Vyzerá to dobre?
Vyzerá to super a elegantne, len aby v tom nebola zima v tomto období ešte.
Čo má byť na tomto vyzývavé?
Vyzerá to super a elegantne, len aby v tom nebola zima v tomto období ešte.
@jblheart tak na to ešte bundu
@adriana107 nič moc
vyzyvavo toto urcite nevnimam ani ja, ani ziadny pricetny clovek.
@anonym_f63f0f tak superko potom
@adriana107 vyzyvave to nie je, len tie gate vyzeraju ako o cislo mensie ako potrebujes.
Vyzerá to jednoducho otrasne. Hlavne tá bunda a tá hrozná kabelka.
Pýtaš sa kvôli tomu polopriesvitnému body alebo čo to je? Takto to moc nevidno, čiže ťažko povedať a neviem či máš koženku vkuse na sebe... určite je na vyzývavejšej strane, no viem si ho predstaviť skombinované inak, na inú príležitosť... takto mi to vkusné nepríde, ale tak každý máme iný vkus, hlavne asi aby si sa ty cítila dobre
Rifle sú ti malé. Kabelka priveľký. Take lacné to celé je
Vyzývavé to nie je, avšak je to ako cesta v čase - 10 rokov späť, na strednej škole. Za mňa lacné (najmä to body🤮)
Mne to pripada, ako nejaka fotomontáz. Veď tie nohy nie su na podlahe a este su aj červeno ohraničene.
@adriana107 toto sa nenosi uz dobrych par rokov… skus poguglit sucasne trendy. Posobi to velmi lacne a sedlacky…
Mne to pripada, ako nejaka fotomontáz. Veď tie nohy nie su na podlahe a este su aj červeno ohraničene.
@anna777115 postava je nie moc dobre vystrihnutá a prilepená na iné pozadie... autorka sa možno fotila doma a nechcela, aby to bolo vidno alebo podobne...
Je to moderné a pekné
Ano profil vytvoreny teraz a uverejnene dve fotky rozličnych žien, stiahnute z internetu. Neviem, čo s tymto kto sleduje ale je to to uplne odveci.
@adriana107 to čipkované tričko kde vidno podprsenku je vyzývavé a celkovo nemám rada taký štýl obliekania. Ja som za športový štýl, resp. obyčajné oblečenie.
@adriana107 vyzera to tak 15 rokov dozadu.
Tak som chodila na didžinu pred 20 rokmi 😂
@adriana107 čo na tom má byť vkusne?
priesvitný top vyzleč. Vyzerá otras.
Vyzyvave nie, lacne a nevkusne ano.
Ziadna eleganica tam nie je.
@adriana107 vyzeráš super

vyzyvavo toto urcite nevnimam ani ja, ani ziadny pricetny clovek.