Výber módnych topánok pre vyššie ženy
Ahojte sú tu nejaké vysoké ženy čo si aj napriek tomu dajú vysoké topánky? No mne sa nejedná priamo o opätky ale o topánky z takou hrubšou podrážkou vlastne robia vyššiu postavu asi o 4cm , mám 171 CM a cítim sa v Tom moc vysoká ale zároveň sa mi páčia neviem či to nosiť alebo nie.. (dostala som ich od sestry )
Ja mam vysokanske kolegyne z tie veru vobec nemajh problem s opatkami, vysokymi platformami a pod. Jedna ma 181cm a ked si da tie cca 10cm stekle, cizmy no proste vysokanska je ale nema s tym vobec problem. Ani ona ani ostatní. Dalsia tiez ma ta 175cm a tiez v pohode vysoke podpatky a pohoda. No co, kocky su, postavy maju paradne, mozu si to dovolit vycnievat z davu😃
Vek 181 cm 48r. , druha 175cm 41r. To len na doplnenie, ze ani uplne mladice uz nie su. Ked sa tebe pacia, urcite kupit a nosit ;)
Ja mam 172 a teda za mladi som nosila kadeco, kludne aj 10cm vysoke. Potom som prestala kvoli pohodliu. Nikdy ma ani nenapadlo, ze by som bola uz prilis vysoka.
4cm hore dole, pokojne ich nos.
171 cm podla mna v prvom rade nie je nijaka vysoka zena 😁 (mam 170), a uz vobec aby som riesila vysoke topanky... Nech mam akokolvek vysoke. Ale podla mna je to jedno aj ked ma zena 190cm, ide o jej pocit.
Takze oslobod sa od takychto pocitov, podla mna irelevantne... 🙃
171 cm je štandardná výška, to isto nie je vysoká žena ... ja mám 180 cm a kľudne aj 10 cm podpätky si dám ... ja to milujem byť "žirafa" 🙂
Preboha, uz zase tato tema? Precitaj si stare diskusie.
Tiež sa prikláňam k tomu, že 171 CM teda vôbec nie je vysoká žena. Mám o dosť viac a bez problémov nosím vysoké.
Mam 178cm, milujem platofrmu a vysoke opatky. Bezne mam s topankami 190cm a milujem to. Ak by som mala 171cm, tak by som sa ani necítila vysoka.
ja milujem svoju vysku, mam 174 cm a kludne si dam opatky, platformy nemam rada, ale praveze na vysokych zenach vyzeraju lepsie, lebo pristanu dlhym noham
Vysoká ?Ja mám 174 a nosím 13 cm opätky ,vysoki ľudia sú od dvoch metrov
A to mám nižšieho muza
Ja mam 180 cm a nosim normalne opatky take 6 cm cca
Mam 175 cm a keby ma neboleli nohy ako kona, nosila by som ich bez problemov stale. Takto len raz za cas, ale v opatkoch sa citim krajsie, zenskejsie a vysoke zeny sa mi pacia.
Vysoká? Mám 173 a milujem to, keď si šupnem krásne topánky na opätkoch.
Svagrina ma 186 a bez mihnutia oka si da 8-10 cm podpatky. Je to o vnutornom nastaveni (a nemysli si, ze nedostava blbe poznamky), ona svoju vysku berie ako prednost a vnima ju pozitivne, je to predsa nieco co sa neda zmenit.
171cm vobec nie je nejaka vysoka zena, ja mam trosku viac a doteraz som sa nepovazovala za nejaku vysoku 🙈 som myslela, ze tema bude o zene tak 180+
Podla mna si so svojou vyskou mozes dat akekolvek topanky, ak si utlejsia tak platformy mozu pre teba byt prilis mohutne, ale vyska opatku +4cm urcite nie je problem.
Modrý konik, mňa by strasne zaujímalo ,prečo meníte nadpis tém a ešte uplne mimo ,pomáhajú vám škôlkari ?
Dcera ma 175 a bezne nosi podpatky. V praci musi mat tiez a to ma taky 5cm.
Ahoj, ak nemáš partnera, ktorý Ti bude po plecia, vôbec nerieš, že na ostatných budeš pozerať zhora. Ja mám 170cm a tiež, keď si dám podpätky, šéfa mám o pol hlavy nižšieho a v obchode ma hocikedy staršia pani poprosí, aby som jej podala niečo z horného regálu😉.

Podľa mňa ti môže byť úplne jedno ci to niekto vysoký nosí alebo nie, dôležité je to ako sa v nich cítiš ty. Ak sa v nich cítiš dobre tak ich nos... Ak nie tak nie ☺️ 171 cm nie je veľa, ja mam 169 a teda 2 cm keby mam tak si ani nevšimnem rozdiel a nosila by som všetko co sa mi páči 😉