icon

Zarezané legíny

26. feb 2025

Ja nechapem, ze sa to moze nosit.. ved to je take vulgarne... Neviem, ci ja som cudna ale podla mna by sa to malo zakazat... Beriem dnesny svet, ze nech si kazdy oblieka co chce ale nejake hranice by tam mali byt...

janababana
27. feb 2025

Toto je vyzivna tema, cakam aspon 6 stran komentov 😀

zuzanita1609
27. feb 2025

@janababana a mužský názor asi žiadny, sranda 😆

joannita
27. feb 2025

@dobryden ale my nepiseme o zarezanych pyskoch, ale o zadku. Pusch Up legíny.

biba_18
27. feb 2025

@joannita ja osobne nemám potrebu aby na mňa mysleli chlapi keď sa milujú so svojimi ženami, ale za každá sme nejaká 🙂

athelas86
27. feb 2025

V tejto téme chýba viac fotografickej dokumentácie 🤔

joannita
27. feb 2025

@biba_18 a píšem ja niekde že ja po tom túžim? Veď si prečítaj poriadne moje komenty.

zuzanita1609
27. feb 2025

@athelas86 koonečne🤣. Nože dopraj tu hádajúcim žienkam pohľad chlapa 🤭

biba_18
27. feb 2025

@joannita reagujem na toto: "keď má žena krásne nohy a zadok a dá si takéto legíny, tak vaši muži si idú oči vyočit a večer keď sa s vami milujú, predstavujú si tu peknú babu v zarezanych legínach ". a ďalej "Ja do fitka nosím tiež také legíny a dokonca cestou z fitka v nich idem aj na nákup a do lekárne. A niekedy aj pre deti do škôlky" ... nepíšem že po tom túžiš ale minimálne ti to nevadí.. ja po tom netúžim...

mirkas76
27. feb 2025

@ina2405 Tlieskam za najlepší komentár! 👏👏👏

kaca222
27. feb 2025

@mandzula ide z nich krutoprísna závisť voči mladým ženám s vyšportovanými zadkami 😂
Kúsok nižšie je diskusia, kde má mamicka problém s tým, že sa jej dcéra neholí. Dostala niekoľko strán nakladačky, že čo sa do toho stará, je to jej vec, nikoho predsa nezaujíma či sa druhý holí či nie… ale tu sú ženy pohoršené z toho, kto si čo oblieka 😃

mandzula
27. feb 2025

@kaca222 ved toto, chlpatych noh sa asi neboja tak ako pekneho zadku v leginach. Ale odhliadnuc od toho, ci je ten zadok pekny alebo nie, co je mimochodom individualne, fakt to clovek musi riesit? Vidim, nepaci sa mi, nepozeram sa, idem dalej. Fakt aby sa clovek bal vyjst na ulicu, aby nebol pranierovany. Ale po tolerancii vola kazdy.

nin12345
27. feb 2025

@kaca222 nepovedala by som ze to je len o zavisti. Ja som mlada a dovolim si tvrdit ze zadok mam pekny ale aby mi cumeli ludia v obchode na stahovanie ritneho svalstva pri chodzi a analyzovali velkost mojho ohanbia na namesti pretoze mi to vsade trci a taha oci... tak to nie dakujem. Za mna je to nevkus a ja urcite takym zenam nezavidim lebo ich povazujem za nevkusne a hanbim sa aj za ne. Takisto ako za ulizanych muzov v tielkockach po bradavky len aby ukazovali svalstvo na rukach. Leginy su vec ktora sa da nosit aj vkusne a bez toho aby vam vsetci cumeli na rit. Ak je vam ale cudzia zvysena pozornost prijemna tak proti gustu..

joannita
27. feb 2025

@biba_18 nie že nevadi, ako mne je úprimne jedno čo si kto myslí 🙂

joannita
27. feb 2025

@nin12345 treba si kúpiť kvalitné legíny, z ktorých netrcia pysky 😉

joannita
27. feb 2025

@kaca222 toto je taký pekný príklad 🙏
Čítala som kúsok tej diskusie a pre väčšinu boli chlpaté pazuchy úplne v poriadku, veď každý nech si chodí ako chce 😅

biba_18
27. feb 2025

@joannita teda ti nevadí že nad tebou aj uchylaci slintajú .. ale budem sa opakovať - nie, nie je to o závisti, o tom že mi nevyhovuje zvýšená pozornosť 🙂

sashabb
27. feb 2025

@denkabemommy mne príde skôr také naivné veriť chlapom reči, že to je nechutné. 🙈

joannita
27. feb 2025

@athelas86 no daj tvoj názor. Keď vidíš babu v takýchto leginach s takouto postavou...čo si pomyslis?

joannita
27. feb 2025

@biba_18 ono nad peknou babou v legínach neslintaju len uchylaci, ale aj bežní chlapi, manželia, partneri, slusaci 🙂
A či slintaju nadomnou? Tak to netuším. Poviem pravdu, v 46 rokoch by som to brala aj ako lichotku.

zuzanita1609
27. feb 2025

@joannita tak toto si si ako mohla dovoliť? 🤣 A teraz to príde...🤭

zuzanita1609
27. feb 2025

@joannita niekto okomentuje jedno a niekto druhé. Ja si dovolím povedať, pekne zadky a pekný predok (Mercedesu) 🤭🤣

kaca222
27. feb 2025

@nin12345 mne nie je zvýšená pozornosť príjemná, ani už dávno nemám zadok vhodný do športových legin. Ale je mi úplne jedno čo si kto nosí a či chce alebo nechce na seba upriamovať pozornosť opačného pohlavia. Svet by bol krajším miestom, keby si každý hľadel svojho

biba_18
27. feb 2025

@joannita samozrejme - písala som AJ ... a aj to som písala, ty to berieš ako lichôtku a niekoho to obťažuje 🙂 nie je to vždy o nejakej závisti ...

kaca222
27. feb 2025

@joannita no a toto je podľa mňa to, čo tu diskutujúcim vadí 🤣 že nad tými zadkami slintajú ich partneri 🤣

dobryden
27. feb 2025

@joannita mne sa naprikld nepaci tento styl obliekania,takto ani do fitka by som nesla,j skor uprednostnil teplky a razporok nizsie.Tieto obtiahnuté nvm,nepaci sa mi to aj ed tie baby maju pekne postavy ale podl mna by sa im lepsie hodili siroke rifle🙂

denkabemommy
27. feb 2025

@sashabb ja tomu naivne neverím a som si istá, že sa to niektorým páčiť môže, ale v mojej “vzorke” mužov je to minimum 🙂.

joannita
27. feb 2025

@kaca222 veď jasné že slintaju 🙂 ale im povedia opak len aby neziarlili. A potom sa stretnú s kamošmi a povedia im počúvajte takú sumu som videl v leginach, hneď by som ju prekotil.
A to nepreháňam 🙂

softiesofie
27. feb 2025

Tak ked uz zena nema nic ine cim muza uputat, tak aj neprirodzene vystrcena zadnica obtiahnuta v leginach musi posluzit.

joannita
27. feb 2025

@dobryden veď to je v poriadku. Každému sa páči niečo iné. Mne sa zas nepáčia široké rifle a oversize móda, lebo to deformuje postavu a ani chlapom sa to nepáči. Ale nikoho neodsudzujem, nezakazujem (autorka by legíny zakázala).
Ja by som si nikdy nedala napríklad silikóny spraviť, ale keď vidím babu ktorá ich má a má ich vytrcene a nebodaj ešte pekne, tak si poviem, hm, aká šupa.

dobryden
27. feb 2025

@joannita tak mne sa ani silkony nepacia,za mna moze byt zena ako doska a je to podla mna krajsie ako silikóny,je to o vkuse ano.Tak pokial ich nema baba zarezané vpredu sa to da,ale videla som minule telovej farby zarezané aj vpredu aj vzadu a snilo mi to trapne za tu zenu a to mala tak 50 r…. No a podla mna na siroke rifle musis mat dobru postavu,to si tiez nemoze hocikto dovolit ako aj tie zárezky.