Zarezané legíny
Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...
@janababana a mužský názor asi žiadny, sranda 😆
V tejto téme chýba viac fotografickej dokumentácie 🤔
@athelas86 koonečne🤣. Nože dopraj tu hádajúcim žienkam pohľad chlapa 🤭
@joannita reagujem na toto: "keď má žena krásne nohy a zadok a dá si takéto legíny, tak vaši muži si idú oči vyočit a večer keď sa s vami milujú, predstavujú si tu peknú babu v zarezanych legínach ". a ďalej "Ja do fitka nosím tiež také legíny a dokonca cestou z fitka v nich idem aj na nákup a do lekárne. A niekedy aj pre deti do škôlky" ... nepíšem že po tom túžiš ale minimálne ti to nevadí.. ja po tom netúžim...
@mandzula ide z nich krutoprísna závisť voči mladým ženám s vyšportovanými zadkami 😂
Kúsok nižšie je diskusia, kde má mamicka problém s tým, že sa jej dcéra neholí. Dostala niekoľko strán nakladačky, že čo sa do toho stará, je to jej vec, nikoho predsa nezaujíma či sa druhý holí či nie… ale tu sú ženy pohoršené z toho, kto si čo oblieka 😃
@kaca222 ved toto, chlpatych noh sa asi neboja tak ako pekneho zadku v leginach. Ale odhliadnuc od toho, ci je ten zadok pekny alebo nie, co je mimochodom individualne, fakt to clovek musi riesit? Vidim, nepaci sa mi, nepozeram sa, idem dalej. Fakt aby sa clovek bal vyjst na ulicu, aby nebol pranierovany. Ale po tolerancii vola kazdy.
@kaca222 nepovedala by som ze to je len o zavisti. Ja som mlada a dovolim si tvrdit ze zadok mam pekny ale aby mi cumeli ludia v obchode na stahovanie ritneho svalstva pri chodzi a analyzovali velkost mojho ohanbia na namesti pretoze mi to vsade trci a taha oci... tak to nie dakujem. Za mna je to nevkus a ja urcite takym zenam nezavidim lebo ich povazujem za nevkusne a hanbim sa aj za ne. Takisto ako za ulizanych muzov v tielkockach po bradavky len aby ukazovali svalstvo na rukach. Leginy su vec ktora sa da nosit aj vkusne a bez toho aby vam vsetci cumeli na rit. Ak je vam ale cudzia zvysena pozornost prijemna tak proti gustu..
@denkabemommy mne príde skôr také naivné veriť chlapom reči, že to je nechutné. 🙈
@joannita tak toto si si ako mohla dovoliť? 🤣 A teraz to príde...🤭
@joannita niekto okomentuje jedno a niekto druhé. Ja si dovolím povedať, pekne zadky a pekný predok (Mercedesu) 🤭🤣
@sashabb ja tomu naivne neverím a som si istá, že sa to niektorým páčiť môže, ale v mojej “vzorke” mužov je to minimum 🙂.
Tak ked uz zena nema nic ine cim muza uputat, tak aj neprirodzene vystrcena zadnica obtiahnuta v leginach musi posluzit.
@dobryden veď to je v poriadku. Každému sa páči niečo iné. Mne sa zas nepáčia široké rifle a oversize móda, lebo to deformuje postavu a ani chlapom sa to nepáči. Ale nikoho neodsudzujem, nezakazujem (autorka by legíny zakázala).
Ja by som si nikdy nedala napríklad silikóny spraviť, ale keď vidím babu ktorá ich má a má ich vytrcene a nebodaj ešte pekne, tak si poviem, hm, aká šupa.
@joannita tak mne sa ani silkony nepacia,za mna moze byt zena ako doska a je to podla mna krajsie ako silikóny,je to o vkuse ano.Tak pokial ich nema baba zarezané vpredu sa to da,ale videla som minule telovej farby zarezané aj vpredu aj vzadu a snilo mi to trapne za tu zenu a to mala tak 50 r…. No a podla mna na siroke rifle musis mat dobru postavu,to si tiez nemoze hocikto dovolit ako aj tie zárezky.

Toto je vyzivna tema, cakam aspon 6 stran komentov 😀