Zimné bundy v septembri
zima nezima, september neseptember
dnes uz davam zimnu bundu...
mame tu 5 stupnov...
@anonym_autor ďakujeme za oznámenie
čo tak su kupiť kvalitnú softshell bundu radšej
lebo čo budeš nosiť v zime keď bude minus 🤣
U nás ráno 7, cez deň má byť 14. Dnes sme vybrali zo skrine tenký svetrík pod riflovku, aby sa cez deň nebolo teplo. V zimnej vetrovke sa poobede upotíte.
tak to máte ešte teplo, my dnes 3st ráno 😂 a to nebývam na severe
chodim stale v riflovke, vsak poobede byva 15-16st
To ideš hodinu pešo a aj vtedy netreba lebo sa zohrejes chôdzou
Este aspon do polky oktobra nebudem musiet vytahovat zimne bundy. Zatial nas caka babie leto, dufajme, ze dazd uz skoncil a este budeme mat dobre pocasie zo par tyzdnov
čo tak su kupiť kvalitnú softshell bundu radšej
lebo čo budeš nosiť v zime keď bude minus 🤣
@anonym_c16487 nie každý zbožňuje softhell bundy, ja by som si to teda neobliekla, nie je to môj štýl. Ty ju môžeš nosiť koľko len chceš, len ju nevnucuj ostatným, dík, nemáme záujem.
Preco anonymne ?
no ja som teda zimomrava, ale ked vo verejnej doprave kuria ako o zivot, nevidim dovod davat si hrubsiu vetrovku, lebo pridem do prace riadne spotena .....a hlavne ked poobede je 15st
Ja som rano isla do prace a mne v aute ukazovalo 1 stupen.
Veď sa kludne obliekaj podľa počasia a individuálnych pocitov, každý to vníma inak. U nás je momentálne 11stupňov,ale fúka chladný vietor, deťom som dala už aj tenké čiapky a nakrcniky.
A co ako??
no ja som teda zimomrava, ale ked vo verejnej doprave kuria ako o zivot, nevidim dovod davat si hrubsiu vetrovku, lebo pridem do prace riadne spotena .....a hlavne ked poobede je 15st
@lucik194 prezradím ti tajomstvo...bunda sa dá vyzliecť. Radšej ju ponesiem poobede v ruke alebo v buse vyzleciem ako mám ráno mrznúť. Ale ako som písala, každý to má inak.
Každý nech sa oblieka ako chce a podla pocitu. Poznám ľudí ktorí aj v lete chodia v hrubých ponožkách a poznám ľudí, ktorí v zime chodia len v tenkej bunde.
U nás už mráz.
@anonym_autor ja idem ráno 45 minút pešo, ja stále len v koženkovej bunde, ale obliekla som rolákový pulóver pod ňu. Zima mi bola len na holé ruky, a to boli 4 stupne ráno.
Ked som bola dceru odviest do skolky peso, bolo 5st. a mala som tielko a mikinu. A bolo mi teplo.
Ja mam radsej tenke vrstvy ako jednu hrubu bundu. Tricko s dlhym rukavom, tenky sveter, kozak... a poobede je sveter v taske a mam len tricko s kozakom.
tiež som dnes uvazovala ci deti obleciem do zimnej vetrovky...5 stupnov rano, cez den bude 12-14 takze maju len tricko, tenku mikinu a syn softshelku, dcera kožák...a viezla som ich do skoly
tiež som dnes uvazovala ci deti obleciem do zimnej vetrovky...5 stupnov rano, cez den bude 12-14 takze maju len tricko, tenku mikinu a syn softshelku, dcera kožák...a viezla som ich do skoly
@katkaseiner my chodime pesi asi 15minut. no ked pojdem po nu, dam jej dolu. citila som sa divne, ale aj dospeli niektori mali zimne bundy
Ja som dnes dala prechodnu bundu. Do teraz chodili v mikine. Kysuce 😉
Ja som dnes dala prechodnu bundu. Do teraz chodili v mikine. Kysuce 😉
@maryetta tak vy ste asi zvyknuti 🙂 kolko ste mali st
Ved to je ake super, ze kazdy si moze obliect co chce a ze vobec ma na vyber. Vazme si to a nesudne nikoho.
A mne osobne je sumafuk kto co ma. Každému je dobre ine a paci sa mu ine.
Ked su v septembri zimne teploty, tak asi je normalne, ze sa oblecies tak aby ti nebola zima. Neviem co je na tom divne?
@anonym_autor ?? no a? take ze aplikacia pocasle, asi mas v telefone, dokonca ti ukazuje dopredu cca 10
dni, ze ako bude.
Tak sme sa dnes obliekli do hrubsej jesennej bundy, ja aj syn, rano cestou do skoly bola fakt zima o 6:30, zima bude este do konca tohto tyzdna cca podobna a potom sa zas trochu otepli, tak mu bude stacit vesta namiesto bundy.
“strasny problem” aktualne vytiahnut zo skrine typ bundy/vesty podla pocasia ze?

A?