icon

Vyberte si správne spoločenské šaty na ples

27. dec 2024

Ahojte hľadám dlhé spoločenské šaty na ples problém je že mám 168cm a cca 74 kg mám ponesie ruky a hlavne boky po pôrodoch :( mne sa veľmi páčia saténové šaty také jednoduché len neviem či je to na moju postavu vhodné. Požičovňu nechcem hľadám také okolo 100 eúr. Neviete niečo poradiť rozmýšľala som niečo takéto len neviem či na moju postavu to je ok...

Vyberte si správne spoločenské šaty na ples
Strana
z2
sulavikova
28. dec 2024

@kikuss88 podobné poľské a lacné tu predáva Lilkasaska

mircalla
28. dec 2024

@rozkvet1 Ti muzi sice ziju, ale nie je nic nechutnejsie ako nepadnuci oblek
@autor Podla mna nic moc volne, len ta to rozsiruje, skor by som zvolila jednoduchy strih mozno nieco asymetricke a tiez nic kde je velmi zvyrazneny pas ci nazberane v pase, to ta tiez rozsiri. Sla by som do skor rovnejsieho srihu v tvojom pripade, pripadne co sikovne zakruje pas/brusko
Ja si naopak myslim, ze tieto uzke pasy a siroke sukne pre teba nie su vhodne

rozkvet1
29. dec 2024

@stanulienkat asi to úplne neviem pochopiť. Chodím na oslavu sa zabávať a nie riešiť či mi vidieť faldik alebo nevidieť. Koniec koncov zaujimalo by ma ako takéto ženy, ktoré riešia šaty, chodia na kupaliska, keďže tam sú v plavkách a vidieť tam úplne všetko.
Keď už nemám dobrú postavu a trápi ma to, radsej sa zameriam na pekne upravené vlasy, make up, to je beztak to prvé čo si človek všimne.

rozkvet1
29. dec 2024

@merlinja súdnosť? V dnešnej dobe? Kde si ženy obliekaní šortky kde trčí pol prdele alebo tričko bez podprsenky kde presvitaju prsia...
Autorke sa podľa príspevku tie saténové šaty veľmi páčia, len si neverí. Videla som veľa tučných žien v satenobych štátoch a vyzerali skvele. Stačilo len nájsť dobrú velkosť. A ešte k tomu autorka tučná nie je

mircalla
29. dec 2024

@rozkvet1 Na tieto saty treba stihly pes, pekne formovane ramena, nie siroke. To zakladatelka nema....Nehovorim, ze je tucna, ale podla mna na jej typ postavy sa tieto saty nehodia
Podla mna uplne v pohode postava, ale nie som si ista, ze ci tento typ siat, ale takze zase ta fotka, kde ma cervene saty moze skreslovat

merlinja
29. dec 2024

@rozkvet1 áno súdnosť, to že sa niekto natrepe do malých šortiek mňa trápiť nemusí..., ja tak neurobím. A nikde som nepovedala, že autorka je tučná.

jarmilaj
2. jan 2025

Milá autorka. Mám výšku a váhu ako ty, a po zhliadnutí tvojej fotografie som zistila, že vyzerám veľmi dobre😉. Tie červené šaty sú hrozné, postava sa zdá akurát, lýtka štíhle. Hlavu hore, si krásna žena, smelo do obtiahnutých šiat, zvýrazniť pás, ukázať výstrih a pekné nohy. Mladé a vychrtnuté sme už boli😘

janci27
2. jan 2025

@cicinkova prosim ta, je ta farba siat v skutocnosti v takom modrom odtieni ako na original fotke, ci tmavsia? Vdaka

cicinkova
3. jan 2025

@janci27 o trochu tmavší odtieň sú v originále

autor
3. jan 2025

Ďakujem už som kúpila 🙂

Strana
z2