icon

Vrátenie topánok bez krabice v CCC?

alezia
3. dec 2024

Ahojte, kupila som si cizmy online, mala som ich na chodbe a muz mi z nich proaktivne vyhodil krabicu. Je mozne ich vratiti v 30 dnovej lehote bez krabice? Stitok na nich ostal. Mate niekto skusenost konkretne v CCC? Vraj zo zakona by to malo byt mozne.

vanilkovazmrzka
3. dec 2024

Skor nie ako ano

nenapadnyuzivatel
4. dec 2024

Kamoška pracuje v ccc a vraj bez krabice oni vrateny tovar neprijimaju. Pretože čo oni budu robiť s topankami bez krabice? je to súčasť dokladu. Blok maš?

beata_k
4. dec 2024

Ved tam pisu vratenie v povodnom obale.

luliu
4. dec 2024

Nie, nedá sa ich vrátiť, podľa zákona treba v obale, keď vracias nový tovar.

alezia
autor
4. dec 2024

@beata_k Pisu vratenie s povodnymi stitkami a tie tam mam

alezia
autor
4. dec 2024

@luliu Praveze zakon nehovori o tom, ze ich treba vratit v povodnom obale a ak to maju v obchod. podmienkach tak je to nad ramec zakona a nemali by to ziadat. Ale nemienim to ťahaťbcez SOIku, taku hodnotu zas tie cizmy nemaju

alezia
autor
4. dec 2024

@nenapadnyuzivatel Mam fakturu, na topanke je štítok s ciarovym kodom. Minule ked som objednavala topanky z AY tak mi tiez neprisli v original krabici tak predpokladam, ze ich uz asi niekto vrátil a kedze ich prijali tak asi krabica nie je zakonna podmienka. Pojdem sa opytat na predajnu a uvidim teda

lasona
4. dec 2024

Po správnosti so štítkami, nenosené...alenuvidis co ti povedia

beata_k
4. dec 2024

@alezia 8. V prípade vrátenia výrobku uvedeného v bode 2 členom klubu, ktorý do 14 dní od prevzatia či doručenia výrobku neurobil prehlásenie o odstúpení od kúpnej zmluvy na výrobok, musí byť výrobok dodaný v pôvodnom a nepoškodenom obale. Ak nebude táto podmienka splnená, nárok na vrátenie výrobku zaniká.

https://ccc.eu/sk/pravidla-na-vratenie-vyrobkov...

simca06022011
4. dec 2024

v pripade odstupenia od zmluvy, ano treba mat obal neposkodeny, originalny... v pripade reklamacie, nemozu ziadat...
vsak vyhodil, chodte vybrat z kosa :DDD

simca06022011
4. dec 2024

inak v podstate vies sa tym ohanat, ze nemozu to ziadat, ak sa chces dohadovat tam...
https://blog.shoptet.sk/odstupenie-od-zmluvy-po...

alezia
autor
4. dec 2024

@simca06022011 Dakujem za clanok, takze ano do 14 dni, ktore su stanovene zo zakona, musia zobrat aj tovar bez obalu (Zákon však nič také nepožaduje, pretože obal nie súčasťou kúpnej zmluvy ani predmetom kúpy.) Ja som ale tu 14 dnovu lehotu uz presvihla a chcela som vratit v 30 dnovej, co maju nad ramec zakona pre clenov klubu a tam si uz mozu dat podmienku vratenia v obale a aj ju tam maju. Takze nic, mozem sa doma na ne pozerat 🙈

simca06022011
4. dec 2024

@alezia odfot a hod na bazar... preda sa.

alezia
autor
4. dec 2024

@beata_k Takze je to tak, ze keby som vratila do zakonom stanivenych 14 dni, musia prijat aj bez obalu. Kedze som ich presvihla a chcela som vratit az v 30 dnovej lehote, ktora je nad ramec zakona, tak tam je podmienka vratenia v povodnom obale. Takze nic, isto mi to nezoberu, kedze uz to je nejakych 20 dni

michaela329
4. dec 2024

Tovar vracias, nie reklamujes, takže krabicu určite treba - jedine, že by boli takí zlatí a vzali bez. To pri reklamácii netreba pôvodný obal.

alezia
autor
4. dec 2024

@simca06022011 No skusim ale pochybujem, podla teraz po Black Friday maju uz vsetci vsetko 🙂

alezia
autor
4. dec 2024

@michaela329 Do zakonom stanovenych 14 dni netreba, ked si predajca da dlhsie obdobie na vratenie tam si to uz moze vyzadovat.

jancejance
4. dec 2024

@alezia ak je to tak ako si napisala, tak jedine kupit este jedny take iste, len neviem ci ti do vtedy pridu aby to bolo do 30 dni a vratit tie v krabici do 30 dni a tie bez krabice do 14 dni

simca06022011
4. dec 2024

@alezia nepochybuj.. nepochybuj.. mozno nepredas hned a nepredas za rovnaku cenu ale predas.. ja som tolko nahadzala na nemenovany pred cca 3tyzdnami veci.. a len beham stale posielat baliky

simca06022011
4. dec 2024

@jancejance aj to je riesenie, nepaci sa mi moralne :D ale tak kto by tieto velke obchody tak lutoval :D ono je to problem potom bez krabice predat...

janinamojka
4. dec 2024

@alezia áno môžete.. vybavia vám vrátenie online alebo na ktorejkoľvek predajni s vrátením peňazí podľa výberu a teda hotovost alebo na účet..