Výber šiat na firemný večierok v decembri
Dievčatá urgentne potrebujem poradiť, muž je v tomto neznalý ako keby ho po dvoch dňoch z lavíny vytiahli, tak sa obraciam na vás. V decembri majú u muža v práci firemný večierok, ktoré šaty budú vhodnejšie? 5 rokov som tam nebola, neviem, čo tam teraz ženy nosia, nechcem prísť ako zo stodoly. Z týchto dvoch si neviem vybrať.

@benimnadir mne neprídu až tam veľmi odhalujuce. Jemný prestrih na boku. Vystih žiadny, jemne nad koleno. Ja by som si dala tie. Ale aby si sa ty dobre cítila. Ešte tie hore cierne na ramienka, s tými lodickami sú fajn. Ale cierne mi prídu fádne. Poprípade to rozbiť červený ruz, červené lodičky. Ale ja mam rada trosku vystrednost, takže tak.. ostatne saty co baby dali, za mňa určite nie. Ako pre staršiu dámu..
@lasona veď toto, chcela som buď výrazné šaty a jemné doplnky alebo opačne. Musím si to ešte všetko premyslieť.
@benimnadir nikde nebolo spomenute, ze sa jedna o miesto mimo SR. Takze jasne, ze tam mozu mat ine zvyky, akcie, ale tak obliect sa primerane k akcii je jedno ci si na Slovensku alebo zijes inde. Pokial chces saty, ktore vynosis aj inokedy, nedavaj si vyrazne a lahko zapamatatelne. Lebo tym padom z nich spravis jednorazovku, lebo vela ludi si ich bude pamatat.
@muchotrafka298 pisala som, že je to v hotely Esplanade Zagreb, ale veď to nevadí, je to v podstate jedno, dakujem velmi za radu 🙂
@benimnadir ani jedne, tie druhe su vyslovene vulgarne na moj vkus
@adiqe88 tak tieto sú nádherné.
@benimnadir velmi pekne ste s muzom vybrali..aj tie modre su pekne
@benimnadir majú ich na manzara.sk
@benimnadir kukni značku Chantall, nositelne, elegantne, pouzitelne opakovane🙂

@muchotrafka298 nevadí, že si nepočula, žijeme v zahraničí, nie je to tu nič čo by bolo nenormálne. Aj napr narodeninové oslavy detí tu vedia trvať od rána do večera. 🙂 Ja ešte šaty poriešim, zrejme si dám ušiť, na internete som sa chcela najmä inšpirovať, popri detoch som stratila vkus na toto 😁