Vyzerá toto oblečenie vkusne alebo prehnane vyzývavo?
Je to úplne ok, za touto ženou sa chlapi otočia, nie za ženou so súčasným trendom obliekania=tepláková súprava, široké gate, oversize bunda 🤦♀️ toto je ok, Andrea Verešová má takyto podobný vkus
@anonym_28aa0e ako by si to skombinovala?áno kvôli tomu topu
@adriana107 pod top určite telové prádlo, aby nekričala čierna podprsenka a napríklad dlhá saténová sukňa, lodičky a využiť ako outfit na večernú akciu... na bežnejšie nosenie nemusia byť úplne široké nohavice, ale rovný cigaretový strih, či už rifle alebo nohavice, lepšie padnúce a sako, opasok jemnejší... ja tiež stále nosím aj skinny, ale k takémuto vrchu by som ich nevolila
vyzivavo nie, pre mna vsak ani vkusne.. nie je to uplne, ze zle.. len to na mna cele takto posobi strasne lacno
@mirola veď aj ja som mala ten pocit
@adriana107 pod top určite telové prádlo, aby nekričala čierna podprsenka a napríklad dlhá saténová sukňa, lodičky a využiť ako outfit na večernú akciu... na bežnejšie nosenie nemusia byť úplne široké nohavice, ale rovný cigaretový strih, či už rifle alebo nohavice, lepšie padnúce a sako, opasok jemnejší... ja tiež stále nosím aj skinny, ale k takémuto vrchu by som ich nevolila
@anonym_28aa0e myslíš keď skinny tak voľný vrch?
@adriana107 vadí mi veľká pracka na opasku a kabelka.
@svokrinjazykmonika ďakujem za radu takže menšia práčka?
@adriana107 ani vkusne, ani vyzývavé
@anonym_28aa0e myslíš keď skinny tak voľný vrch?
@adriana107 nemusí byť voľný, ale určite jednoduchší, takto je to moc všade všetko na mňa...
Je to úplne ok, za touto ženou sa chlapi otočia, nie za ženou so súčasným trendom obliekania=tepláková súprava, široké gate, oversize bunda 🤦♀️ toto je ok, Andrea Verešová má takyto podobný vkus
@anonym_3ab5b4 no inak presne, zeny si v tych oversize handrach pripadaju trendy, ale zenskost tam nevidiet.
@adriana107 že si kúp väčšie rifle lebo tieto ti robia výter až z recta a krčka maternice
@adriana107 Nie je to zlé ale príde mi to mierne lascívne, skôr pre mladšie. Nie z dôvodu veku ani postavy ale vzbudzuje to pocit miernej lacnosti
@adriana107 ak je ten top priesvitný a vidno Ti podprsenku, je to nevkusné.
@adriana107 si tu klientov hľadáš?
@adriana107 Nie je to zlé ale príde mi to mierne lascívne, skôr pre mladšie. Nie z dôvodu veku ani postavy ale vzbudzuje to pocit miernej lacnosti
@lalu_sk111 okičko veď to som chcela vedieť tak si to neoblečiem
@anonym_3ab5b4 neuveris, ale existuju zeny, trufam si povedat ze vascina,ktore sa fakt neobliekaju kvoli tomu aby sa za nimi otacal chlap🤢🤢🤢🤢
Nevkusné. Móda spred 15 rokov. Ale máš krásne vlasy ❤️
Outfit neurazí, nenadchne - ale móda je už trošku inde. Na druhej strane, ak ti to vyhovuje tak prečo nie. V prvom rade sa máš dobre cítiť ty.
@adriana107 priesvitné tricko s trciacou podprsenkou a na tom kožená bunda…skôr vulgárne by som povedala, už sa len postaviť na slovnaftsku 😅
Nevkusné. Móda spred 15 rokov. Ale máš krásne vlasy ❤️
Outfit neurazí, nenadchne - ale móda je už trošku inde. Na druhej strane, ak ti to vyhovuje tak prečo nie. V prvom rade sa máš dobre cítiť ty.
@anonym_3d0f1f veď v poriadku to som potrebovala vedieť
@adriana107 vyzera to lacne a gycovo. Dospela zena v tom vyzera divne. Pre tinedzerku ok.
@adriana107 že si kúp väčšie rifle lebo tieto ti robia výter až z recta a krčka maternice
@mizoko si vážne nechutná. Zamysli sa nad sebou !!
@anonym_f63f0f tak superko potom
@adriana107 no superko to teda nieje,vôbec nie vkusné,skôr ako bolo už spomenuté lacné a nemoderné
@adriana107 no superko to teda nieje,vôbec nie vkusné,skôr ako bolo už spomenuté lacné a nemoderné
@anonym_59f7b5 skúsim sem večer dať iný outfit uvidím že či to bude lepšie

@adriana107 toto sa nenosi uz dobrych par rokov… skus poguglit sucasne trendy. Posobi to velmi lacne a sedlacky…
@anonym_5008af vieš mi dať niaky typ?