Zarezané legíny
Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...
@ahhola kristupána 🤣🤣🤣. Ja si všimla prvé,že čo sa to snaží otvoriť za dobrotu 🤭🤣🤣
@biba_18 nemám vymakaný zadok, stále sa dá niečo vylepšiť. 😁 Mám aj tuku,na zimu. Je to taký zadok skôr na bike,zas to nepreháňam s cvičením 🤭.
@nin12345 ja sa dnes asi budem zo sna strhávať 🤣🤣🤣
no hlavne kombinacia leginy a crop top alebo minibundicka je u mna na zakaz vychadzania. Bud vidno vsetky faldy a vyzera to fakt hrozne (cize pritahuje pozornost) alebo baba ma vybornu postavu ale opat to zbytocne pritahuje pozornost a chlapom tecu sliny (zazila som, ale bolo mi trapne aj za nu aj za nich, uplne sa zmenili na take zvieratka 😨 a ja tak nemam rada, ked sa zeny podkladaju...
Ale ak je to dotycnej zamer a takto to chcela, tak nech si to nosi. Pri tych moletnejsich zase mam dojem, ze vlastne ani poriadne nevidia ako zle to vyzera a pritahuju pozornost nechtiac.
@hradnapani smutne je ze to aj 13 rocne dievcata takto vidam ako sa same ,,sexualizuju" tymito outfitmi. Detstvo sa kamsi vytraca my sme v 13ich nosili tricka s macickami a kvietkami
@nin12345 ano, toto s tymi pod 15 rokov mladuckymi babami/ detmi to je kapitola sama osebe a dost smutna :/ Cele je to posunute. Dnes uz tusim ani bez komplet makeupu nevyjdu na ulicu. My ledva s nejakym leskom na pery a aj to potajomky :D Doba je diametralne ina.
Jasne, zeny by mali byt zahalene, nemali by rozpravat a mali by byt zavrete v miestnosti bez okien…
A je to pohodlne, ci ako tangace?
Mne sa to nepáči, buď je to hnusne neestetické na škaredej postave, alebo je to vyslovene vyzývavé a to je podľa mňa ešte horšie, keď si predstavím slintajúcich úchylov a mladučké dievčatá v tých legínach. Ale keď to človek napíše, tak "závidí". Ako mladé dievča som mala na sebe párkrát minisukňu a z tých pohľadov mi bolo zle.
Ale čerešnička na torte sú baby vo fitku, ktoré tam idú oblečené ako na konkurz do OF a ktorým "vadí", že na nich druhí čumia.
@vanilkovazmrzka je dosť veľký priestor medzi tým chodiť ako ľahká deva, ktorá už naozaj môže byť úplne holá, lebo už naozaj všetko vidieť a byť zavretá v miestnosti bez okien. Že to je proti dôstojnosti samej ženy, to veľa žien nechápe.
@biba_18 pekný zadok je pekný vo všetkých legínach a nie, chlapi,ktorí chodia do fitka to neoceňujú 😅. Väčšina mojich kamarátov do fitka chodí, takže mám asi zvláštne okolie. Samozrejme, pekný zadok pochvália, veď kto by nepochválil ale legíny, ktoré idú ženu pomaly prerezať im prídu nechutné
A zvlášť, že väčšina žien, ktoré tie legíny nosia ani ten pekný zadok nemá 😂🤦♀️ čo je vlastne to najhoršie na tom celom..
Mne vadia tepláky, hlavne na mužoch
Mne sa to páči a hlavne nebbia má tie legíny bombové milujem ich nosiť....a áno mám do toho postavu 💪
Najhorsie a najsmutnejsie je to, ze niektore zeny si este stale neuvedomuju, ze leginy NIE SU nahrada za nohavice/rifle🤦🏽♀️A presne ako uz parkrat spominane casnicky, sup 5 korunove leginy z Pepca na seba, tricko a obsluhuju tak. A este k tomu nejake fajne crocsy, milujem to😀
Vcera sme boli v kaviarni a ako kecame, pritiahla mi pohlad dievcina, co platila pri kase.
Ako prvy moment bol, ze je hola, lebo zarezane leginy krasne okopirovali aj tu miernu celulitidu, co mala na zadku a stehnach. Ale okamzite mi doslo, ze to nie, to su urcite telove leginy, inak by bol uz bordel, keby bola exhibicionistka a fakt tam behala dole bez.
Inak to bola stihlunka -nastka s peknymi nohami do nebies, takze leginy si rozhodne dovolit mohla, aj bomber bundicku do pasa k tomu. Ale celulitida sa nevyhyba ziadnej vahe a ziadnemu veku (ako mnohe na svoj zial vieme).
Nic proti, ak sa tak citila skvele. Mozno sa prave zbavuje celulitidy a je hrda na vysledok, ze uz je len mierna. Mozno to vobec neriesi.
Ale ak toto nahodou nejaka zena na sebe riesi (a nici jej to sebavedomie), tak sa oplati v zrkadle obzriet aj zozadu. A radsej potom zvolit tmavsiu farbu, alebo daky vzor, ktory to bezpecne opticky “strati”.
Joj ženy, starajte sa o seba 🙂
@denkabemommy v posilke som nevidela baby ktoré by do toho nemali postavu…
@nin12345 presne takto odetá dievčina raz platila v Bille pred nami. Manželovi skoro vypadli oči na pokladničný pás a na plnú hubu na mňa že "to FAKT, hej?!" Vravím, že však to je bežné teraz...ale jemu, čo internet používa na prehliadanie elektroniky a kutilstva, to asi dodrásalo jeho nevinnú dušu. 😂😂😂 V aute, že či aj ja tak chodím. Sa dívam, obočie až niekde na strope, že či ma takú niekedy videl. Že nie ale ktovie čo stvaram keď on je v robote...reku jasné, s troma deťmi na krku ukazujem svetu polky, pravda 👌🏻😂😂
@biba_18 tak to ti závidím, ja bohužiaľ áno a nie jednu 🙈 aj bohužiaľ aj mimo fitka..
influencerky ako Štangelová to vo veľkom prezentujú na nete, tak sa ani nedivím, že baby si myslia, že je to ok. za mňa je to vulgárne a zbytočne dráždivé pre mužské pokolenie...
Mne je vcelku jedno, kto si čo nosí, pokiaľ nechodí nahý ten dotyčný/á. V poslednej dobe ale vnímam, že ľudia sa nevedia obliekať, všade vidím tepláky, legíny, čo teda nie je vhodné oblečenie asi nikde okrem domova. Keď som v septembri išla k doktorke, tak som skoro odpadla, že v čakárni samá tepláková móda, jediná som mala šaty a sandálky. Nepridáva tomu ani dnešná móda, kde je buď všetko krátke alebo naopak oversize.

@zuzanita1609 kebyže máš vymakaný okrúhly zadok, obyčajné leginy ti nebudú sedieť a nebudú pri cvičení komfortné…