Vymeniť náramok od dcéry bez výčitiek?
Ahojte,mala som narodeniny a moja úžasná dcérka mi kúpila náramok,zámer bol super veľmi ma dojala ale fakt sa mi nepáči úplne nie môj štýl ani farba a mám k tomu aj bloček,nebolo to že extra drahé 17€ ale určite by som si vybrala niečo čo budem nosiť ale mám zlý pocit a výčitky a či sa neurazí a či nebude Bad Luck atď . Vymenili by ste ho alebo proste nenosili?
@andreatytler ha no to neviem v práci ako by reagovali klienti a zamestnavatel 😅 u nas zas mame nejaké pravidlá na výzor a oblečenie takže tetovacka na líci by neprešla, ani napadne doplnky, kriklave oblečenie ani make up ... by som musela vydrhnut lico a vieme ako tie tetovacky držia 😃...vnuci keď boli cez leto u nas tak ani po niekoľkých kúpeľoch nezmizli a to sa teda macali vo vode stale
@valikasikulova autorka píše náramok…
Mne moja 10r.dala naramok upleteny z gumiciek a nosim ho😃 Aj od 13r.som dostala sosky a somarinky,ktore mam vystavene,aj keby som si ich sama nekupila,ale taki boli stastni,ked boli spolu vyberat darceky. Dala by som si ho obcas,to aj tak nie je na bezne nosenie,lebo to scerna.
Nevracala by som žiadny darcek od dieťaťa a nosila ho občas aspoň doma.
Nevymenila nosila by som ten co som dostala..
Určite ho nevracajte. Dcérke sa pre vás ten náhrdelník zdal určite veľmi pekný a luxusný a verte, že to znamená, ako veľmi si vás cení. Skúste dcérku zobrať niekedy na babskú jazdu do divadla a vezmite si ten náhrdelník. Alebo hoci na firemný večierok. Keď uvidí, že ho máte, určite sa poteší.
Na bežné nosenie nie je, ale na výnimočné príležitosti ho určite využijete. Pretože vy ste pre dcérku tiež výnimočná.
Dostala som od priateľa predminulý rok na narodeniny náramok, ktorý sa mi nehodí. Nie, že by sa mi nepáčil, ale jednoducho to nie je môj štýl. Mám širokú ruku a on mi kúpil jemnučký strieborný náramok s jediným kvietkom.
Je pekný, no mne na ruke vyzerá ako päsť na oko. Nenosím ho, ani nebudem. No je to dospelý človek a žiaľ nie je môj problém, že ma absolútne nepozná a kupuje mi nevhodné darčeky. Ak by som ho dostala od dcérky, tak by som si ho aspoň občas dala. Urobte dcérke radosť a občas ho noste.
Zato dcérka mi presne v ten istý rok kúpila bižutérne náušnice za 4€ a milujem ich a nosím často. Takže tento rok dcérka radila pri výbere darčeka priateľovi a čuduj sa svete, konečne som dostala niečo, čo nosím. ☺️
@dasim15 ku mne minule v práci prišiel pán s zeleným fosforovym náramkom, zeeee pani, to na ruke si nevšímajte, to dcérka cez víkend robila doma všetkým náramky a máme ich nosiť pre šťastie 🫣, usmiala som sa a hovorím mu, že čo človek neurobí pre úprimne šťastie dieťaťa 👍
@jana_eyre_2 moj dostal taky kikirikí neonovy farebny pismenkovy TATINKO a tiez s nim vsade chodi..
Nosila.Je to od nej pekné.Chcela Vás potešiť a urobiť radosť.To gesto je ďaleko viac,ako či sa páči alebo nepáči.Moja vnučka mi darovala prívesok ako kľúčenku, zelený kameň omotany žltým drôtom.Velmi ma potešila, lebo keď ho robila myslela na mňa.Kupila som naň retiazku a nosím ho. Má pre mňa väčšiu hodnotu - emocnu
Uplne v pohode nahrdelnik, da sa skombinovat dobre. Nos ho.
Nikdy by mi ani len nenapadlo ho menit, aj ked by sa mi bobec nepacil…emocionalna hodnota je dolezita

Samozrejme že by som ho nosila, aspoň občas..
Môjmu mužovi, veľkému zarastenému chlapovi spravila dcéra náramok zo šnúrok, krikľavo modrý.. nosí ho odvtedy stále a všade.. aj na služobke ho mal 😅