Výber šiat na firemný večierok v decembri
Dievčatá urgentne potrebujem poradiť, muž je v tomto neznalý ako keby ho po dvoch dňoch z lavíny vytiahli, tak sa obraciam na vás. V decembri majú u muža v práci firemný večierok, ktoré šaty budú vhodnejšie? 5 rokov som tam nebola, neviem, čo tam teraz ženy nosia, nechcem prísť ako zo stodoly. Z týchto dvoch si neviem vybrať.

@ibrunova to mi nejako neprekaza ja som len o hlavu vyssia od kybla 😁 kratke budu asi viac v pohode nez vystrih po pupok alebo rázporok po zaludok 😁
@benimnadir veľmi záleží kde sa ten firemný večierok bude odohrávať .
Môj manžel mal posledný firemný večierok v podniku, kde je reštika, bar, jazdí sa na formulách a šéf objednal o polnoci pár :striptérku a striptéra.
"oficialne" saty vzdy najdem v chantall-i. Odporucam kupit dobre padnuce, jednofarebne saty z dobreho materialu, a mozes vyuzivat roky. Menit mozes doplnky
Ani jedny nie su z kvalitneho materialu. Skus nieco kvalitnejsie, nie tieto lacnoty z ciny alebo IT skladov. Su take kvalitne, aku cenu maju, samozrejme na stranke odkial su povodne objednane.
Chces predsa vyzerat dobre
@zara1357 v restauracii Le Bistro Esplanade, v 5 hviezdickovom hotely Esplanade Zagreb, preto som taka vykolajena. 🫣
@mk1111111111 ďakujem 🙂
No veru tie červené z týchto troch možností vyzerajú asi ako najrozumnejšie riešenie. 🙂 Tie prvé dvoje sa vôbec nehodia na takú akciu.
Manzel pôjde v obleku? Dopasuj sa k nemu. Ja som bola na Spacekovej prednáške o etikete, kde sa okrajovo preberalo aj oblecenie. Kedze sa jedná aj o večernú udalosť, mala by si k tomu prisposobit dĺžku, ideal zahaľujúcu kolena, čiže žiadne šaty do polky stehien. Ja by som šla kľudne do tmavších farieb, jednoduchý strih a muž samozrejme bledú bezvzorovu koselu a tmavý oblek (keďže sa bavime o tom, že bude to akcia s presahom k veceru)
@tramtada31 dakujem ti, ano manzel ide v obleku, sadnem si k tomu este asi aj s ostatnymi manzelkami muzovych kolegov, nech som mudrejsia.
A nedalo by sa spýtať muža, či vlani mali ženy dlhé šaty alebo rôzné dľžky? Lebo keď je to v 5* hoteli, tak to by mali byť šaty slávnostné, to by mohli byť aj tie druhé dlhé alebo také podobné jednofarebné.
@petronelag moj muz nevie ani co vcera jedol 😂 ale opytam sa dam, co tam boli. Dakujem ti 🙂
Ak je tvoj muz veduci bordelu, ktorekolvek saty co si tu dala v uvode sa budu hodit vratane ciernych siat z diskusie. 👍
To sa zeny dnes uz nevedia formalne a slusne obliect, bez toho aby nukali stehna, zadok a kozy ako na tacke?
Muz ide v obleku a ty chces ist v tom ciernom podpicniku zo zary? Formalne saty predsa nemozu byt pod zadok tie maju zakryt idealne az po kolena alebo tesne nad.
Alebo potom uplne dlhe. Neverim ze nemaju nikde na Slovensku tmave slusne jednoduche saty po kolena, ktore zvyraznia siluetu ale bez toho, aby zena vyzerala ako slapka. Neverim proste.
Mne sa nehodia ani jedny, máš vyzerať slávnostne nie ako lepšia spoločníčka. Žiaden veľký rozparok, výstrih, a dĺžka aspoň po kolená.
@deborahzelenkava 5 rokov som na takej akcii nebola, moje oblecenie zahrna teplaky, leginy a vytahane tricka popri detoch, práve preto sa pytam na nazor tu dievcat. Ten bordel si si mohla odpustit
@januska12323 nazor beriem ale tie cervene na mna teda neposobia ako pre spolocnicku
@benimnadir ja nie som zástanca, aby bola žena oblečená ako mníška - treba byť sexi, ale hentie tvoje sú na formálnu akciu vyslovene vulgárne. A material je na pohľad lacný. Rovnako aj čierne v diskusii sú extrémne krátke na formálnu akciu.
@benimnadir napisali ti to tu viacere, neviem co sa cudujes. A to ze si nebola 5 rokov na akcii pre mna nie je dovod ponukat sa takymto sposobom pri poslancovi manzelovi v hoteli. Esteze si sa prisla opytat to ti kvitujem. Lebo by mali ucastnici o program postarany to ti garantujem.
@benimnadir ešte má napadlo, či sa nevieš na sociálnych sieťach dostat k fotkam k minuloročným večierkom. Že by si sa pozrela, ako boli iné ženy oblecene
@benimnadir ak je to v zahranici 5* a tvoj muz ma postavenie, investuj do kvalitnych, znackovych koktejlovych siat, nech to vyzera na urovni. Cierna, decentna klasika po kolena nic nepokazi.
@tramtada31 idem pozriet ci najdem, dakujem
@deborahzelenkava dakujem
@la_dolce_vita nie je to zahranicie my sme tu doma, ale mas pravdu, pojdem do dlhsej ciernej roby. Dakujem. 🫶
@deborahzelenkava ty kokos, ty si dobre protivná. Prišla sa poradiť, dá sa aj slušne. Súhlasím, že ani jedni šaty sa nehodia, ale dostala dobré tipy od iných žien. Tie tvoje tipy sú napríklad otrasné a staromódne. Ale nakladať ti, aká si nevkusná a neviem čo ešte… to radšej vynechám 🙂
Autorka, hľadaj iné a ak sa ti dá, tak choď vyskúšať osobne, nie cez net.
@benimnadir aha, ten Zagreb ma pomylil 🙂
@iivancova mam este viac ako mesiac, urcite nieco najdem 🙂 si zlata dakujem
@iivancova niekto tomu hovori staromodne a niekto "nadcasova klasika". Cierna farba a perly su nesmrtelna kombinacia ale ako myslis.
Ty si kludne si oblec nejake vyzyvave ultramoderne kusky zo shein kde ukazes takmer vsetko. Moja hanba to nebude 🙂
@deborahzelenkava podla mna tiez tie saty nie su velmi pekne, ani nadcasove. Este povedzme tie druhe, s inymi topankami a na inu prilezitost. Kazdy mame iny vkus, vdaka bohu. pod nadcasovymi (a univerzalnymi) kuskami si predstavujem nieco ine

@ibrunova vies co, ja mam 172 cm a su tak do polovice stehien.
ale na taketo eventy v pohode, podla mna.
daju sa este o nejake dva cm pred;zit, kvoli podhnutiu.