Vychytávky na Shein: Čo stojí za objednanie?
Ahojte, dajte sem nejaké vychytávky ktoré ste si objednali zo SHEIN
@joannita presne tak, bola som v obchode a mali ich vetrovku za 69,00 €. Na Shein ju majú za 29,00 €. Nooo, ale hej, tu sa kupuje v značkových obchodoch a s výhodnou cenou 🫣
Dnes som kúpila bundu za 90€, tu istú som videla teraz na Shein za 35 necelých 🥲
@margotka17
@lorrainet
V akych obchodoch to bolo?
Robila som niekedy pre gate. Keby ste vedeli ako sa oblecenie "navrhuje"pozera sa na kvantitu. Látka sa váži, čím je ľahšia, tým je lacnejšia. Cinan pošle vzorky látok a par veci sa upraví a objedna sa kontajner. Koľkokrát to prišlo zaplesnene...vlhké, mokré...par veci ako vzorky sa kúpili v obchode ako zara, reserved...a baby to len jemne upravili, skrátili rukávy, ci zuzili a Číňan to usil. Museli tlačiť, aby bola cena co najnižšia. Ta istá továreň sila pre gate, reserved...len bola iba visačka. Dokonca aj vzory boli niekedy tie iste, len bola iná hrúbka látky, ci iný strih.
@radulkova nesúhlasím ja som maximálne spokojná objednávam uz cez 4 roky... A kto v dnešnej dobe nieje otrokom?
@ondrejevkaondrej shein., temu a podobne firmy ignorujú stanovené limity pre obsah chemikálií v textile, takže ak za pár rokov človek zistí že ma rakovinu, je neplodný, ma zdevastovanú imunitu.. potom sa moze pýtať “prečo ja”.. niekde si tu daň tie lacné handry výberu. je o tom milión štúdii, ako si ľudia zničili život tým, ze nosili dennodenne chemický koktejl za pár centov..
@joannita nie je to až tak identické. Keď som bola mladá a hlúpa kúpila som si niekoľko akože identických produktov. Ale v porovnaní so Zarou to bola iná látka. Na 100% pretože som si kúpila najprv šaty lacné a potom som aj tak musela kúpiť v Zare, lebo to zo Shein nestálo za to :D Ale to bolo dávno a je to šmejd všetko (vrátane Zara atď). Ale tamto je ešte horší šmejd.
Ja nakupujem málo a keď niečo potrebujem, zvážim kúpu a snažím sa, aby to bolo kvalitné zloženie (napr kabát vlnený, hoc aj za 200 ale ak má nadčasový dizajn, máš ho na niekoľko sezón) ozeta má pekné kolekcie. Secondhandy sú tiež veľmi dobrá možnosť.
Ale tiež chápem, že ženy, ktoré objavili Shein a tá cena ich zlákala, si to obhája pred sebou. Je im to jedno. Hlavne, že majú oblečenie.
@radulkova 😂 to isté mas aj gate, zara a podobne a čínske obchody ani nehovorim.. Pani si šije asi doma sama veci a tká si látku 😂
@ondrejevkaondrej áno to je pravda že si šijem oblečenie :D
@radulkova jedine tak.... Inak by ste chodila nahá

@radulkova nakupuj kde chces ... Ak s tým máš problém tak je problém v tebe.