icon

Zimná bunda na extrémne zimy

13. okt 2023

Ahojte pracujem v teréne potrebujem poradiť kde zoženiem fakt hrubú teplú bundu? Predpokladám ze bude stáť vyše 100 eur to mi je jasne. Ideálne keď by bola dlhá a fajne zateplene hoci tu nebývaju polárne zimy ale byť 8 hodín von je masaker. Ďakujem

Strana
z2
uglybetty1234
13. okt 2023

Ja mam brutal teplu bundu z new yourkeru. Kupila som ju ze taka fajna parka. A nakoniec ju nosim ked je -20 a je mi v nej mega teplo. Som necakala. Vo vypredaji 25€ 3 roky dozadu

dominikamacakova
13. okt 2023

Hlavne nech je páperová a nie polyesterová. Ja som si dnes objednala túto páperovú a za super cenu. Ale netuším aká bude kvalita keďže ju ešte nemám doma

evelyn246246
14. okt 2023

..canada goose ..ale cez 1000 ecok..

enoula
14. okt 2023

Ja som zistila, že treba hlavne aj dobre vrstvit, respektive zaklad je merino tricko/leginy, ktoré urobia velmi velmi vela. No a capica, to je samozrejmosťou

milka1988
14. okt 2023

Existujú bundy ktoré majú vyhrevne teleso. Muž má takú pracovnú na vonku od Milwaukee. Nie je Anne hrubá a keď mu je veľmi zima tak si ju zapne a zohreje ho

pomoni
18. okt 2023

Keď to ma byt práca v teréne nie je dôležitá len “hrubá” bunda, ale aby mala aj tex úpravu proti poveternostným podmienkam. Keď prší či sneží premokne aj hrubá. A teda aby nevazila 5kg. Je vela kvalitných značiek ale teda tam sú iné cenové relácie ďaleko nad 100€. A ako bolo spomenuté vyššie základ kvalitná obuv goretex prip iná tex úprava.

asm
14. jan 2024

Didriksons Stella je najteplejšia bunda akú som mala💪

onedaynick
15. jan 2024

@asm vyzera super.

kris_tin257
15. jan 2024

Mám dlhú bundu (pod kolená) wellenstyen, stačí mi pod to tričko a aj v mínusových teplotách mi je teplo 😊

letfenixa
15. jan 2024

Bundy sa dajú kúpiť aj z druhej ruky, alebo je taký online sekac remix.sk, ja mám odtiaľ niekoľko Didriksons bund, nových.

onedaynick
15. jan 2024

@letfenixa tak mas stastie, ja tam neviem najst moju velkost

minenkak
Autor odpoveď zmazal
domak2
15. jan 2024

Podľa mňa nejde až tak o bundu, ale ako tu píšu o vrstvenie. Minimálne pančuchy pod nohavice, teplé ponožky, dobre topanky, tielko, tričko, sveter a hrubá čiapka a rukavice. Hlavne je mat hlavu a nohy v teple.

letfenixa
15. jan 2024

@onedaynick pravidelne sledujem. Teraz som si tam kúpila čižmy zateplene vlnou za 30 €.

inom75
17. okt 2024

Ahoj. Nasla si taku? Tiez potrebujem taku!🤪❄️

Strana
z2