Zimná bunda na extrémne zimy
Ahojte pracujem v teréne potrebujem poradiť kde zoženiem fakt hrubú teplú bundu? Predpokladám ze bude stáť vyše 100 eur to mi je jasne. Ideálne keď by bola dlhá a fajne zateplene hoci tu nebývaju polárne zimy ale byť 8 hodín von je masaker. Ďakujem
..canada goose ..ale cez 1000 ecok..
Ja som zistila, že treba hlavne aj dobre vrstvit, respektive zaklad je merino tricko/leginy, ktoré urobia velmi velmi vela. No a capica, to je samozrejmosťou
Existujú bundy ktoré majú vyhrevne teleso. Muž má takú pracovnú na vonku od Milwaukee. Nie je Anne hrubá a keď mu je veľmi zima tak si ju zapne a zohreje ho
Keď to ma byt práca v teréne nie je dôležitá len “hrubá” bunda, ale aby mala aj tex úpravu proti poveternostným podmienkam. Keď prší či sneží premokne aj hrubá. A teda aby nevazila 5kg. Je vela kvalitných značiek ale teda tam sú iné cenové relácie ďaleko nad 100€. A ako bolo spomenuté vyššie základ kvalitná obuv goretex prip iná tex úprava.
Didriksons Stella je najteplejšia bunda akú som mala💪
@asm vyzera super.
Mám dlhú bundu (pod kolená) wellenstyen, stačí mi pod to tričko a aj v mínusových teplotách mi je teplo 😊
Bundy sa dajú kúpiť aj z druhej ruky, alebo je taký online sekac remix.sk, ja mám odtiaľ niekoľko Didriksons bund, nových.
@letfenixa tak mas stastie, ja tam neviem najst moju velkost
Podľa mňa nejde až tak o bundu, ale ako tu píšu o vrstvenie. Minimálne pančuchy pod nohavice, teplé ponožky, dobre topanky, tielko, tričko, sveter a hrubá čiapka a rukavice. Hlavne je mat hlavu a nohy v teple.
@onedaynick pravidelne sledujem. Teraz som si tam kúpila čižmy zateplene vlnou za 30 €.
Ahoj. Nasla si taku? Tiez potrebujem taku!🤪❄️

Ja mam brutal teplu bundu z new yourkeru. Kupila som ju ze taka fajna parka. A nakoniec ju nosim ked je -20 a je mi v nej mega teplo. Som necakala. Vo vypredaji 25€ 3 roky dozadu