icon

Výber správnej podprsenky pre väčšie prsia

dominika1922
5. mar 2025

Ahojte, potrebujem poradiť s výberom. Som po pôrode a na prsiach je to poznať. Padli dole a koža ostala taká prázdnejšia. Manžel mi prvýkrát povedal svoj názor že v mojom prípade by som asi nemala chodiť len tak bez von. A tak ma dotlačil kúpiť si po rokoch podprsenku aby mi sadla. Vždy som kupovala obyčajné a očividne ani nie moje číslo. Podla tabuliek a meraní mi vyšlo 80 G ale teraz som tehotná v 3 mesiaci tak som radšej zvolila obvod 85. Košíky si myslím že budú dobré. Tak mam tu pár druhov ktoré mi vyšli ako vhodné na astratexe. Myslíte že je to dobrý typ podprsenky? Aby podržali padnuté prsia a zároveň keď sa predklonim tak mi nevypadnu. Foto pridám do komentárov 🙂 ps: mám 24 rokov takže tieto mi prídu byť Celkom mladistvé🙂

Strana
z2
dominika1922
autor
5. mar 2025
dominika1922
autor
5. mar 2025

Polovystuzena s kosticami

dominika1922
autor
5. mar 2025

Bez kostic vystuzena

dominika1922
autor
5. mar 2025

Vystužená s kosticami

dominika1922
autor
5. mar 2025

Nevystuzena s kosticami

mati31
5. mar 2025

Ja mam rovnakú veľkosť a mam tú polovystuzenu s kosticami a môžem ju odporučiť. Som s nou dosť spokojná

barrilla
5. mar 2025

tú za 32,99 určite nie. Ja osobne mám takisto s bardotkou zlé skúsenosti. Najlepšie ísť do obchodu a skúšať. Pri rôznych modeloch je možné, že Ti treba rôzne veľkosti.

dominika1922
autor
5. mar 2025

@mati31 ta sa mi veru pozdáva. A tiež máš také mäkšie prsia ktoré majú tendenciu vypadávať? Udrží ich táto podprsenka hore a pokope? 🙂

dominika1922
autor
5. mar 2025

@barrilla aj som si myslela že tá bez kostic nie. A s bardotkou to je skôr pokus omyl ale asi vhodnejšia na pevné prsia však? No ja nemám možnosť ísť vyskúšať lebo kde som bola v špecializovaných predajniach tak nikde nemali moju veľkosť. Ani triumph a podobné. Chcela som ísť do atractiv predajne na istotu ale to mám dve hodiny cesty tak preto ma napadol ten astratex. Že keď nesadne tak nie je problém s vrátením🙂

cyberk
5. mar 2025

Bardot urcite nie :D hroza ta podprsenka 😅 (osobna skusenost), tiez sa priklanam k tej polovystuzenej s kosticami 🙂

sense
5. mar 2025

Strih prvej a druhej áno, tej tretej určite nie, aspoň teda ja s takým strihom nemám dobré skusenosti

bielasovicka
5. mar 2025

Bardotku určite nie. Ta prvá a druhá by boli dobre. Potrebuješ kostice, tie prsia udržia. Aj moje sú ovisnute,ale menšie béčka, síce už mám svoj vek🫣, kupujem v bonprix

mati31
5. mar 2025

@dominika1922 ano 😀 za seba mozem povedat, ze mne všetko pekne drží na mieste a aj prsia v nej vyzerajú dobre 🙂

dominika1922
autor
5. mar 2025

Ďakujem baby idem objednať tie prvé dve, dúfam že aspoň jedna sadne 😊

julia_romeo
5. mar 2025

Kedze ani jedna zena tu nie je brafitterka a ani jedna sme nevideli tvoje prsia, tak sa ti absolutne neda objektivne poradit a pomoct. Ak mas kapacity, chod na brafitting.
Ak ti podla tabuliek vysla 80 a kupila si si vacsi obvod, je to cele zle. Obvod ma drzat 80% vahy prs a preto nemoze byt volny. Taktiez nikto nevie, ci mas asymetriu, aky mas tvar prsnikov, ako presne je ulozeny tuk, do akej miery ovisaju atd atd. odprsenky z obrazkov maju kazda iny strih - su tam halfcup, fullcup, vidim tam aj plunge. Plunge a Half rozhodne na tvoje prsia nebudu, kedze, ako pises, ovisaju a vo vrchej casti sa ciastocne stratilo tkanivo..

Kazdopadne, sama pises ze si tehotna. Ak to tak je, klasicka podprsenka ti nijako nepomoze. Teraz si ju kupis a o tyzden ti sediet nebude. Tvoje telo sa meni vplyvom tehotenstva, hormonov atd, prsniky sa budu nalievat (niekedy menej, niekedy viac). Cize klasicka podprsenka nie. Je potrebne kupit matersku podprsenku, ktora je konstruovana tak, ze sa dokaze prisposobit plus minus 3 velkosti na obvode aj kosickoch. Tym padom ti podprsenka dlho bude dobra, bude ta podporovat atd.. A ked bude mala, kupis si dalsiu matersku vacsiu. Ak si objednavas tie co si poslala, su to uplne vyhodene peniaze, ale samozrejme, je to tvoja vec. Hlavne, kupa podprsenky patri do ruk odbornikov a nie do ruk modreho konika.

Ale samozrejme rob ako uznas za vhodne..

dominika1922
autor
6. mar 2025

@julia_romeo takto, ešte som neobjednala ale dojčenské podprsenky mám aj keď si myslim že ani tentokrát kojiť zo zdravotných dôvodov nebudem môcť ale uvidíme. Každopádne len čisto špeciálnu tehotensku som veru nenašla bez otvorov. A trochu už viem čo od svojho tela čakať tak viem že moje prsia do extra rozmerov nejdú, obvod cez prsia mi vždy ostal (už teraz som na väčšej veľkosti a takúto som mala aj v predošlom tehotenstve). Akože vien že každá sme iná a mame iné telo, môže sa aj mne stať že ešte sa zväčšia ale nečakám už žiadne extrémy. Každopádne objednám si jednu z nich a ak nebude sedieť tak si spravím celodenný výlet do predajne v BA. ako som písala vyššie nikde u nás nemali na mňa veľkosť a natlačili mi menšiu len aby predali. Teraz to už viem ale vtedy som nevedela samozrejme. A ešte čo sa týka strihov a toho ako vyzerajú moje prsia. Foto dávať nebudem ale nemám ich úplne oslabené bez tuku a aktuálne sa zvrchu trochu naplnili ale ja to vidím aj tak že sú iné keď som bola celý život zvyknutá na plnšie
Ps: pozerala som nejaké videa od attractiv a tam hovorili že v tehotenstve sa len zapína podprsenka opačne. Od najtesnejšieho a počas tehu sa zapína ďalej a ďalej. O košíkoch ani slovo nebolo tak uvidíme

tarvika
6. mar 2025

@dominika1922 ja astratex mozem len odporucit, mam este vacsie prsia ako ty, objednam zopar podprseniek, vacsinu vratim a nieco sadne. Uplne bez problemov, postovne aj vratenie zadarmo. Ku strihu podprsenky - mne sa najviac osvedcili s kosticami ale bez vystuzenia, vyssi stred. Ale najpohodlnejsie su mi sportove bez kostic. Tie kostice ma tlacia na rebra pri dlhsom noseni.

julia_romeo
6. mar 2025

@tarvika tlacia ta preto, lebo ti podprsenka nesedi dobre a kostica nie je na svojom mieste. Ak by bola tam kde ma, nema ta co tlacit...

julia_romeo
6. mar 2025

@dominika1922 kde prosim ta hovorili, ze podprsenka sa zapina opacne? To si nieco zle pochopila...

julia_romeo
6. mar 2025

@dominika1922 btw., materska/dojcenska podprsenka nie je len o tom, ci budes ci nebudes kojit... Jej podstata je inde

leushka564
6. mar 2025

Mne nesedela ani jedna z astratexu a to som ich objednala asi 30 s tym, že jedna snad musi sadnut ale bohuzial mi nesedeli. Mne sedi z Lindexu ale len tato a to mam veľkosť 70F a prsia presne ako opisujes.

dominika1922
autor
6. mar 2025

@julia_romeo tu ti
davam link na to video kde to hovorí o tom zapínaní 🙂

julia_romeo
6. mar 2025

@dominika1922 to nie je video Attractivu ale influencerky Drew Beauty. A poriadne si to vypocuj este raz... Kazdopadne, plati to co som napisala vyssie. Kludne si kup ake uznas za vhodne, ale kupovat klasicke podprsenky ked je zena tehotna (odhliadnuc od kojenia/nekojenia) je nezmysel...

tarvika
7. mar 2025

@julia_romeo je na rebrach, kde ma podla teba kostica byt?

julia_romeo
8. mar 2025

@tarvika pod prsiami v prsnej ryhe a ma ist skoro az do podpazusia. Ak je na rebrach je to uplne zle...

tarvika
8. mar 2025

@julia_romeo jasne, v prsnej ryhe, a pod prsnikom je hrudny kos s rebrami, ci sa mylim?

julia_romeo
8. mar 2025

@tarvika hrame sa na slovicka?

tarvika
10. mar 2025

@julia_romeo nie len ta nechapem. Proste mne ta kostica pod prsnikom lezi na rebrach a omina ma.

julia_romeo
11. mar 2025

@tarvika je tp preto lebo pravdepodobne nie je na svojom mieste. Ak by bola, nema ta co ominat...

tarvika
12. mar 2025

@julia_romeo nechapem to asi. pod tym prsnikom mam priamo kozu a pod nou rebro. ak si dam volnejsiu podprsenku, nedrzi kostica pod prsnikom, ale sa vytahuje. Ak si dam pevnejsiu, tlaci mi na rebro. V kazdom pripade mam velmi velke prsia, cize ta vaha tlaci zhora a spredu na tu kosticu. Takze su mi pohodlnejsie podprsenky bez kostice. Nemyslim ze mam nespravnu velkost. Vzdy skusam vela podrpseniek, velkosti aj mensich aj vacsich ako si myslim ze potrebujem a vzdy si vyberiem to, co mi je najpohodlnejsie.

Strana
z2