veru chlape ani v najvacsej zime neskryjes...